Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min søn er vild med drikkeflasken. Super smart koncept. Hurtig levering af ordren, samt de svarer hurtigt ved kontakt :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har tidligere skrevet et opslag ang reklamation af en utæt drikkedunk. Hydrink svarede tilbage på min trustpilot bedømmelse, at de havde sendt mig en mail tilbage ang refundering af penge. Men dette... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Bestilte 22.december (ikke en julegave) og fik en mail den 23.december om at drikkedunken ikke ville nå frem til jul. (Ikke nødvendigt, da det ikke var en julegave - men god service) Pro... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg bestilte en flaske her i sommerferien 2024 da Hydrink var et billigere valg for mig end Airup. Selve flasken og pods er god kvalitet, dog var jeg overrasket over at det larmer en smule når man h... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Flessenwater leverancier

Geschreven door het bedrijf

Hos Hydrink kan du få en innovativt drikkedunk, som kan forvandle smagen af din vand med duft. Du kan få smagen af Cola, Citron, Ananas, Appelsin eller Vindrue uden at tilføje ekstra kalorier. Hydrink bruger kun din naturlige lugtesans til at give vandet en forbedret smag. Vores drikkeflaske er fri for BPA og BPS, så dig og din familie kan drikke uden at bekymre om skadelige stoffer.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

3 maart 2026

Hej Carina,
Tusind tak for den gode anmeldelse, vi er super glade for, at din søn er vild med Hydrink flasken.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og god kvalitet

Produktet lever til fulde op til forventningen.

26 december 2025

Hej Mia,
Tak for de søde ord. Vi sætter pris på den gode oplevelse du har haft med Hydrink flasken.

For dårligt

Har fået mail om, at jeg skal vurdere mit køb.
Jeg købte d. 27/11 og har stadig ikke modtaget drikkedunken til min søn.
Jeg bestilte tøj på engelsk webshop samme dag, det er ankommet for længst - men en drikkedunk i Danmark? De tager åbenbart meget lang tid.

Dårlig anmeldelse nu hvor de spørg ind til min oplevelse so far

27 november 2025

Hej Kariim,
Jeg kan se at det her er desværre en fejl fra DAO’s side. Din pakke er kommet retur uden grund, og vi er allerede i gang med at få den sendt afsted igen hurtigst muligt.

Vi beklager virkelig ventetiden det burde slet ikke tage så lang tid, især ikke på en ordre i Danmark. Du får en ny tracking så snart den er på vej igen.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Produktet var ikke som jeg forventet

Produktet levede desværre ikke op til mine forventninger. Aroma Ring er ikke særlig kraftig, og Cola Ring smager efter min vurdering ikke af cola.

30 november 2025

Hej Ahmad,
Det lyder som om smagen ikke rigtig træder frem hos dig og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe med. Har du fulgt manualen og aktiveret ringen korrekt?
Smagen kan variere lidt i styrke fra person til person.

Perfekt

Der var desværre udsolgt af den ene farve drikkedunk da jeg skulle bestille. Skrev mail til firmaet, der blev svaret hver gang! Og fik besked lige så snart de var på lager igen. Det føles lidt som om der lige blev gjort lidt ekstra. Havde en mega god oplevelse, og en god kommunikation. Plus hurtig forsendelse.

6 november 2025

Antwoord van Hydrink

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse både med vores kundeservice, kommunikationen og den hurtige levering. Vi gør altid alt for at give lidt ekstra, især når populære Hydrink flasker er udsolgt.

Super kundeservice

Jeg bad om en ydelse lidt ud over det sædvanlige i forbindelse med min datters fødselsdag, og kundeservice gjorde en ekstraordinær indsats for at få det til at lykkedes.
TAK!

14 oktober 2025

Antwoord van Hydrink

Tusind tak for din søde anmeldelse!
Vi er super glade for, at vi kunne hjælpe med at gøre din datters fødselsdag lidt ekstra speciel 🎉

Har købt en start pakke

Har købt en start pakke, fungerer super

11 augustus 2025

Antwoord van Hydrink

Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Hydrink er glade for at høre, at startpakken fungerer super for dig!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg vil hellere give saftevand med i skole

Aromaerne giver på ingen måde den ønskede effekt og det at min søn skal løfte aromaringen op for at aktivere den er på ingen måde en god løsning. Og slet ikke når han synes at vandet bare smager af vand.
Så giver jeg ham hellere saftevand med i skole.

24 juni 2025

Antwoord van Hydrink

Vi er kede af at høre, at din søn ikke fik den ønskede effekt. Aroma-ringene skal skiftes ca. efter 25 gange, da duften aftager over tid det påvirker smagen. Vi forstår, hvis det ikke er noget for jer, men tak for din feedback.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi døjer desværre med begge drikkedunke…

Vi døjer desværre med begge drikkedunke er utætte, selvom de er låst. Min søn synes heller ikke smagene på nogen måde er tilfredsstillende, så lige nu føles det lige som spild. Især når de også er utætte allerede. Vi har ikke haft dem i en uge.

19 juni 2025

Hej,

Undskyld for oplevelsen, og tak for din feedback. Vi arbejder på at forbedre Hydrink på alle områder. Skriv gerne til support@hydrink.dk, så finder vi en løsning.

3 utætte drikkedunke

Købte 3 drikkedunke. Alle tre utætte og dermed helt ubrugelige, da de ikke kan tages med i en taske uden alt andet er gennemblødt.
Har fået svar retur, hvor de antyder at flaskerne er utætte fordi vi ikke har “låst” lågene. Det har vi dog - flaskerne holder ikke tæt!

5 mei 2025

Antwoord van Hydrink

Hej Ditte, Det lyder som om, den vandtætte lås måske ikke har været slået til det er vigtigt, da flasken ellers godt kan lække. Prøv gerne igen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Snyd og svindel kan slet ik smage…

Snyd og svindel kan slet ik smage forskel har givet over 300 kr for ja en gang vand hold jer langt væk fra dem

16 mei 2025

Hej Ronnie

Vi er kede af din oplevelse men bare rolig det lyder som om aroma ringen ikke er trukket op

Vores support har svaret på din mail og hjælper dig gerne videre

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mit vand smager ikke af appelsin

Mit vand smager ikke af appelsin, til trods for det er den ring jeg har sat på flasken 😢

1 mei 2025

Hej
Har du sat aroma ringen korrekt på og fulgt vejledningen? Det kan have betydning for smagen.
Har du også prøvet de andre ringe smager de som de skal?
Vi hjælper gerne videre.

God kundeservice

Har ikke prøvet drikkedunken endnu, da det er en gave. Men da prisen blev sat ned, lige efter indkøbet, kontaktede jeg kundeservice og fik med de samme differencen retur.

13 april 2025

Antwoord van Hydrink

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med Hydrink. Håber Hydrink flasken opfylder dine forventninger!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, hurtig svar på mail og god service.

14 april 2025

Antwoord van Hydrink

Tak for din anmeldelse! Vi er mega glade for, at du er tilfreds med hurtig levering og god service.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Flasken er fin

Flasken er fin, men de smag der er med,
smager ikke lige de de er 🥴

2 april 2025

Antwoord van Hydrink

Tak for din feedback. Vi er glade for, at du synes godt om flasken og vi tager om smagen med videre i vores udvikling.

Lees meer over geverifieerde reviews.