Bedrijfsgegevens

1. Huidverzorgingskliniek
  2. Schoonheidssalon
  3. Wellnesscentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Koncept Klinikken har eksisteret siden maj 2004 og råder over 5 behandlingsrum, heraf et sparum med mulighed for dobbeltbehandlinger. Altsammen i helt nyindrettede og lyse lokaler. Hudplejecentret er en ny indgangsvinkel til hudpleje. Flere års ...

Contactgegevens

1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

MINUS STJERNER !

Havde jeg kunne vælge selv - havde jeg valgt MINUS 🌠
Får shell gel lak på fødderne plus uv lampe, da jeg ser nærmere på lakken er den ikke forsejlet helt ud på neglene. { De viste sig så, at det var en nybegynder det havde udført arbejdet.
( til fuld pris ).
De tilbød at lappe det, hvilket jeg viste var NO GO fra anden negleteknikker. Men det mente de ikke.
Det resulteret så i, at lakken falder af i hele stykker. Det har jeg aldrig oplevet før, normalt skal det vokse ud eller slibes af.
Tager ned i butikken, lørdag, 1 time før de lukker. Dør klokken ringer, ingen kommer, jeg ringer på deres klokke, en ung pige kommer ud, kan se hun er ved at ordne hendes egne negle.
Hun ringer til chefen, hendes svar var, at jeg kunne få 20 % på næste behandling..
NEJ TAK herfra !!!!!
Kommer Aldrig der mere!!!

19 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Moesha reddede mine uens, hakkede bryn!

Moesha gjorde i dag et enormt flot stykke arbejde med at rette mine uens og hakkede bryn, som jeg dagen forinden havde fået vokset ved en anden klinik (jeg var absolut grædefærdig)

Min kære mor vidste præcis, hvor jeg kunne finde kompetente mennesker til at udbedre fejlen - Og efter at være gået smilende fra hudplejecentret kan jeg kun være enig.
De var hurtige til at finde end tid til mig, selvom de ellers var bookede, og Moesha gik til opgaven med kæmpe overskud. Jeg var slet ikke i tvivl om, at det kun kunne blive godt.

Kæmpe anbefaling af Moesha.
Kæmpe anbefaling af hudplejecentret.
Tak tak tak!

28 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igen igen så glad for min behandling

Kan kun give 5 stjerner 🥇for min oplevelse i dag . Har været forbi og fået opfyldning af (permanent make up ) mine bryn , hvilke jeg gør hvert 2. år for at holde dem flotte i farven.
Og igen altid bedste service -imødekommende- servicemindede og smilende "piger"
Tak for de smukkeste bryn Simone

18 oktober 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ingen forkælelse

Jeg kom ind og der stod 2 medarbejdere og snakkede.. de kiggede på mig og snakkede videre.. ikke engang et hej. En mærkelig stemning.. Jeg blev stående og så kom der en 3. som så var min behandler.. sød pige
ansigtsbehandling 425kr. + hudslibning (295kr)
1. afrens make-up
2. hudslibning
3. maske
4. creme eller rettere Barrier Repair i hele ansigtet.. intet på øjnene, frugtsyre, serum, lidt mikromassage eller andet som mindede om forkælelse.
Det var det!
Jeg kender til faget og var ærlig talt skuffet. Jeg har givet Hudplejecentret flere chancer. Jeg skriver i min booking at jeg har udfordringer med min hals og jeg får af vide at der ikke er noget at rense ud..?? Øhh? JO!! Det er under al kritik at jeg fortæller mit problem (som er tydeligt at se) og jeg så bliver spist af med at jeg ikke har noget at rense ud. Det er simpelthen ikke sandt. Det var netop grunden til jeg kom til jer.
Jeg føler slet ikke at jeg blev forkælet og jeg som havde glædet mig. til rigtig at blive forkælet. Jeg var desværre bare den næste i køen.. øv øv øv... Så er 720 kr altså bare mange penge :(

19 februari 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Utrolig ærgerlig service !!!

Utrolig ærgerlig service og forkert forståelse af hvad rigtig og forkert er.

Prisstigning af april 2018.

Ved en booking i august 2017 til en tid i august 2018 menes der at denne tidsbestilling indgår i prisstigningen på 50% !!!
hvis ikke dette skulle være frækt nok så skete dette ligeledes uden på noget tidspunkt ved at informere kunden.

Det var ved et tilfælde og held, at jeg opdagede det.

Jeg kontakter dem og spørger ind til dette og forventer en smule fornuft i retur. Dette var ikke tilfældet og først efter en længere telefon samtale og uenigheder i en grim tone bliver der imødekommet en løsning.

De mener dog stadig at de er i deres bedste ret, ved at opføre sig sådan over for sine kunder.

Når jeg oplyser, at de selvfølgelig selv bestemmer hvordan de skal styre deres biks, men at jeg derfor ikke ønsker at være kunde får man af vide, at man er barnlig..

ja jeg har faktisk ikke brug for at udtale mig yderligere. Jeg tænker ovenstående er mere end rigeligt.

18 juli 2018

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.