Ibenshundehus Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Det er meget nemt at bestille, men der skal lidt tålmodighed til, inden pakken kommer. På nuværende tidspunkt ved jeg ikke hvornår den kommer, selv om der er kommet mail om at snare på min oplevelse... Toon meer

Rigtig fine ting - super vandfontæne til både katte og hunde- pakket forsvarligt ind. Fik gavesnack og produkterne til min hvalp var bløde og friske! Hurtigt sendt :)

Min hund Abby elsker simpelthen den gode velsmagende hundemad hun får fra Ibens Hundehus.. Jeg som ejer er superglad for hurtig levering 🚚 vil varmt anbefale at handle der🤗

Nem og overskuelig hjemmeside. Modtaget en lækker lædersele til hunden og pt virker den rigtig god og i god kvalitet. Pakken kom hurtigt og selen var pakket i en kasse, så modtog den uden knæk elle... Toon meer

1. Dierenverzorgingswinkel
  2. ook in
  3. Dierentrimmer
  4. Dierenwinkel
  5. Veevoerhandel

Webshop, butik og hundesalon beliggende i Løgten/Skødstrup i den nordlige ende af Århus. Danskejet virksomhed med hjerte og passion for hunde. Kæmpe udvalg, med nøje udvalgte varer af højeste kvalitet til fair priser. Mere end 20 års brancheerfaring og kærlighed til hunde. Med en både personlig og nærværende kundeservice, kombineret med høj faglighed, tilstræber vi os på at yde vore kunder den bedste oplevelse - Hver gang!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

224 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rigtig god service!

Rigtig god service. De lavede en lille fejl på et hundetegn jeg modtog. Men sendte straks et nyt, og havde også lagt lidt godbidder med i forsendelsen. Rigtig god stil!

18 augustus 2026

Jeg bliver altid glad

Jeg bliver altid glad, når jeg træder ind ad døren i Ibens Hundehus😀 Der er god stemning, stor tjenestvillighed og meget godt indblik i både foder og øvrige varer i butikken. Jeg er begejstret for det store udvalg af foder og godbidder, særligt glad for de mange naturprodukter.
Havde tidligere hund med allergiproblemer, hvilket jeg fik meget kvalificeret vejledning og hjælp til.
Jeg anbefaler med glæde andre til at forkæle deres hund både gennem nethandel og personligt besøg i Ibens Hundehus🦋
Mvh
Ina Ottesen

14 augustus 2026

ENDELIG et sted der har et kæmpe udvalg…

ENDELIG et sted der har et kæmpe udvalg til hunde med allergi. Jeg har haft min allergi hund i 7 år nu og det er først nu, vi har fundet et sted med så stort udvalg.
Vi bestilte en fredag og fik allerede vores ting lørdag formiddag. Mega god og hurtig levering.

1 augustus 2026