Den sämsta ved leverantör som fortfarande tar emot beställningar och debiterar för beställningen men aldrig levererar (en nät bedragare). Nät butiken har inget kontakt uppgifter, ett falsk telefon oc... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
@Devid Saleem och @Daniel Saleem. Uppenbart familj som tog över huggkubbe under förra året och fatalt misslyckats. Undrar hur stolt familjen Saleem nere i Göteborg är över bedrägeriet... Toon meer
Beställde och betalade i förväg. Kollade på olika ved-leverantörer - det verkar vara en vinglig bransch. Jag provade en annan med snurrig respons och inga svar på min enkla fråga om de kunde lev till... Toon meer
Fick ingen leverans det första tillfället och meddelande om förseningen kom först flera dagar efter. Nytt leveransdatum 2 veckor senare. Tveksam till om denna skulle bli av då det inte går att nå före... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Beställ förstklassig björkved som levereras direkt till din dörr! Vi erbjuder snabb och pålitlig hemleverans av högkvalitativ björkved, idealisk för att värma ditt hem under de kyliga månaderna. Gör din beställning idag och upplev värmen och komforten av en brasa hemma!
Contactgegevens
Noorwegen
- huggkubbe.se
Heeft 4% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisk Pinsamt!
Fantastisk Pinsamt!
Beställdes 40st säckar ved.
Fick endast 29 st.
Ingen återkoppling eller återbetalning på dom saknade säckarna.
Detta var i början på November 2025.
Nu går det ej att maila kundservice.
Varning!!!
Varning!!!! Betalt men inte fått leverans, skrivit mail men inget svar trots flera påminnelser. Blir polisanmälan.
Som många andra har jag beställt ved i…
Som många andra har jag beställt ved i december men ingen leverans eller återkoppling. Skall gå vidare och känner mig lurad. Väldigt dåligt att inte kunna höra av sig
Varning!!!!!
Beställt och betalat för ved i slutet på December -25. De gav mig leverensbesked, några dagar senare. Dock inte sett röken av något trots flera påstötningar. Har beställt av dem tidigare år, och då utan problem. Men nu under all kritik.
Ved inte kommit på flera månader
Beställde ved för 3 månader sedan som inte kommit. Inte fått svar på något av mina mail mer automatiska som lovar återkoppling. Tror detta är lurendrejeri. Köp inte någon ved därifrån
Jag skulle fått leverans 17 december…
Jag skulle fått leverans 17 december och nu är det 24:e januari och jag har inte fått den veden jag beställt. Ingen info från företaget överhuvudtaget. Har inte fått tillbaka några pengar. Detta företag känns som en bluff.
Ett Scam företag
Ett Scam företag. Dyker säkert upp nästa höst igen. Att bli blåst på 1 800 SEK är inte kul. Jag har polisanmält. Bra betyg för polisen. Sämre för huggkubbe…
Riktiga skojare
Riktiga skojare! Beställde i augusti med leverans i slutet av december. Men ingen leverans och ingen återkoppling på mail mm.
Utebliven levererans
Utebliven levererans ggr 2. Väntat i över två månader. Undermålig kundtjänst. Begärt pengar åter men får inget svar.
Jag väntar på ved som skulle levereras…
Jag väntar på ved som skulle levereras i fredags. Har förståelse för om det dröjer i snöovädret men det är inte ok att de inte svarar på upprepade mejl. Dåligt att det inte finns ett telefonnummer. Jag har redan betalat så jag vet inte hur jag ska gå vidare.
Ingen leverans inget svar
Ingen leverans inget svar. Jag beställde hem 10 säckar med ved med leverans veckan senare det var nu ca 3 veckor sen och inget besked har dykt upp. Får heller inget svar från kundtjänst. Börjar tro att detta är ett scam företag.
Utebliven leverans och inga pengar tillbaka
Beställde ved för två månader sedan som ännu inte kommit.
Jag fick efter en första utebliven leverans ett nytt datum men när veden inte kom vid andra leveransdatumet mejlade jag och begärde pengarna tillbaks.
Har mejlat en gång till sedan dess men får inga svar.
Ingen ved levererad
Ingen ved levererad, ingen kommunikation, ingen återbetalning. Ett skojarföretag.
Riktiga skojare
Riktiga skojare. Har inte fått mina 15 säckar som saknades i leveransen september 2025. Inga pengar tillbaka. Skickat ett 20tal mejl fått ett par svar att vi återkommer inom kort med ny leveranstid. Dock aldrig återkommit med ny leveranstid. Begärt pengar tillbaka utan resultat.
Katastrof dåligt
Katastrof dåligt! Lovat leverans så jag höll mig hemma. Ingen kom och ingen svarar på meddelande. Dom får helgen på sig, sen blir det polisanmälan!
Oseriöst
Otroligt dåligt. Blev lovad leverans flera många gånger, fick sms om att veden hade levererats- men ingen leverans.
Ingen återkoppling, går inte att få tag i företaget.
Synd att kan inte kan ge minus stjärnor.
Köp inte!!
Håller inte bokat datum som ändå var…
Håller inte bokat datum som ändå var långt fram, leverans blir inte av och jag mailar och avbokar, dom svarar inte, mailar igen och inget svar. Då kommer leveransen mitt i natten och utanför de tider de angett. Fortfarande inget svar från dom. Redan köpt ny ved på annat håll och ber dom hämta men inget svar. Uruselt, om ni inte kan hantera inflöded av ordrar så kanske ni inte ska acceptera mer jobb än ni kan lösa. Order las 22/10-25 och det är i skrivande stund 9/1-26..
Lurendrejeri?
Beställt ved 5 november men fortfarande inte fått leveransen. Skickat flera mejl men inga svar alls.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.