Det var let at få telefonisk kontakt til hurtigskrot. Jeg modtog en kort sms med vejledning til selv at afmelde min godt udtjente bil via selvbetjeningsløsningen på borger.dk. Jeg kom frem til liste... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det var godt nok nemt. 1) Udfyldte fomular på nettet 2) svarede på telefonopkald 3) Aftalte et tidspunkt de kunne hente bilen på 4) Login på Borger.dk og skrot bilen og sig farvel Hurtig-skrot af... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Skrotpræmie på op til 100.000,- for din skrotbil – Ring allerede i dag! Få et godt tilbud på din skrotbil og modtag op til 100.000 i skrotpræmie for din bil allerede i dag. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring skrot din bil, eller ønsker at sælge din brugte biler. Kontakt os via e-mail eller telefon. Om HurtigSkrot ApS Hos HurtigSkrot ApS går vi meget op i at skrotte biler, sælge biler og købe biler. Vi vil gerne gøre det nemt og hurtigt, at sende bilen til autoophug og komme af med skrotbilen. Vi tilbyder hurtig afhentning og overholder vores aftaler til punkt og prikke. For at hjælpe dig med at forstå processen hurtigere, har vi samlet nedenstående punkter som hjælper med praktisk information når du skal skrotte din bil. Ifølge dansk lovgivning, så er det kun den registrerede ejer af køretøjet, der har bemyndigelse til at få køretøjet sendt til autoophug. Derfor skal du ved fremmøde fremvise registreringsattest og gyldigt billede-id når din bil skal sendes til skrot. Hvis du allerede har afmeldt pladerne på din bil, så vil du blive bedt om at fremvise dokumentation på datoen for afmeldelse. Ellers kan vi altid hos HurtigSkort ApS hjælpe med afmeldning af dine plader.
Contactgegevens
Høj skrotpræmie på min brugte bil
Opkøbt min brugte bil til en god…
Opkøbt min brugte bil til en god skrotpris.
Nemt at få hjælp til selvbetjening og digital skrotning
Jeg kom frem til listen med godkendte ophuggere og fandt frem til hurtigskrot.
Vi aftalte afhentning af bilen i nærheden af min egen bopæl i Nordsjælland på et tidspunkt, der passede mig. Vi mødtes og den unge mand var der til tiden og hjalp til. Nu har jeg så efter nogle dage fået tilsendt skrotningsattesten og nu her efter endnu nogle dage har jeg modtaget den statslige skrotningsgodtgørelse på min bankkonto. Fint forløb!
super god service
super god service, fik solgt min bil hurtigt og til en god pris
God og hurtig service.
Jeg fik en gratis vudering af min bil, hvor efterfølgende valgte jeg at sælge min bil og fik en høj pris for den.
Fik en høj pris for min bil
Fik en høj pris for min bil, nem og sikkert. Hurtig afrejning
Kom og hentet min skrotbil meget…
Kom og hentet min skrotbil meget hurtigt og nemt
Alle aftaler overholdt.
Alle aftaler overholdt.
Da der var en lille forsinkelse på 10 min ifht den aftalte tid ringede Amir med det samme. God stil! Kan varmt anbefales!
Kan varmt anbefales
Super nemt og blev mødt af udelukkende søde mennesker, både i telefonen da jeg ringede til dem og den unge mand der kom og hentede min bil. Alle aftaler overholdt. Guidede mig igennem borger.dk så jeg kunne afmelde min bil og fik en besked om at de havde lavet den endelige afmelding, via e boks allerede om aftenen. Kun roser herfra.
Super god service af virkelig rare…
Super god service af virkelig rare mennesker - tak for denne gang og de bedste anbefalinger herfra:-)
Hurtig skrot
Jeg har intet dårligt at sige om denne virksomhed.
Få det bedste ud af den gamle…
Få det bedste ud af den gamle skrotbunke.
Pålidelig, stabil og professionelt firma. Bedre bliver det ikke :)
Hurtig Skrot lever op til sit navn
Hurtig Skrot lever op til sit navn. Bestilte afhentning lørdag formiddag, og bilen blev hentet om aftenen. Samtidig blev der indgået en aftale om afhentning af yderligere 2 skrot biler, som blev hentet søndag inden aften. Dagen efter var de afmeldt og skrottet.
Super service udført af høflige og rare menesker, som jeg kun kan anbefale alle at benytte sig af.
Jeg glemte lige at fortælle at afhentningen var gratis.
Det er bare god service.
Skrotning af bil
Jeg har i dag (mandag) fået skrottet min bil af Hurtig Skrot, det blev bestilt søndag eftermiddag, så de lever op til deres navn.
Servicen var helt i top og jeg kan kun anbefale at bruge dem.
Ivan (Næstved)
Har været hjælpsomme og tålmodige
God service. De kom og hentede nøgler på min adresse selvom bilen stod et andet sted. Hurtigt klaret med overdragelse på borger også.
Hurtig og nemt
Alt var som det det skulle være
Super flinke drenge kom at hentede min…
Super flinke drenge kom at hentede min bil til Skrodt smertefrit. Super service!!
Lees meer over geverifieerde reviews.