Vi har talt med Randi fra Howden Realkredit adskillige gange gennem det sidste halve år i forbindelse med, at vi har kigget på sommerhuse. Selvom vi ikke var kunder hos Howden, gav hun sig masser af t... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Super god service og meget kompentente rådgivere, vi endte med at gør brug af tilbudet Howden skaffede og sparede en del på vores låne udgifter. Derudover var det godt at have en ikke-bank person me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kan uden forbehold anbefale Howden. Vi har gennem en årrække været igennem flere op og ned konverteringer Hver eneste gang er det forgået med ro og ordentlighed og høj service.. Alt bliver fork... Toon meer
At omlægge et lån lyder kompliceret, men med Howden blev det en nem, tryg og utrolig gavnlig proces! Vores konsulent forklarede alt i enkle vendinger, så vi forstod det hele. Det fjernede al usi... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Hos Howden Realkredit mener vi, at boligejere fortjener samme løbende opmærksomhed på deres boliglån, som de fleste giver deres investeringer og pensioner.
Derfor overvåger vi dagligt renter, obligationskurser og lånemuligheder for vores kunder. Når markedet ændrer sig, hjælper vi med at vurdere, om det giver mening at handle – og hvis det gør, hjælper vi hele vejen gennem processen.
Vi kombinerer intelligente overvågningssystemer med personlig rådgivning fra erfarne realkreditspecialister. Målet er ikke at omlægge mest muligt, men at sikre, at vores kunder har det rigtige lån til den rigtige tid.
Tryghed, gennemsigtighed og langsigtet rådgivning er fundamentet i alt, hvad vi gør.
Geschreven door het bedrijf
Nørgaardsvej 30, 2800, Kgs. Lyngby, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Har brugt Howden i et par år, og har hele tiden fået en god og professionel rådgivning. Denne gang blev der gjort opmærksom på en lånetype, som jeg ikke selv havde kigget på.
Vi har haft lidt forskellige rådgivere, men oplevelsen har altid været den samme.
Jesper har hele vejen igennem processen været proaktiv, god til at kommunikere og oplyst os om mulighederne og givet anbefalinger ift låneoptagelse og omlægning.
Klar anbefaling herfra :-)
Derudover når man ringer ind til hovednummeret får man altid venlige medarbejdere i rører der hjælper hurtigt videre :-)
Jeg er SÅ tilfreds med Howdens rådgivning! De har gennem årene sparet mig mange penge, og deres rådgivere er simpelthen så dygtige.
Vi har efter pæn lang ventetid lavet en omlægning fra 5% til 4% og vil gerne takke Michael for fin og sober rådgivning/vejledning som sikrede en optimal timing.
Jeg har benyttet Howden igennem de sidste 4 år og er meget tilfreds.
Professionel og god rådgivning.
Føler mig i trygge hænder når der kommer vejledning.
Vi har anvendt Howden over en længere årrække, og har aldring følt os "presset" til en løsning. Heller ikke denne gang.
Howden var proaktiv og meget tydelig i deres kommunikation. Jeg følte mig godt indsat i problemstillingen, muligheder og risici.
Det gjorde at vi føler os trygge i vort valg.
Jan og Sanne.
Vi har haft en særdeles positiv oplevelse med Howden i forbindelse med omlægning af vores lån. En særlig tak skal lyde til Kurt Jensen, som udviste stor professionalisme og vedholdenhed gennem hele processen.
Kurt sikrede, at banken holdt tidsplanen, og at omlægningen blev gennemført på det optimale tidspunkt, så vi opnåede præcis den lånesammensætning, vi ønskede.
Vi har følt os trygge og godt rådgivet hele vejen og kan give vores bedste anbefaling til Howden – og til Kurt Jensen i særdeleshed – for et effektivt og kompetent samarbejde.
Tak for uopfordret opmærksomhed, rådgivning og kontakt med långiver i forbindelse med udløb af F5 perioden.
Vi har i gennem årene altid fået en god og meget kompetent rådgivning hos Howden. De er hurtige til at hjælpe og forklarer altid alle forhold grundigt (og pædagogisk) inden vi tager vores beslutning om omlægning m.m.
Som altid en rigtig god rådgivning, følelsen af at blive prioriteret samt kvalitet hele vejen rundt. Stærk assistance ifm. låneomlægning. Tak til Torben.
Vi føler os trygge og sikre på, at Howden på bedste vis varetager overvågning og effektuering af omlægninger af vores realkreditlån. Både når det er markedet, der er gunstigt, og når vi selv har haft ønske om at ændre ved vores økonomi.
Vi har samarbejdet med Howden siden 2013 i forbindelse med rådgivning omkring vores realkreditlån, og vi har været meget tilfredse hele vejen igennem. Howden har været ekstremt proaktive, og deres rådgivning har altid været både kompetent og tilpasset vores behov.
De har løbende holdt os opdateret på relevante ændringer i markedet og har været en værdifuld sparringspartner, når vi har skullet træffe beslutninger om vores lån. Det har givet os en stor tryghed og sikret, at vi har haft de bedst mulige vilkår.
Alt i alt har det været en rigtig god investering at have Howden med ombord – både økonomisk og strategisk. Vi kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker professionel og engageret rådgivning.
Jesper fra Howden giver kompetent, proaktiv rådgivning om realkreditlån. Der bliver jævnligt checket ind på ens lån, og ved en overvejelse af omlægning bliver der fremlagt de forskellige muligheder og scenarier der findes inkl. fordele og ulemper. Og der bliver tålmodigt svaret på spørgsmål. Man kan derfor tage sine beslutninger på et informeret grundlag. Kan anbefales.
Vi har haft dem siden de hed status og kan kun varmt anbefale deres vejledning og know how.
Har brugt dem flere gange til oprettelse og omlægning af nyt lån og synes de har været virkelig dygtige og professionelle.
Super professionelt og god kundeservice og kunde kontakt.
Vi har haft fornøjelsen af at være kunde hos Holden . Har altid fået den bedste rådgivning og hjælp til omlægning af realkredit lån. Super behagelige og kompetente rådgivere.
Kan varmt anbefales. Jesper er guld værd. 😄
Jeg benytter aktiv låneovervågning. Jeg er virkeligt godt tilfreds med produktet, servicen og dialogen med de dygtige medarbejdere.
Det har sparet mig for rigtig mange penge i forbindelse med mit realkreditlån. Jeg kan anbefale ubetinget.
Quite simply the best advisor i've found in the market. Great visuals , great knowledge and communication.
I've deeply appreciated the breakdown for a first time buyer and i was saved from a unhappy deal I got myself into to a better one with little to no hassle.
I highly want to express my thanks to Jesper who was in charge of the whole process.
Lees meer over geverifieerde reviews.