Hus og have  Reviews

4. Algemeen aannemer
  5. Tuin- en landschapsarchitect
  6. Metselbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Hos Hus & Have varetager vi opgaver indenfor anlæg, tømrer- og murerarbejde ude som inde. Vi har derfor også mulighed for at tilbyde totalløsninger med sammenhængende og harmoniske resultater. Vores løsninger er altid af høj kvalitet og med øje for selv de helt små detaljer. Derudover er det vigtigt for os at tage vores kunder i hånden og inddrage jer igennem hele processen fra ideer og tegninger til sidste nedfejet sandkorn og anlagte græsstrå. På den måde er du med til at træffe vigtige beslutninger, og vi har en præcis og fælles idé om, hvordan resultatet skal være fra start til slut. Har du brug for en dygtig brolægger til at realisere dit projekt? Vi hjælper både private, erhvervskunder, kommuner og boligforeninger på hele Sjælland. For os handler belægninger om lidt mere end bare at lægge sten og fliser. Det handler om at skabe et sammenhængende og indbydende uderum til lige nøjagtigt dit ønskede formål, for os er det vigtigt, at resultatet ser lige så godt ud om 10 år, som når det leveres. Vi skaber skræddersyede løsninger som elegante gangstier med chaussésten i påfuglemønster eller Sildeben i havetegl, hyggelige terrasser eller funktionelle gangarealer, indramninger og overkørsler. Vi varetager opgaver i alle størrelser og sikrer altid et solidt resultat. Vi bruger altid materialer af høj kvalitet, og vores drive ligger i at skabe smukke, holdbare løsninger, der harmonerer med omkringliggende bygninger og omgivelser.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor anbefaling herfra.

Stor anbefaling herfra.
Efter at min hund havde bidt sig igennem flere af mine vægge, kontaktede jeg Hus & Have for at høre om de kunne hjælpe.
De kom hurtig og ordnede mine vægge med et smil. Mit hjem blev efterladt pænt og ordentlig. Så godt som nyt.
Stort tak 🙏🏻

10 december 2024
Review zonder uitnodiging
Logo Hus og have

Antwoord van Hus og have

Hej Andrea

Tusind tak for de fine ord, vi håber i kommer ind i det nye år uden flere uheld med vægge eller lign.

Også ønskes både du og nu også vores firbenede ven en rigtig god jul og et godt nytår 🎄🎉

Mvh
Mads
Hus & Have

Lees meer over geverifieerde reviews.