Hele toffe fles
Hele toffe fles, ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de fles de levering ging vlekkenloos en ik kreeg er zelfs een extra fles cadeau bij. 100% een aanrader, ik heb geen spijt van mijn keuze!!
Vraagt klanten om een review
De dop was stuk door een val, veroorzaakt door mijn vriend. Hij heeft contact opgenomen met hydroblue en zij hebben dit werd kosteloos vervangen. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Om te beginnen is de klantenservice super goed! Ik was de stickers vergeten en kreeg netjes een mailtje met de vraag welke stickers ik zou willen. Daarna ging de bezorging mis en hebben ze het kosteloos nog een keer opgestuurd.
De waterfles zelf is hele mooie kwaliteit, drinken blijft super lang koud & de telefoon houder werkt ook als je geen drinken in je fles hebt. Stickers zijn ook mooie kwaliteit. Enige nadeel is dat de fles heel soms een klein beetje lekt bij het drink tuutje als ik de fles in mijn tas gooi.

Antwoord van Hydroblue
De flessen van Hydroblue zijn snel geleverd, de kwaliteit is fijn en de magsafe ring op de dop is de perfecte oplossing voor content/ugc creators! Hierdoor hoef je nooit meer een statief mee te slepen naar bijvoorbeeld de sportschool. Ook is het perfect om recepten bij de hand te houden tijdens het koken of makkelijk video's te kijken zonder te klungelen met je telefoon. Ook de bijgeleverde stickers zijn mega leuk. Zeer aan te raden!

Antwoord van Hydroblue
Snelle levering en goede kwaliteit! Een hele fijne fles om uit te drinken. Toch ook wat makkelijker mee te nemen dan m’n Stanley

Antwoord van Hydroblue
Snelle levering , hele mooie verpakking! Heel blij met mijn nieuwe fles.

Antwoord van Hydroblue
Snelle levering, nette fles, lekt niet en door de handige magneet sticker ook prima voor android telefoons. En natuurlijk de fles opgeleukt met 10 uitgekozen stickers.