Super professionelt arbejde med…
Super professionelt arbejde med PU-gulve. God kommunikation, flot udførelse og overholdt tidsplan. Kan varmt anbefales.
Vi stod i en rigtig uheldig situation, hvor en tidligere gulvmand kun havde udført flydespartel og ikke kunne levere et færdigt resultat. Heldigvis overtog Rasmus arbejdet – og hvilken forskel!
Han har været professionel i alle henseender og har overholdt tidsplanen til punkt og prikke. Oven på det eksisterende flydespartel har han udført et epoxy gulv i klar epoxy med mat lak, og resultatet er intet mindre end fantastisk. Overfladen er jævn, elegant og præcis det udtryk, vi håbede på. Arbejdet bærer tydeligt præg af høj faglighed og omhu.
Vi er ovenud tilfredse og kan kun give vores allerbedste og varmeste anbefalinger. Hvis du leder efter en dygtig, pålidelig og grundig gulvmand, så er han uden tvivl det rette valg.
Epoxygulv i nybygget skur. Super flot udført og tidsplan overholdt 100 %. Allerbedste service og rigtig venlig og professionel dialog. Vi kan give de varmeste anbefalinger.
Fantastisk resultat!
Jeg fik lavet PU i stuen og køkkenet, jeg er mere end tilfreds med resultatet! Fik et godt tilbud og god service!
Tak for et hurtigt og skarpt resultat med flydemørtel. Serviceminded og meget professionel. Kan klart anbefale Hviid Gulve til andre.
Skide godt arbejde, hurtig og professionelt bygget 😎😎
Er meget tilfreds med mit nye designergulv, prisen var god og de yder en rigtig god service. Kan helt klart anbefale Hviidgulve 👍
Rasmus fra Hviid gulve, har lavet et designgulv til os til en fornuftig pris og super flot resultat.
Kan klart anbefale denne unge mand.
Vi glæder os til at få lavet køkken alrum nu
Alle aftaler overholdt og arbejdet er rigtigt pænt lavet. Alt står skarpt og al samarbejde har været behageligt og meget tilfredsstillende. Jeg anbefaler helt klart Hviid Gulve!
Vh Karsten
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.