Jeg har lært mye om nye muskler som jeg har tatt i bruk hver dag, ikke bare 10 minutter men jeg tar det med meg i hverdagen. Jeg synes det har vært interessant. Knipemusklene mine er i aller høye... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Mycket givande träning som gett mig snabbt resultat! Entusiastisk och kunnig ledare❣️Blir inspirerad att fortsätta då träningen bara tar en kort stund varje dag!
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi jobbar för en värld med mindre smärta och större frihet genom Hypopressiv träning. 14 utbildade lärare i Sverige. 7000 personer har gått vår online kurs. Svenska delen av International Hypopressives Council (IHC)
Contactgegevens
Nautiliusvagen 2, 18166, Lidingö, Zweden
- +46790082461
- luna@hypopressiv.se
- hypopressiv.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mycket givande träning som gett mig…
Jeg har lært mye om nye muskler som jeg…
Knipemusklene mine er i aller høyeste grad optimale og jeg har fin holdning, men etter en hendelse som førte til prolaps nedentil har jeg hatt et par uheldige opplevelser. Kaffe kan jeg ikke drikke da det er veldig vanndrivende for meg.
Ettersom dagene har gått synes jeg at det har blitt for mye repetisjon, så det har vært litt skuffende. Jeg har problemer med håndleddene og ryggen som gjør at enkelte øvelser dropper jeg men utfører andre som går greit.
Innbetalingen min har gått inn dobbelt så da satser jeg på at pengene kommer på min konto etter noen dager, det har jeg tro på.
Jeg meldte meg på kurset for å lære noe nytt og det har jeg gjort, så tusen takk til dere.
Svårt
Svårt! Hoppas på att komma vidare när jag fortsätter med lvningarna
Supernöjd!
Tydliga instruktioner du kan se om och om igen. Otroligt snabb och personlig service vid frågor. Väldigt lämpligt att kunna få skickat dagens övning på ett klockslag du själv valt.
Det är svårt
Det är svårt, men det gör mycket nytta. Känns i hela kroppen.
Nöjd kund
Bra med daglig kontakt och övningar, har inte kommit så långt än men känner att jag tror på resultat och konceptet är proffsigt!
Känns helt fantastiskt att äntligen bli…
Känns helt fantastiskt att äntligen bli förstådd och lyssnad på! Trodde att jag aldrig skulle bli bra, men har nu ett stort hopp. Tack!!
Det är det bästa jag har gjort för meg.
Fantastisk bra personell på dette…
Fantastisk bra personell på dette kurset. Både instruksjon via videoene og tilbakemelding via e-post fungerer utmerket. Dette er dedikerte damer!! Ikke noe profitt involvert, men god og konstruktiv hjelp til selvhjelp! Løp og bestill!
Ett nytt sätt för mej att andas
Ett nytt sätt för mej att andas - känns som att det redan gett resultat och att det kommer att hjälpa mej enormt mycket. Fantastiska videos - lugnt och pedagogiskt, går inte att göra fel.
Bra och tydliga instruktioner och…
Bra och tydliga instruktioner och videos.
Märker förbättringar i kroppen.
Upplevd skillnad redan efter 1 vecka
Det är verkligen svårt att veta och känna om linjeringen och andningsövningen ligger helt rätt efter 1 vecka.
Att jag får en ny övning per dag var stressande de första dagarna men nu lugnt, jag kan alltid gå tillbaka till tidigare övningar.
Tack för beskrivningen ”paraplyet” för andning. Så lätt spänna bröstkorgen vid slutet av inandningen för att jag letar fyllnad som vidgar i ryggen.
Jag är glad för andningsövningarna av flera anledningar. Upplever ett lyft i hållningen som när jag promenerar redan idag ger känslan av inre lugn i magen.
Jag är på mitt 73:e år, har opererats för framfall och måste stärka muskulaturen i bäckenet.
De korta, tydliga och lugna instruktionerna skapar motivation och energi. Ett starkt stöd. Tack!
Min trening
Instruktøren gikk igjennom øvingene svært nøye. Hun beskrev detaljene i øvingene svær nøyaktig. Hun viste omsorg for deltakerne. Det er også tilrettelagt for personer som ikke klarer å gjøre alt. Dette til en meget akseptabel pris.
Proffsigt upplägg och stort engagemang
Proffsigt upplägg och stort engagemang. Jag har följt företaget under en längre tid.
Jag är snart klar med kursen och är…
Jag är snart klar med kursen och är jättenöjd. I lugn takt har jag lärt mig så mycket om min kropp och vad den kan göra. Korta pass, tydliga instruktioner och jag väljer själv när jag vill göra dem. Jag och min bäckenbotten mår äntligen mycket bättre. Kan varmt rekommendera kursen.

Ett ypperligt komplement
Tacksam och glad att jag kommit i kontakt med Hypopressiv träning. Detta är ett ypperligt komplement för mig som kvinna i klimakteriet, där inkontinens och bäckenbottenproblem är vanliga. Vägledningen genom detaljerade instruktioner och daglig pepp har bidragit till att jag nu kan inkludera några hypopressiva övningar i min vardag. Tack SHI för en mycket fin intruduktion!

Fått hoppet tillbaka
Efter att ha opererat bäckenbotten men känt stress över att tyngdkänsla och obehag var på väg tillbaka så testade jag Filippas program. Redan efter ca 3 veckor med 10 min per dag känner jag en klar förbättring. Detta känns som helt rätt väg att gå för läkning på riktigt. Hållningen är bättre, jag har kontakt med bäcken och magmuskler jag inte visste fanns hittar fram under övningarna, trots att de är väldigt skonsamma

Toppen
Jag är inte klar med min utbildning men har tränat en hel del i mitt liv. Här får man detaljer för att hitta positioner, linjering, andning på ett nytt sätt som jag både märker och känner ger kroppen saker den behöver för att läka, för hållning och för medvetenhet om sin kropp. Väl värt tiden.

Antwoord van Svenska Hypopressiva Institutet
Jeg er nu ca en måned inde i daglige…
Jeg er nu ca en måned inde i daglige øvelser, jeg synes de er godt beskrevet , jeg er dansk men forstår udemærket svensk, ligesom Fillipa udemærket forstår mine spørgsmål på dansk. Den daglige mail og respons er motivernede. Der gives hurtig svar på spørgsmål og modifikationer på øvelser .
Føler mig godt holdt i hånden

Brra på alla sätt o vis
Brra på alla sätt o vis. Något nytt för mig att få med min bröstkorg vilket skapar en annan hållning

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.