Den sämsta ved leverantör som fortfarande tar emot beställningar och debiterar för beställningen men aldrig levererar (en nät bedragare). Nät butiken har inget kontakt uppgifter, ett falsk telefon oc... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
@Devid Saleem och @Daniel Saleem. Uppenbart familj som tog över huggkubbe under förra året och fatalt misslyckats. Undrar hur stolt familjen Saleem nere i Göteborg är över bedrägeriet... Toon meer
Beställde och betalade i förväg. Kollade på olika ved-leverantörer - det verkar vara en vinglig bransch. Jag provade en annan med snurrig respons och inga svar på min enkla fråga om de kunde lev till... Toon meer
Fick ingen leverans det första tillfället och meddelande om förseningen kom först flera dagar efter. Nytt leveransdatum 2 veckor senare. Tveksam till om denna skulle bli av då det inte går att nå före... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Beställ förstklassig björkved som levereras direkt till din dörr! Vi erbjuder snabb och pålitlig hemleverans av högkvalitativ björkved, idealisk för att värma ditt hem under de kyliga månaderna. Gör din beställning idag och upplev värmen och komforten av en brasa hemma!
Contactgegevens
Noorwegen
- huggkubbe.se
Heeft 4% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Parodi
Om du tycker om att vänta är detta en vedleverantör för dig! Älskar du att få inställda leveranser och nya hittepådatum? Beställ då från huggkubbe och du blir inte besviken
Beställde i början av juli för leverans…
[Update 27/10 Nu är äntligen veden levererad.
Fick några säckar extra som kompensation. Kan nog tänka mig att beställa från dom igen när de här recensionerna börjar se bättre ut igen. ]
Beställde i början av juli för leverans i mitten av augusti. Är nu uppe i åtta misslyckade leveransförsök.
Eldningssäsongen har börjat oc fjolårets ved är slut. Veden som skulle kommit i god tid för säsongen uteblir. Ser att kunder som beställt långt senare kan få sin ved, medan flera som beställt tidigt inte får den.
Har det med att göra att vi förbetalt, så då är det säkra pengar?, eller är det att vi köpte när det var bra pris och att de nu har svårt att leverera dessa med vinstmaginal kvar? Kommunikationen är kass och leveranstiden är riktigt usel.
Jag köpte torr björkved trodde jag
Jag köpte torr björkved men tyvärr så kom det fuktig ved som är väldigt svår att tända. Det ryker in, pyser från veden och knäpper. Precis som fuktig ved. Jag har köpt från andra leverantörer tidigare år och aldrig haft problem. Tråkigt när det är så bra pris. Leveransen sköts på men när den väl kom var chauffören punktlig, trevlig och stapplade vedsäckarna prydligt.
Har väntat i 1,5 månader på veden och…
Har väntat i 1,5 månader på veden och fått sms två gånger att veden är försenad. Samtidigt bombas jag av reklam sms från just huggkubbe om bra priser på ved. Fortfarande inte fått ngn ved!!
Varning
Vill varna från att beställa från Huggkubbe.se. Beställde i augusti & har inte fått leverans än (mitten av oktober). De ger ett leveransdatum långt fram i tiden, när dagen kommer ställer de in & skjuter upp leveransen en månad. Om ni beställer nu kommer ni få den lagom till sommaren (om ni öht får någon ved), börjat ge upp hoppet.
Jag beställde ved 3 juli 2025.
Jag beställde ved 3 juli 2025.
Leveransen har uteblivit vid fyra tillfällen. Vid tre av dessa hörde företaget av sig först efter utebliven leverans. Vid det fjärde uteblivna tillfället fick jag själv höra av mig till dem och de verkade flrvånade över att leveransen inte dykt upp.
Om de menar allvar måste de väl prioritera kunder de misskött vid upprepade tillfällen.
Enda sättet till kontakt är via deras mail som har lång, om någon, svarstid.
Tre uteblivna leveranser
Beställde och betalade 24 augusti. Tre inbokade leveranser senare så har fortfarande inget ved dykt upp. Oacceptabelt att inte få fram ved efter två månader. Har avbeställd och ska hitta en annan leverantör.
Vedleverans
Idag kom vedleveransen, och den ser riktigt torr och bra ut, så jag är nöjd =)
Första leveransen ställdes in dagen före, och direkt kom det ett sms med ett nytt leveransdatum 3,5 vecka senare. Idag dök leveransen upp enligt plan.
En stjärna bort pga att det var vilseledande att det stod att man kunde betala med Klarna, men vid utcheckningen fanns inte det alternativet med, och att fakturan skickades ut direkt efter ordern med endast 14 dagars betalningstid. Då jag inte ville betala innan jag fått leveransen krävdes två framflyttningar av betalningsdatumet.
Beställde (och betalt) 1 Sep
Beställde (och betalt) 1 Sep, första leverans datum ombokades och senarelagts typ två veckor. Den andra också ombokades. Tredje leverans datum kom och gick utan ett ord. Nu kundtjänsten svarar inte. Förstår att de hade problem med transport, men nu den bristande kommunikation gränsar till oacceptabel
Levererar inte
Igår var det andra gången i rad som som de inte dök upp. Det är väl bara att inse att man blivit lurad.
Levererar inte veden
Levererar inte veden. 2 uppskjutna leveranser.
Nu är det 3 missade leveranser.
Läser man reviews är det ett scam, håll er långt borta.
Leveransen blev 3 veckor sen men den…
Leveransen blev 3 veckor sen men den kom det datumet de meddelade att det skulle komma efter förseningen. Så nöjd med dom trots sena. Kommer beställa igen!
Bra björkved
Bra björkved, smidigt att beställa. Leverans på utsatt tid. Prisvärt om man jämför med sur mackved.
Super helpful and
Super helpful, quick to respond to messages and great service for delivery.
5 stjärnor för enkelhet och pålitlighet…
5 stjärnor för enkelhet och pålitlighet från beställning till leverans!
Lätt att få kontakt och leverans som…
Lätt att få kontakt och leverans som utlovat. Trevlig kille som lastade av och la veden - som är fin - där jag ville ha den.
Varning- troligen bedrägeri
Skjuter upp leveransen en månad åt gången. Tror det är bedrägeri
Beställ inte
Beställ inte! De har uppenbarligen totalstopp på leverans i Stockholmsområdet samt att kundtjänst inte fungerar!
Bra rakt igenom
Bra kundkontakt, uppdaterad info. Enormt trevlig och grymt levererat! Tack, jag kommer handla ved härifrån i fortsättningen!
Ger 5 stjärnor fastän leveransen sköts…
Ger 5 stjärnor fastän leveransen sköts upp 1 vecka. Fick tydlig information om varför och möjlighet att boka ett nytt datum. Veden skulle komma mellan 16-23. Samma dag fick jag info om att den kommer mellan 18.30-21.00 och 18.40 låg den avlastad utanför grinden. Jättefin ved samt tändved.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.