IDA Forsikring Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oprindelig dårligt review, nu ændret efter god håndtering af klage ansvarlig. Havde et ikke så heldigt forløb hos Tryg forsikring, og mente selv at tryg som minimum burde holde mig skadefri, da fejle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I am insured by IDA Forsikring for more than 10 years and I have only positive experiences. Even in the case where the roof damage was declined due to a rusted nail (the insurance covers damages from... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har egentlig været glad for Ida Forsikring under min studietid, men i det øjeblik begge i husstanden er fyldt 30, giver det slet ikke mening. Både vores landbrugsforsikring (som skulle være dir... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Var fint engang. Nu er prisen fuldstændigt stukket af på deres forsikringer, også selvom man samler dem. På bilforsikringer, er det billigere at bestille kasko som enkelt enhed, end kasko med alle for... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar
  2. ook in
  3. Verzekeringsmaatschappij
  4. Verzekeringsmakelaar

Geschreven door het bedrijf

Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring. IDA Forsikring tilbyder forsikringer med god dækning: Indboforsikring Husforsikring Bilforsikring Rejseforsikring Ulykkesforsikring Du kan beregne din pris via IDA Forsikrings online tilbudsberegner, og du vælger selv, om du vil købe forsikringen med det samme.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

56 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Professionel

Venlig, kompetent og tryg oplevelse. Jeg skulle flytte flere forsikringer og der var indviklede police holder tråde der skulle redes ud. Det var super dejligt at få hjælp af en professionel.

12 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tilbagrtrækning af tilsagn om dækning

Jeg ringede ind fordi jeg havde en akut skade, jeg får af vide i telefonen at rådgiveren MENER at skaden er dækket. Jeg kan ikke lave en anmeldelse da systemet ikke virker, senere forsøger jeg at sende en mail men får tastet forkert i adressefeltet.

Jeg går herefter ud og antager en håndværker til at ordne opgaven samme dag til en betydelig udgift som jeg har oplyst Tryg om. Herefter gåt der lang tid, jeg rykker gentagende gange for svar. Nu løber tryg fra deres aftale og vælger ikke at dække, jeg står nu med en betydelig udgoft og en rådgiver der medgiver at jeg har fået et indtryk af at skaden var dækket men at de ikke ønsker at dække den.

Jeg er blevet dårligt rådgivet og kan ikke anbefale at tegne en forsikring gennem tryg eller IDA

26 mei 2026

20 års loyal kunde, men svigtet, da vi endelig fik brug for hjælp

Jeg har været kunde siden studietiden, dvs. i over 20 år, og har stort set aldrig haft brug for forsikringen før nu.

I februar holdt min 16-årige datter en fest, hvor der kom ubudne gæster, som blandede sig med de andre deltagere. De lavede hærværk på gulve, møbler og døre samt stjal bl.a. en iPhone, sko, tøj og adskillige vine. Sagen blev politianmeldt, min datter blev afhørt, og politiet tog sagen meget alvorligt, fordi vi kunne spore mobilen og fandt tøjet sat til salg på Vinted.

Alligevel vurderede forsikringsselskabet, at det var “selvforskyldt”, fordi min datter ikke havde bortvist de ubudne gæster. Jeg synes ærligt talt, det er urimeligt at forvente, at en 16-årig pige skal håndtere og konfrontere uvedkommende personer i en utryg situation.

Efter mere end 20 år som loyal kunde er jeg både overrasket og meget skuffet over den måde, sagen er blevet behandlet på.

1 april 2026

Prisstigninger som bare fortsætter

Synd og skam I ikke afsøger markedet for andre samarbejdspartnere end Tryg, som år efter år varsler store prisstigninger og nu også dårligere vilkår, på trods af et års overskud på + 8 milliarder!! Der kan efterhånden ikke være mange kunder tilbage i jeres gruppeaftale, da det er nemt at finde væsentlig billigere alternativer..

16 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Samarbejdet med TRYG gør dem ubrugelige

Forsikring er desværre ubrugelig når man skal bruge dem. Da den er tegnet igemmen TRYG.

Jeg har selv kæmpet i 3 år for at få erstatning, trods der ligger politi rapport, lægebesøg, skadestue, hopitalsbesøg og speciallæge erklæring. som alle peger på min ulykke er årsagen til at jeg er gået fra Fuld arbejdsdygtig til ressource ydelse.

Det er svært at finde ressourcerne til at bekæmpe advokater, når man knap selv kan få hverdagen til at fungere.

Masser af artikler på internettet omkring at TRYG bruger alle midler for at undgå at betale, som bekræfter min (og mange andre lignende historier).

18 maart 2026

God vejledning

Behagelig sælger der virkede glad for sit arbejde og produkter. Professionel med god evne til at besvare spørgsmål og vejlede

27 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har i mange år været meget tilfreds…

Har i mange år været meget tilfreds kunde med alle husstandens forsikringer samlet hos IDA/Tryg, og har altid givet selskabet mine bedste anbefalinger.
Afventer nu på 3. måned stadig erstatning for en tandskade, som åbenlyst er dækket af min Personforsikring.
Sørgelig udvikling for IDA / Tryg!

19 januari 2026