Er super tilfreds med produktet og deres kunde service. Postnord mistede min pakke 2 gange, og begge gange, var kunde service klar til at håndtere situationen, og sende et nyt Tool afsted med Expr... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Super god kvalitet! Selvom produkterne findes på andre hjemmeside, er det 100% hos Hugtand.dk, det bedste sted at købe Shotgun Tools. Kvaliteten på service, fragt og indpakning er i top. Kan virkeli... Toon meer
There is a very little explanation on hoe to use key features , users are left to figure things out on their own .
Selve tool’et virker ultra godt, det ser mega godt ud og kan bruges meget let. Leverings tiden var dog en lille smule lang, ikke frygteligt meget, men lidt længere end forventet. 4 ud af 5
Bedrijf heeft geantwoord
Winhero
Contactgegevens
Nederland
- hugtand.dk
Users do not have enough control over…
Users do not have enough control over features and settings , Important options are either restricted or unreliable .
The user experience is not smooth
The user experience is not smooth , too many unnecessary are involved are simple tasks.
There is a very little explanation on…
The service does not perform as…
The service does not perform as promised , this makes the platform unreliable .
This application does not work well on…
This application does not work well on mobile devices , layout breaks or features do not work properly .
The apps crashes frequently during use…
The apps crashes frequently during use , this load to loss of progress or data .
Sove nå, men fornøyd
For seint egentlig. Tok ut det lille og lukket appen. I morgen blir bra.
Kurzer Kommentar: passt
Einzahlen klappt, Spiele laufen, Auszahlung kam. Mehr will ich nicht.
Ble ikke rik, men fornøyd
Jeg har null illusjoner om å bli rik på dette, men det er litt gøy når hjulene treffer. Denne helgen gikk jeg 150 kroner i minus totalt, men jeg spilte flere timer og hadde det fint. Siden krasjet ikke en eneste gang, og jeg likte at jeg kunne gjøre raske småinnskudd når jeg ville fortsette litt til.
Minstilbud, maks ro
Fikk ikke spam i innboksen. Setter pris på det. Spilte og tok ut uten forstyrrelser.
Konto bleibt sauber
Keine unnötigen Mails, keine seltsamen Abbuchungen. Gut so.
Zahltag war süß
Kleines Gehalt, kleiner Gewinn drauf. Woche gerettet.
Pretty chill place to spin
Tried this casino after work, honestly just wanted to zone out. Picked a random slot, didn’t even use the welcome bonus properly. Still had fun, balance lasted longer than I thought. Might come back when I’m bored again.
Good for realistic expectations
I’m not sure any casino is “good” in the sense of winning long term, but this site at least helps set realistic expectations. Their reviews talk about limits, processing times, bonus traps, all that boring stuff people skip. I read one, knew I’d be waiting about a day for withdrawals and that the bonus was hard to clear. Went in anyway and wasn’t shocked later. That alone makes it useful.
Koselig overraskelse
Ble faktisk glad for hvor oversiktlig alt var. Ikke perfekt norsk overalt i tekstene, men funksjonen var der. Bonusen ble brukt sakte, og jeg klarte å cash'e litt ut. Fin opplevelse.
Bra oversikt i app
Appen viser bonusprosent. Det høres lite ut, men hjelper masse. Jeg visste akkurat når jeg kunne ta ut. Og jeg gjorde det.
Pluss for norsk support
Jeg er ikke så glad i å forklare ting på engelsk når det gjelder penger, så jeg ble glad da jeg fant ut at support svarte på norsk. Litt formelt språk kanskje, men de forsto hva jeg mente og fikset feilen på innskuddet mitt. Da tør jeg spille her igjen, kjenner jeg.
Ingen tidskrevende mas
Kort vei til spillene. Rett på sak. Vant litt, trykka uttak. Ferdig.
Zahlungen transparent
Limits klar angezeigt, keine versteckten Gebühren gesehen.
Nicht gierig gespielt
Gewinn genommen, ausbezahlt, fertig. Keine Jagd. Good choice.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.