2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Voortraject prima, afwerking benedenmaats.

Voortraject prima, maar na montage sta je er alleen voor. Afwerking binnen niet netjes, ondermaats voor het geld. Mail over gebreken wordt niet opgereageerd, en als je belt wordt je haast voor gek verklaard dat je een reactie verwacht op een email. Oplichters zijn het.

1 oktober 2025

vriendelijk en netjes.

De jonge mannen werken rustig en netjes, goeie uitleg over wat ze gaan doen of wat er moet gebeuren.
de afspraak die ik met deze mannen gemaakt heb zijn ze ook nagekomen. Daarom nog een klus aan ze gegund en ook dit is weer prima verlopen.
dank jullie wel.

12 september 2025

Perfecte bestaat.

Perfecte bestaat.
"Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe houten openslaande garagedeuren die deze week geplaatst zijn. De monteurs Ruben en Paul hebben vakwerk geleverd. Ze hebben alles tot in de puntjes gemonteerd en prachtig afgewerkt. Daarnaast lieten ze alles keurig achter, waren ze vriendelijk en viel er werkelijk niets op hun werk aan te merken. Ruben en Paul, hartelijk dank voor jullie perfecte uitvoering!"

13 mei 2025

Na 12 jaar zijn de garagedeuren de…

Na 12 jaar zijn de garagedeuren de onderste 10-15 centimeter compleet rot. MDF is niet erg geschikt voor garagedeuren blijkbaar. Vocht krijgt vrij spel bij deze deuren. Je zou verwachten dat garagedeuren, die altijd aan de elementen bloot staan, hier geen last van zouden mogen hebben.

Destijds de eigenaar ook als erg onplezierig ervaren. De mannen die kwamen plaatsen destijds waren wel vriendelijk.

21 september 2024

Lange levertijd en komen belofte niet na

Er was ons beloofd dat de deur kon worden geplaatst voor de stukadoor kwam. (November) Uiteindeljk is de deur pas in februari geplaatst. Tussendoor met het bedrijf gebeld en dan krijg je te horen: ja, je bent niet de enige. Ook kregen we te horen dat ze hun best zouden doen de schade beperkt te houden. Echter is het stucwerk flink beschadigd. Deze ene ster, omdat het ondanks de schade wel een mooie deur is.

18 februari 2025

Op eerste gezicht een hele vriendelijke…

Op eerste gezicht een hele vriendelijke man die langs kwam. Moest wel ineens 150 cash aftikken voor het langskomen wat heel raar was maar goed.

De levertijd was marktconform het bedrag was marktconform dus alles leek wel prima. Uiteindelijk zonder enige vorm van communicatie was de levertijd bereikt. Dus ik bellen krijg je een afstandelijke en bijna boze man aan de lijn waarom jij wel niet wilt weten wanneer je bestelling geleverd word. "Het is klaar wanneer het klaar is". Doen alsof je leip bent dat je gewoon een week wilt horen dat je in de zooi zit (en thuis moet zijn)

Na vele malen bellen over de weken erna eindelijk gehoord dat ze klaar zijn. Meneer liet mij wel even weten wanneer ze langs kwamen. Dit kwam uiteraard niet uit dus ik heb ze gezegd wanneer ze welkom waren.

Word ik teruggemaild met een datum die daar niet eens in de buurt kwam. Uiteindelijk dezelfde mail gewoon weer teruggestuurd en ze konden wel op 1 van de voorgestelde datums.

De gasten die kwamen zetten waren gelukkig best vriendelijk en hebben best degelijk werk geleverd. Achteraf heeft de metselaar mij er wel op gewezen dat de manier waarop de deuren geplaatst is geen manier is waarop het gedaan zou moeten worden. Schijnbaar hebben ze onbehandelde vuren balken gebruikt op vochtige plekken ipv behandeld of hardhout.

Samenvatting. De rechtsbijstand was al bijna ingeschakeld zo ellendig is de omgang met dit bedrijf.

17 oktober 2024

Zeer zeer slechte service

Zeer zeer slechte service.

Een deur besteld via hun website, duurde lang voordat ze in contact kwamen. Toen ze kwamen moest er ineens 150 euro contact geld afgerekend worden. Daarna nog 500 euro aan 'inmeetkosten', vervolgens duurde het 5 maanden voordat de deur geleverd werd, behalve als we extra geld betaalden voor de "productie in Nederland". Die hebben wij betaald, want onze deur was kapot en kon niet dicht. Uiteindelijk duurde het niet 5 maar 4 maanden. Toen de deuren werden geplaatst is er een verkeerde kleur geleverd.

Al deze tijd werd er kortaf gereageerd aan de telefoon, niet gereageerd op de mail.

Ga niet met dit bedrijf in zee. Er zijn zoveel goede, bekwame, vriendelijke vakmensen die wel jouw investering verdienen.

1 maart 2024

Ontzettend slecht vakmanschap

Nieuwe voordeur besteld. Offerte gekregen, die zag er goed uit, dus afspraak gemaakt om in te meten. Voor het inmeten moesten we 150 euro betalen, die je alleen terug krijgt als je de deur daadwerkelijk laat plaatsen. Tijdens het inmeten kwamen er al verschillende kosten bij, waardoor de prijs uiteindelijk honderden euro's duurder werd dan oorspronkelijk was afgesproken. Toen de deur geleverd werd, was de deur te kort.... Een goede week later werden we gebeld dat de deur weer klaar was. We vonden het al vreemd dat dit zo snel was, maar nadat de deur geleverd was begrepen we waarom....ze hadden gewoon een stuk hout aan de originele deur vastgemaakt op de plek waar eigenlijk de tochtvaldorpel had moeten zitten. De tochtvaldorpel was er dus ook niet en er was een reguliere goedkope tochtstrip geplaatst. De installateurs kregen de deur ook maar met heel veel moeite geplaatst. Ze hebben de deur meerdere malen in het frame geprobeerd te hangen en het lukte steeds niet. Uiteindelijk hebben ze zelfs een stukje van de deur af moeten zagen. Hierdoor moest de onderkant van de deur ook opnieuw geverfd worden. Hier was natuurlijk eigenlijk geen tijd voor, dus de verf op de onderkant ziet er niet uit en het afgezaagde stuk was niet geschuurd voor het verven. Het deurframe en de deur zijn ook beschadigd door het vele er in en uit halen van de deur. Ondanks dat we een geverfde deur hebben, zullen we de deur nu dus toch snel weer moeten verven. Daarnaast tocht de deur en sluit de deur moeilijk. De deur lijkt nog steeds niet goed te passen. Wij zij echt enorm teleurgesteld in de kwaliteit van de deur, waar we toch een heel veel geld voor hebben betaald.

14 december 2023

Is dit jouw bedrijf?