Købte tre flotte spækbræt. De ser ud som vist på hjemmesiden og er i flot kvalitet. Desværre var det ene revnet, men Anita fra deres kundeservice var sød og behjælpelig og sendte mig et nyt. Super fin... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Super flotte produkter af en god kvalitet og tilmed hurtig levering. Både min skoreol og knagerække pynter nu flot i entreen. Jeg køber gerne igen. Helt klart en anbefaling herfra
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👌 Det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber hos Hvalsø design. Utrolig lækker kvalitet, super hjælpsom kundeservice, samt hurtig levering 🚚
Bestilte en hattehylde og en knagerække, desværre var knagerækken i forkerte mål, skrev til kundeservice og samme dag sendte de en ny knagerække afsted med returlabel til den anden. De undskyldte man... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hvalsøe er en lille design-virksomhed, som laver boligtilbehør i lækker håndlavet kvalitet, som er til at betale. Vi laver blandt andet vægure i træ og marmor, og knivmagneter i træ.
Contactgegevens
Denemarken
- info@hvalsoe-design.dk
- hvalsoe-design.dk
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig og nem service
Hurtig og nem service , absolut tilfredsstillende.
Bestilte en Hattehylde som kom hurtigt
Bestilte en Hattehylde som kom hurtigt. Dog var der en lille fejl.
Skrev en reklamation og fik svar med det samme.
Kan kun anbefale at handle der
Høj kvalitet.
Let at bestille og hurtig levering med mulighed for nem retur hvis man har behov for det.
Virkelig dejlig knagerække med 6 messing knopper i høj kvalitet. Ikke sidste gang jeg handler hos Hvalsøe.
Skulle man forbedre noget, så ville en skabelon til opsætning være fedt.. 🤣
Absolut god oplevelse og produkt der…
Absolut god oplevelse og produkt der matcher en høj kvalitet og så er varen kommet hurtigt efter bestilling , det indebærer at i får 5 stjerner . Tak 🤩
Fik varen hurtigt
Fik varen hurtigt. Der var stor forskel på de to knager jeg fik leveret. Sendte mail med billede, fik lynhurtigt svar at de straks havde sendt en anden og en returlabel. Varen var der dagen efter. Fantastisk service. Varen var af god kvalitet.
Hurtig levering. Ved ikke om varen er i orden, da det er en julegave.
Rigtig god kundeservice
Bestilte 1 knagerække & 1 stumtjener
Som vi modtog ret hurtigt. Dejligt!
Desværre var der flere fejl på knagerækken, og jeg blev tilbudt at de ville samle en ny og få den sendt afsted.
Dagen efter vendte de tilbage at de få som de havde på lager, var der også fejl på så de ville enten refundere eller tilbyde os en anden med 50% rabat for besværet.
Vi valgte en anden fra deres hjemmeside og fik den hurtigt og pengene vi havde betalt ‘for meget’ i forhold til rabatten de tilbød til overført straks.
Kan klart anbefale firmaet!
Flotte produkter og kundehenvendelser bliver taget meget seriøst og håndteret professionelt.
Flottere IRL - synd billederne ikke viser dette på hjemmesiden.
Vi har længe ledt efter en flot stærk magnetskinne i eg.
Vi er dog sprunget over Hvalsøe flere gange da produktbillederne ligner billigt lyst træ og ikke pænt egetræ.
Men efter flere måneders søgen satsede vi , på trods af de lyse produktbilleder.
Og den ser helt helt anerledes ud irl.
Det er synd at produktbillederne afviger så meget og ikke viser det smukke egetræ som den ser ud. Det har gjort at vi har fravalgt den mange gange.
Men til sidst satsede vi og håbede og bestilte. Og den er virkelig flot varm eg i virkeligheden. Så synd at produktbillederne ikke viser dette. Tænker mange kunder går fra at købe pga dette.
Blot et venligt tip til producenten. Nye produktbilleder!
Vi er så glade for skinnen i eg og den er virkelig stærk! Den holder alle knive meget flot fast! Og den er nem at montere :)
Så tvivler du, ligesom vi gjorde pga dårlige billeder, så køb! Den er virkelig flot irl.
Fragt var også utrolig hurtig :)
Overhovedet ikke tilfreds
Overhovedet ikke tilfreds, har købt skoreol, skrevet 3 gange at der ikke var skruer med, men ikke fået noget svar.

Antwoord van Hvalsøe
at det blev som jeg gerne ville med…
at det blev som jeg gerne ville med crosser
Købte en skoroel som ankom super…
Købte en skoroel som ankom super hurtigt, men måske skulle de have brugt lidt længere tid da den var ekstrem dårlig at samle.
Enten er den bare dårlig designet, eller også var det ene af beslagene en smule skævt. Der endte med at jeg selv måtte finde nogle skruer med en spids ende som kunne tvinges ind i hullet (hullerne kunne ikke allignes 100%, da det var en smule skævt)
To stjerner da den er flot…

Antwoord van Hvalsøe
Har modtaget “stumtjener” til vægophæng…
Har modtaget “stumtjener” til vægophæng i Eg og messing. Den lever fuldt ud op til mine forventninger om lækkert håndværk og tilpasning. Det uden tvivl pengene værd, at støtte godt håndværk og mærke den gode kvalitet og finesser, istedet for det billige serie produceret skrammel man får alle andre steder. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her. Det ser hamrende godt ud på væggen. Godt arbejde.
Lækkert design og elegant løsning, men...
Lækkert design og elegant løsning. Nem overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Skohylden skal man selv samle. Overraskende dårlig tilpasning af træ og hyldeknægte, som gør det vanskeligt at samle (jeg har samlet en del Ikea møbler, som var meget nemmere at arbejde med). Man skruer skruerne i i blinde, hvilket ridser hyldeknægten.
En rigtig god knivmagnet
Jeg købte en knivmagnet i sortlakeret eg og alt er som det skal være.
Knivene sidder godt til og de drejer ikke rundt eller hopper til en af sidderne, når man placerer dem.
Der er ikke bestemte pladser til knivene og hele knivmagneten kan bruges, da der er magneter i 2 rækker over det hele.
Lækre produkter.
Lækre produkter.
Leveret på adressen til aftalt tid.
Spitze
Lækker kvalitet
I den dyre ende , men til gengæld får hvad man betaler for 👍. Virkelig lækkert design og kvalitet. Hvis produkterne var en anelse billigere havde de fået 5 *.
Meget smukke sager
Meget smukke sager, som bestemt ikke skuffer. Kvalitet 👌
Super fin væghængt stumtjener.
Rigtig flot og funktionelt produkt, pengene værd.
Og hurtig levering.
Virkelig fine produkter
Virkelig fine produkter, god service og hurtig levering. Er fuldt ud tilfreds 👍
Lees meer over geverifieerde reviews.