Dag één: paspoort erin. Dag twee: mail met de vraag om een bankafschrift, met uitleg waarom. Dag drie: verificatie goedgekeurd. Vier documenten in totaal, geen enkele keer twee keer hetzelfde... Toon meer
Sweet Bonanza op mijn kleine tablet tijdens de lunchpauze toonde de ronde in de geschiedenis na refresh. makkelijk om later daar terug te komen.
Bij terugkomst heb ik het bonusvenster zonder claim gesloten; wagering x35 stond zichtbaar. scheelde weer stress.
Eerlijk, ik heb het filter in de lobby veranderd; de geschiedenis was later mobiel te zien. dat detail waardeerde ik.
Vergelijk online casino’s in Nederland met iDEAL als betaaloptie, duidelijke voorwaarden en gebruiksvriendelijke platforms.
Koffie koud geworden.
Koffie koud geworden.
Speelhistorie doorgenomen.
Elke ronde met tijdstip.
Inzet en resultaat erbij. Niets dat ontbreekt, alles klopt tot de laatste regel.
Terras
Terras, koffie erbij... op de telefoon stond de wijzigingsdatum netjes onder de bonusregels.
opname geregeld op het balkon
opname geregeld op het balkon, geld stond er voor het avondeten.
elke zondagochtend twee rondes op 4G
elke zondagochtend twee rondes op 4G, altijd korrekt geboekt en geen gedoe.
tussen twee boodschappen door
tussen twee boodschappen door, half afgeleid: ik activeerde een accountpauze; de blokkade hield bij de tweede test.
niet groots
niet groots, maar ik opende de verificatiemail; de KYC-status veranderde later. eerlijk, dat helpt
Dag één
Dag één: paspoort erin.
Dag twee: mail met de vraag om een bankafschrift, met uitleg waarom.
Dag drie: verificatie goedgekeurd.
Vier documenten in totaal, geen enkele keer twee keer hetzelfde gevraagd.
van laptop naar telefoon geschakeld…
van laptop naar telefoon geschakeld halverwege een sessie, verwachtte opnieuw inloggen. Bleef ingelogd, zelfde saldo en historie, gewoon verder waar ik was.
Ik dacht even dat het misging
Ik dacht even dat het misging; ik keek naar de status van mijn document; het bericht zei precies wat ik moest corrigeren.
Mijn test
Mijn test: ik heb een slot met lage inzet gepauzeerd; resultaat: ronde en saldo kwamen goed terug. klein ding, groot gemak
vroeg in de ochtend
vroeg in de ochtend: ik opende de cashbackpagina; de tekst bleef leesbaar op mobiel.
Vaste reload op woensdag
Vaste reload op woensdag. Deze keer stond hij later klaar. Even gevraagd. Sanne van de chat gaf uitleg. Kwam door een update. Daarna gewoon toegekend.
Ik heb de login met het toetsenbord…
Ik heb de login met het toetsenbord open ingevuld voordat ik afsloot; de code was nog geldig. dat gaf rust
ik controleerde de bijdrage van…
ik controleerde de bijdrage van tafelspellen, en bij opnieuw openen zag ik dat de site bleef daarna niet aandringen.
Zonder hoge verwachting
Zonder hoge verwachting: ik opende een live tafel op mijn laptop; de geschiedenis was later ook mobiel te zien.
week één
week één: vraag over de cashback. week twee: antwoord met een berekening. week drie: het bedrag stond er, precies zoals in dat antwoord. de tussenstappen kreeg ik telkens netjes gemeld.
Eerlijk
Eerlijk, ik testte een kleine storting met Visa; het geld kwam terug met een korte notitie.
verbinding viel weg in de wachtkamer…
verbinding viel weg in de wachtkamer bij de dokter, ronde was toch bewaard.
live roulette op mijn tablet in een…
live roulette op mijn tablet in een korte pauze kwam terug met het juiste saldo. beter dan de draad kwijt zijn.
Eerst ik wisselde van wifi naar 4G
Eerst ik wisselde van wifi naar 4G. Daarna zag ik dat de bon laadde vóór de banners.