Hyggi Reviews

1.112
TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super quick order process and delivery! We got the round, dark mushroom picking mat and it’s just beautiful! Very easy to clean too. Our baby likes to roll around on it and we feel better having a bit... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fikk først feil matte, men de hyggelige folkene på Hyggi sendte meg riktig matte på kort tid uten at jeg trengte å sende den andre i retur først. De var utrolig hyggelige og serviceinnstilte, og j... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

​Etter å ha brukt vårt nye teppe fra Hyggi i nesten en måned nå, er konklusjonen klar: Vi elsker det! 😍 ​Det er ikke bare utrolig stilig og mykt å gå på, men det er også: ​Superenkelt å rengjøre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er kjempe fornøyde med lekematten! Den har plass til hele familien, og blitt en favoritt for både to- og firbeinte. Den er myk og behagelig, og redder oss fra å ligge på kaldt gulv. Enkel og rengjø... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Babywinkel

Geschreven door het bedrijf

Smukt designede, bløde og støttende legemåtter. Flere unikke og moderne designs, der passer ind i ethvert hjem og skaber et stilfuldt look midt i dit leg og opholdsrum. En legemåtte i ét stykke, der giver et sikkert og behagelig underlag for dig og din lille en til at lege mere sammen.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

1K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.112)

290 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kjempe fornøyd!

Kvaliteten på matten er topp og leveringen var kjemperask! Vi er virkelig kjempefornøyd med produktet!

6 juli 2026

Virkelig lækkert legetæppe

Virkelig lækkert legetæppe. Det ligger godt på gulvet og glider ikke rundt. Det er behageligt både for voksne og baby. Vi har haft tæppet i snart 3 måneder og det har ingen brugstegn. Kan virkelig anbefale. Det var nemt at bestille og levering var hurtigt

26 mei 2026

No regrets

Not only it looks beautiful, it’s also so comfortable! Had this on my radar for the longest time and only wished we got it earlier!

1 juli 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Denne lekematten lukter veldig…

Denne lekematten lukter veldig sterkt.🙈🙈🙈

24 juni 2026
Logo Hyggi

Antwoord van Hyggi

Mange tak skal du have for din anmeldelse, vi sætter pris på at du har taget dig tiden til at fortælle os din ærlige meningen om vores produkt. Jeg er dog ked af at høre, at du ikke er 100% tilfreds med din legemåtte. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi med glæde se på sagen sammen med dig.

Veldig fornøyd!

Myk nok og fast nok på en gang. Fint design. Praktisk med godt underlag for voksne som vil leke på gulvet med barnet også. Lett å vaske.

22 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget skuffet over holdbar og deres kundeservice…

Vi har været super glade for vores hyggi legemåtte og har brugt mange timer på den. Vi er dog meget skuffet over deres kundeservice og vil derfor gerne gøre andre opmærksom på det, så man er oplyst inden sit køb.

Vi får legemåtten i julegave 2024, mit barn er fra oktober 2024, så det er begrænset hvor vildt der er blevet leget på den, samt efter hun er begyndt at gå, har den ikke den samme interesse.
Den har været placeret i vores stue, så den har været under opsyn.

Den er her 1,5 år senere revnet lidt i den ene side, så vi kontakter hyggi og fortæller dem at den er revnet, samt at der ikke har været skarpe genstande eller legetøj på den, da man jo godt kan fornemme på måttens materiale, at det kan den ikke holde til.

De mener dog ikke at det er dækket, da det ifølge deres eget udsagn, kan opstå blot ved at et stykke legetøj kører på den? Dette er jeg både uforstående og meget chokeret over, da den er målrettet børnefamilier.

Derudover er det sket på den side som ligger op af en væg og derved faktisk ikke rigtig har været i brug.

Vi har selvfølgelig hoppet, danset og leget på måtten, som man tænker at en måtte i den prisklasse kan holde til, dette har desværre ikke været tilfældet herhjemme.

3 augustus 2026
Review zonder uitnodiging
Logo Hyggi

Antwoord van Hyggi

Hej Sandra.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter altid pris på vores kunders ærlige udsagn, både positive og negative. Vi er selvfølgelig enormt kede af, at vi ikke kunne være til større hjælp i din sag og at det har ledt til, at i nu er utilfredse med jeres køb.

Når man behandler en reklamationssag så lægges der vægt på, hvorvidt fejlen er opstået grundet en fejl fra producentens side (fabriksfejl) eller en fejl i produktets natur. Som vi også skrev til dig per mail, så er huller, som opstår efter halvandet år ikke noget som vi kan betragte som hverken en produktions- eller produktfejl. Vi har som virksomhed simpelthen ikke mulighed for at vurdere hvordan hullerne er opstået, hvorfor vi skriver en liste over, hvad vores tidligere erfaring har været. Herunder fx at et skarpt legetøj (ødelagt plastik) er blevet hevet over måttens overflade, hvilket har ledt til ridser. Dette skal selvfølgelig ikke forståes sådan, at legetøj ikke kan bruges på måtten uden risiko for, at der opstår huller eller lignende. Vi ville blot forklare, at vores generelle erfaring med vores måtter er, at det er relativt svært at skabe huller i overfladen UDEN udefrakommende kraft.

Vores måtter kan holde til det meste. Leg, dans, hop, gymnastik mm. uden problemer, selvfølgelig. Men i sidste ende så er det et blødt babyprodukt, hvilket er hvorfor vi anbefaler at man passer på den i det omfang som beskrevet på vores hjemmeside. Uheld opstår desværre, som i denne sag! Det er dog ikke en fejl i produktets natur når det sker.

Endnu engang vil vi gerne beklage, at vi ikke har kunne imødekomme dit ønske om en godtaget reklamation. Men vi er enormt beæret over at høre, at i trods alt derudover, har været rigtig glade for jeres legemåtte og brugt den til mange timers leg indtil nu.

Miriam // Team Hyggi