Hovedstadens Flytteservice Reviews 91

TrustScore 5 uit 5

4,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt fungerede. Der kom 2 venlige og effektive unge mænd.Møblerne blev båret ned fra 3.sal og op på 4. sal uden problemer. Vi kan varmt anbefale dette flyttefirma.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Moving approx 41 boxes from 3rd floor apt to new 2nd floor apt took around 4 hours total which I found really impressive. They worked magic with a huge bed frame and some other big pieces of furniture... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bedrijfsgegevens

1. Verhuizer

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Hovedstadens Flyt! Vi er dedikerede til at være din pålidelige og professionelle flyttepartner i hovedstadsområdet. Hos os er hårdt arbejde en kerneværdi, der sikrer, at vi leverer enestående service og en problemfri flytteoplevelse for vores kunder. Vi er stolte af vores hårde arbejde, der afspejles i den kvalitet, pålidelighed og fremragende kundeservice, vi leverer. Vælg Hovedstadens Flyt til din flytning, og lad vores flyttemænd hjælpe dig med det tunge læs.

4,8

1 ster

Alt perfekt

3 april 2026

Alt gik som aftalt

Alt gik som aftalt. De 2 flyttemænd var venlige, effektive og omhyggeligt. På indflytningsadressen udviste beundringsværdigt hensyn til de andre beboere under flytningen.

23 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling til Hovedstaden…

Kæmpe anbefaling til Hovedstaden Flytteservice!
Vi havde en virkelig god oplevelse fra start til slut. De var utrolig tålmodige, venlige og meget professionelle hele vejen igennem. De pakkede alle de skrøbelige ting virkelig godt ind, så alt kom frem uden problemer.

Joey og hans to kolleger arbejdede hurtigt, effektivt og med godt humør, og man kunne mærke, at de har stor erfaring. Samtidig var prisen rigtig fair i forhold til den gode service, vi fik.
Hvis du skal flytte, kan jeg varmt anbefale Hovedstaden Flytteservice!

7 maart 2026

Exceptionel service

Exceptionel service. De kom til tiden, havde godt humør, var venlige, og er afgjort den bedste af de flytteserviceoplevelser, som jeg har haft. Det kan varmt anbefales. Tryg oplevelse.

21 juni 2025

Fantastiske flyttemænd

Fantastiske flyttemænd. Flytning bestilt med kort varsel, da der skulle flyttes fra lejlighed til ældrecenter. Intet problem - Det kunne arrangeres😊 Gutterne kom til aftalt tid og var empatiske, hjælpsomme og meget meget arbejdsomme. Det var så god en oplevelse, så min bedste anbefaling herfra. Prisen på flytningen var også god👍Det var en tryg og rigtig god oplevelse fra start til slut😊

11 februari 2026

They were great

They were great. They called me 30 minutes before arrival, arrived on time, worked very well and efficiently. This is exactly what a moving company should be. I would (and will!) gladly recommend them to anyone who needs a reliable mover.

10 februari 2026

Hjælp med kort varsel

Jeg fik hjælp til flytning til trods for, jeg ringede dagen før, jeg skulle flytte. Ali og Sebastian klarede opgaven super fint og med humor, kan kun anbefales.

2 februari 2026

Effektivt og professionelt

Effektivt og professionelt
Fra første kontakt til slutlevering, meget venlige og imødekommende, og vidste hvad de lavede.
Bedste oplevelse, og kan varmt anbefales.

23 december 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Basis set en rigtig god oplevelse

Basis set en rigtig god oplevelse. God dialog på mail og i telefonen. De kom med ekstra flyttekasser, da vi manglede. Havde brug for at flytte datoen for vores flytning p.gr.a. fejl fra boligselskabets side - og det håndterede de uden brok eller problemer. Får ikke fem stjerner af to årsager, dels fordi de havde fejlkalkuleret størrelsen af flytningen, hvilket gjorde at de måtte køre to gange - det trak tiden ud og dels fordi de var ret usystematiske i måden de satte tingene ind i den nye lejlighed på. Prisen blev det vi havde aftalt, også selvom de måtte køre to gange. Dejligt ikke at få nogen overraskelser på det punkt.

30 november 2025

Lees meer over geverifieerde reviews.