Jeg slettet ved en feil mailen med gavekortene og gjennom kundeservice fikk jeg svar raskt og tilsendt gavekortene på nytt innen en time😃 Helt suverent 👌
Bedrijf heeft geantwoord
Storfornøyd med Huuray.no. Jeg har fått noen gavekort via dem på grunn av deltakelse på spørreundersøkelser og det har fungert bra. Sist jeg bestilte gjorde jeg en feil og innløste gavekort til feil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har benyttet Huuray til både utgivelse av gavekort og til å selv innløse gavekort jeg har mottatt. Er meget fornøyd med løsningen som gir full åpenhet om hvem som benytter gavekortene vi deler ut, sam... Toon meer
God kundeservice. jeg hadde kjøpt et gavekort som ikke lot seg bruke som jeg ville, og ønsker å bruke angreretten. Det var en fin prosess der jeg fikk god informasjon underveis. Det ble aldri stilt... Toon meer
Hønsfaret 13, 1384, Asker, Noorwegen
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ren svindel!
Ved innløsning av et såkalt "Luksusgavekort" pålydende kr 500,- skulle dette innløses i et gavekort fra Zalando. Huuray "innløste" "luksusgavekortet", men fortsatt har jeg etter flere dager ennå ikke mottatt gavekortet fra Zalando, som Huuray hevder ble utsendt til min epostadresse samtidig ved innløsningen. Etter 3 timer skrev jeg en epost til "support"... og mer enn 2 dager senere har det ennå ikke kommet hverken svar derfra, eller gavekort. For meg fremstår dette som ren svindel.

Antwoord van Huuray.no
For en dårlig opplevelse. Fikk et gavekort på 200 nok som ble brukt av noen andre, og de kan ikke kompensere på noen måte. Takk for ingenting. Anbefales absolutt ikke til noen. Dårlig service. Da jeg snakket med dem på tlf hørte jeg mange stemmer i bakgrunnen, blant annet noen som lo. Veldig vanskelig å kommunisere med dem. Styr unna

Antwoord van Huuray.no
Fungerer ikke. Kjøpte et gavekort og dette ble sent til min e-post selv om det hadde vært MYE bedre med et fysisk kort. Disse folka her klarte selvsagt ikke å lage noe som kunne printes ut. Gavekortet jeg må gi ser ut som en vanlig e-post.
Her er det åpenbart amatører som driver sjappa. Bare det å sende en kvittering med overskiften "Din bestilling er landet" sier sitt.
Styr unna!
Brukte huuray.no da jeg skulle kjøpe bursdagsgave til broren min tidligere i år. Veldig brukervennlig bestillings-prosess, oversiktlig og helt sikkert noe jeg vil anbefale til venner og familie.
Kunne nemt og hurtigt overraske min veninde i Norge med et gavekort. Super koncept!
Jeg kunne nemt og hurtigt sende et gavekort til min ven i Oslo.. Han modtog et Huuray Gavekort på få sekunder på sin mobil, og kunne selv vælge hvilket gavekort han kunne tænke sig efterfølgende..
Fedt koncept!
Jeg har en god ven som er flyttet til norge, og i den forbindelse ville jeg købe en lille gave til ham. han modtog et gavekort til coolstuff uden problemer og kunne nemt indløse det fra norge.
Jeg fikk et gavekort til CDON.com på mobiltelefonen og det var lett og hurtig å innløse. Jeg vil helt klart selv anvende Huuray fremover ved gaver og overraskelser til venner og veninner.