Een aanrader voor alle toekomstige…
Een aanrader voor alle toekomstige ouders! Dit is DE zwangerschapscursus die je op alle fronten voorbereid op de bevalling! Niet alleen de vrouw maar ook de man! Super bedankt Izelle!
Bij de zwangerschapscursus van HypnoBirthing Zeeland gaan we samen we op een leuke en praktische manier op ondekkingsreis. We leren uit welke fases een bevalling bestaat en wat je lichaam doet tijdens de bevalling. Door dit inzicht te combineren met praktische handvaten voor jou en je partner, vormen we stap voor stap de voorbereiding en omgeving voor een ontspannende geboorte. We maken gebruik van het natuurlijk pijnstillend vermogen van het lichaam, zoals de natuur het bedoeld heeft.
Van Oorschotlaan 37, 4386EG, Vlissingen, Nederland
Wij hebben enorm veel geleerd in dezs cursus! Echt ver boven onze verwachtingen. Wat ik fijn vond is dat mijn man er echt in betrokken werd. De genoorte van ons kindje was fantastisch door de goede voorbereiding met izelle! Ik zou dit echt iedereen aanraden!
Het was heel erg fijn en leuk om deze cursus te volgen ter voorbereiding van de bevalling. Izelle is een prettig mens; zeer deskundig, empathisch en betrokken. Izelle heeft een prettige stem en ook de audio opnames zijn ergfijn om te beluisteren. Ik heb geboorte gegeven aan ons derde kindje en het was een droombevalling. Na twee bevallingen met weeopwekkers was het fantastisch om een spontane bevalling mee te maken. Mijn lichaam zorgde zelf voor krachtige weeen. De zwangerschapscursus hypnobirthing heeft me ontzettend geholpen om te ontspannen en me af te sluiten van de buitenwereld. De weeen waren intens maar zeer draaglijk door de diepe staat van ontspanning.. Tranen van dankbaarheid. Het is me op eigen kracht gelukt en ik ben super trots op mezelf. Lieve Izelle, deze bevalling was een onvergetelijke ervaring! Ik zou het zo weer overdoen maar met drie kindjes is ons gezin compleet. Ontzettend bedankt voor de fijne cursus en alle praktische handvaten Het was de mooiste ervaring van mijn leven! Ik zou deze cursus alle zwangeren aanraden! Ook in het dagelijks leven kan je deze technieken toepassen. Ik ben fan!
Hele fijne cursus gehad waar ik buiten mijn bevalling om ook nog heel veel aan ga hebben. Izelle geeft de cursus ook heel erg goed en is heel vriendelijk en behulpzaam.
Je zwangerschap met Izelle aan je zijde maakt een periode die beangstigend en gespannen kan zijn een ontspannen situatie waar je zonder angst naar uitkijkt naar de geboorte van je lieve kindje 💓
Deze Hypnobirthing is top! Ik voelde me hierdoor als man erg betrokken en was totaal niet machteloos! Een aanrader!
Wij hebben bij Izelle een hypnobirthing cursus gevolgd als voorbereiding op de bevalling van onze dochter. Door de zwangerschapscursus kregen we meer vertrouwen om de bevalling op onze eigen manier en in rust te kunnen laten gebeuren. Izelle geeft de cursus op een hele fijne en enthousiaste manier en heeft hierbij een mensgerichte aanpak. We hebben veel geleerd en kunnen HypnoBirthing Zeeland zeker warm aanbevelen.