Potefryd er et fantastisk sted for din hund. Vores hund glæder sig så snart vi rammer parkeringspladsen og er dejlig træt efter en dag i hundehaven. Supersødt personale, hvor man ikke er i tvivl om... Toon meer
Man har altid en dejlig oplevelse i hundehaven Potefryd. Personalet er altid imødekommende og elsker bare hundene. Min hund elsker at komme der, når vi kommer ind, kan han slet ikke vente med at... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Hundehaven Potefryd er uundværlig for…
Hundehaven Potefryd er uundværlig for mig som hundeejer. Min hund er velstimuleret, har leget og hygget sig med de andre hunde. Han elsker alle de dejlige frivillige medarbejdere som passer på at alt er under kontrol og elsker at nusse med ham. 😊
Danmarks bedste " børnehave " til din…
Danmarks bedste " børnehave " til din hund ♥️
Potefryd er et fantastisk sted
Supersødt personale, hvor man ikke er i tvivl om at hundene er elskede og i sikre hænder. Kan anbefale alle at give deres hund en eller flere dage i hundehaven i stedet for at være alene hjemme.
Hundehaven Potefryd har gjort en enorm forskel i vores hverdag
Efter mere end et år med hjemmearbejde vil vi få overordentligt svært ved at få hverdagen til at fungere i fremtiden uden et sted som hundehaven. Det er virkelig nogle ildsjæle, der brænder for at gøre en forskel for hundene, og vi er SÅ taknemmelige.
Vi kan ikke anbefale Hundehaven Potefryd nok!
Fantastisk hundebørnehave👍
Det bedste jeg har gjort for min hund
Leg og mental stimulering hos Potefryd
Hundehaven bruger vi 1-2 gange om ugen, så vores Keeshond kan lege med andre hunde og blive stimuleret mentalt 🐶
En dag i Potefryd giver en glad (og træt) hund, og du har som hundeejer super god samvittighed over hunden ikke har været alene hjemme, mens du har været på arbejde.
Den bedste gave jeg kan give min hund
Den bedste gave jeg kan give min hund, er at komme ud til andre hundevenner og hunde-elskende mennesker, som der altid er i hundehaven potefryd.
Jeg har en times kørsel frem og tilbage, en køretur jeg gerne tager, når jeg ser hvor godt det er for min hund at være der🐶🥰
Jeg kan HELT klart anbefale potefryd
Jeg kan HELT klart anbefale potefryd! Det er SÅ skønt et personale der er der, som man virkelig kan mærke BRÆNDER for vores små vovser !
Man bliver taget imod med åbne arme, og der er aldrig noget negativt.
Syntes konceptet er genialt og ville ønske de havde flere steder med potefryd rundt om i landet ♥️
Jeg har fra dag 1 været super tryg ved at aflevere min hund der, de er vildt gode til at lægge billeder og videoer op, så man kan følge lidt med i hvad sjove og berigende aktiviteter de har lavet hver dag 👍🏻
Kæmpe tak til potefryd for et godt stykke arbejde, jeg anbefaler dem til alle jeg kender med hund!
Man har altid en dejlig oplevelse i…
Man har altid en dejlig oplevelse i hundehaven Potefryd.
Personalet er altid imødekommende og elsker bare hundene.
Min hund elsker at komme der, når vi kommer ind, kan han slet ikke vente med at blive lukket ind til de andre hunde.
Når jeg henter ham igen, er han en tilpas og dejlig træt hund, som har leget med de andre.
Hver dag kan vi se enten billeder eller video af hundenes aktiviter og sjove lege.
Hundehaven Potefryd får både min og min hunds bedste anbefalinger
Hundehaven potefryd giver hundefryd
Det er en herlig legestue for menneskets bedste ven. Både min hund og jeg bliver altid godt modtaget af de dyreglade medarbejdere. Hun bliver socialiseret, får leget og brugt energi - og jeg får mulighed for at planlægge en hundefri dag. Win-win for begge parter!
Udmærket hundepassning
Vår hund elsker at vare her og vi kan varmt anbefale det til andre. Rigtig sød personale som leger og passer godt på vårs 4-benta små familiemedlemmer. Vi får altid en træt og lycklig hund med hjem 🙂
Hundehaven Potefryd er et fantastisk…
Hundehaven Potefryd er et fantastisk sted. Min hund er blevet passet der i 5 år og elsker at komme der. Hundebørnehaven kan varmt anbefales 👍.
Det er det bedste sted at være for…
Det er det bedste sted at være for vires kære hunde 🐶🐶🐶
Dejligt sted med søde medarbejdere
Dejligt sted med søde medarbejdere, der passer en masse glade hunde sammen med hundeglade frivillige, der giver en stor hånd med. Altid en glad og træt hund vi henter, når vi har fri.
Det bedste sted for en hund at være
Det bedste sted for en hund at være. De sødeste mennesker og de dejligste hunde.
Dejlig dagpleje til hundene
Dejlig dagpleje til hundene, gode forhold og søde medarbejdere
Vores hund elsker at være i Hundehaven.
Vores hund elsker at være i Hundehaven.
Vi startede da hun var ca. 14 uger, da hun desværre havde separations angst og ikke kunne være alene hjemme. Så det var en kæmpe hjælp for os. Selvom hun har lært at være alene hjemme, kommer hun der stadig 1-2 gange ugentlig, da hun bliver socialiseret rigtig godt og det giver os meget frihed til længere arbejdsdage. Hun er dejlig træt og glad, når hun har været afsted. Rigtig stor anbefaling til stedet og de søde medarbejdere og frivillige.
Fremragende hundebørnehave
Vi har haft vores hund i hundehaven siden han var 15 uger gammel 1-3 gange om ugen. Han er nu 8 måneder og går der stadig. Har udelukkende gode ting at sige. Hunden elsker at være der og de daglige ledere er kompetente og utroligt behagelige.
Fantastisk mulighed for socialisering, så vel som en god hjælp mens man træner at være alene hjemme.
Hundehaven afholder desuden en del relevante arrangementer for nye hvalpeejere. Vi kan varmt anbefale hundehaven!
Eneste anke er at hanhunde skal være kastreret for at gå der når de er ældre end 10 måneder.
Fantastisk koncept for din hund
Fantastisk koncept for din hund
Hundehaven Potefryd er et fantastisk tilbud til dig og din hund.
Har du en travl hverdag og har din hund en masse overskudsenergi som giver stress og dårlig samvittighed, eller trænger din hund til socialisering, så er Hundehaven det helt rigtige sted.
Lees meer over geverifieerde reviews.