Huniperfumes Reviews

4,6

Nu al een paar keer hier besteld, en de service is altijd super vlot en netjes! Veel mooie parfums en keuzes dus erg fijn om hier van te voren samples te kopen

Meerdere geuren besteld waar in Nederland moeilijk samples van te vinden zijn. Ik was best huiverig of het goed zou komen aangezien er geen enkele review op internet te vinden was. Binnen 2 werkd... Toon meer

Geweldige site om je parfums eerst te testen voor je een fles koopt. Heel fijn contact met de verkoper en snelle verzending Altijd bereikbaar,kortom top site met heerlijke parfums en super service

Uitstekend

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfect

Prima, drie keer wat besteld bij ze en alledrie de keren helemaal perfect gegaan ❤️

17 oktober 2025

Super

Ik heb hier al meerdere keren besteld. Een van de weinig die nog goed betaalbaar is voor samples, levering altijd snel en goede kwaliteit. Toppers!

25 november 2025

Erg tevreden

Betaalbare samples , snelle levering en netjes verpakt. Zal zeker vaker bestellen.

20 november 2025

Echt een aanrader!

Echt een aanrader! Veel keuze en ook unieke parfums die je kan uittesten. Super snel en netjes verzonden met een lief kaartje erbij en een gratis sample ♡
Heel blij mee!

4 oktober 2025

Prima!

Goed assortiment van Arabische geuren, snelle verzending. Ik heb daar paar keer besteld, en ga meer bestellen. Ik raad het aan.

22 september 2025

Perfecte samples

Mooi assortiment voor een goede prijs om parfums te testen. Vriendelijke mensen en snelle levering. Ik kreeg er ook een gratis sample bij.

2 september 2025

Leuke selectie aan parfums

Leuke selectie aan parfums, sommige kan je nergens anders vinden. Werd zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Ga hier zeker nog bestellen.

30 mei 2025

Prima sampleshop!

Grote selectie parfum samples tegen een goede prijs. Ze hebben ook veel arabische parfums. Samples worden zorgvuldig verpakt en snel verstuurd door de vriendelijke eigenaren.

1 mei 2025

Dikke aanrader

Al meerdere keren besteld, altijd super snelle levering. Lekkere aparte luchtjes, mooie prijsjes. Regelmatig nieuwe geurtjes. Dikke aanrader!

4 april 2025

Absoluut een aanrader

Zeker een aanrader. Ze levert snel, netjes en altijd een extraatje erbij. Mocht je ergens niet uitkomen dan reageert ze snel en helpt ze je meteen. Daarbij heeft ze keuzes uit veel verschillende mooie parfums met een lage prijs. Ik blijf zeker bij haar bestellen!

30 maart 2025

Super! Dankjewel!

Aan te raden 😃

Aan te raden 😃
Zeer vlot contact en een vriendelijke dame.
De lekkere geurtjes worden heel rap opgestuurd.
Dus niet twijfelen! Volledig te vertrouwen 🤩👌

24 maart 2025

Dankjewel!

Heel goed, vriendelijk en snel plus veel keus

Ik was op zoek naar een specifieke geur maar had geen naam meer ervan. Ze was heel behulpzaam om mee te denken-zoeken welke ik dan bedoelde of welke geurtjes bij mijn smaak paste. De communicatie was snel, vriendelijk en behulpzaam. De verzending was ook heel erg snel de dag erna had ik het al in huis. De mini flesjes waren allemaal van originele geuren dus je ruikt ze allemaal goed en ook lang. Ook zat er een leuke verassing en bedank briefje bij. Kortom heel tevreden met mijn bestelling!

28 maart 2025

Prima zaken doen

Binnen 2 werkdagen waren de samples binnen en ze hebben er zelfs nog 1 extra (die toevallig nog op mijn probeerlijstje stond), meegestuurd. Top.

28 november 2024