Wat een kwats verhaal: Na jaren gaan wij stoppen, laatste aanbieding tegen speciale prijs😤 Blijken dus ook al weer DropShipping oplichters te zijn, met Chinese troep. Niet geleverd, of... Toon meer

Nog niet 1 ster waardig, heb voor 200 euro set besteld...nog steeds niks ontvangen. Ongeveer 9 mailtjes verder telkens is de informatie en/of automodel niet bekend?!! Ene Cris die dan weer mailtje st... Toon meer

Waardeloze boel daar. Set matten besteld voor mijn nieuwe trafic. Past van geen meter. Diverse beschadigingen. Geen officiële factuur ontvangen. Diverse mails gestuurd welke niet beantwoordt wo... Toon meer

Bestelde items wel ontvangen uit China, op zich ook nog binnen redelijke tijd. Voelt op zich ook prima aan. Pasvorm is even afwachten want het zat zo strak opgevouwen dat het even paar dagen in vorm... Toon meer

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Troep uit China

Na 6 weken de matten ontvangen. Dit product mag de naam nat niet hebben.
Plastic troep uit China die voor geen meter past.
Ik bestel NOOIT meer bij dit bedrijf.
Men geeft ook nog aan om uit gezondheidsredenen te stoppen.
Gewoon niet waar.
Hier dus NIET bestellen.

10 december 2024

De helft ontvangen in matige kwaliteit, daarna niets meer.

idealmatten.nl is compleet onbetrouwbaar. Ze beloven steeds beterschap, maar er komt niets van terecht. Ze beweren zelfs dat ze nu ook de tweede helft van de bestelling hebben geleverd. Ik heb die tweede helft niet ontvangen en ook nergens voor ontvangst getekend. OPLICHTERS ZIJN HET!!!

02-07-2024 matten besteld en bevestiging ontvangen
23-07-2024 wordt morgen geleverd bij bruna
24-07-2024 bevestiging levering bij bruna
24-07-2024 ik mis de achtermatten
25-07-2024 die worden binnenkort nageleverd
04-08-2024 ik wacht nog steeds op de achtermatten, trackingcode?
30-08-2024 drie weken verder en nog geen nieuws over de verzending?
31-08-2024 kunt u een foto sturen?
31-08-2024 tja die staat onderaan de e-mail van vanochtend
03-09-2024 fijn dat je de voorste matten hebt ontvangen
04-09-2024 mijn verzoek is doorgegeven aan het bezorgteam
24-09-2024 drie weken verder en nog geen nieuws, de website is uit de lucht, wil je me 30 % terugbetalen? bij geen reactie binnen 5 werkdagen ga ik aangifte doen
08-10-2024 testmail gestuurd, niet bounced, dus hun mailbox functioneert goed
17-10-2024 jullie website is weer in de lucht, nogmaals verzoek om terugbetaling 30 %, laatste kans!
19-11-2024 je bestelstatus is bijgewerkt
20-11-2024 matten gepersonaliseerd, geen terugbetaling mogelijk (zelfs niet als ik ze nooit ontvangen heb)
20-11-2024 ik wacht opnieuw af of de levering gaat lukken
22-11-2024 de achterste matten zijn nu naar je onderweg
22-11-2024 uw bestelling is net opgehaald door de locale koerier en is nu onderweg naar u
23-11-2024 wat betekent Arrival at the Pickup Point, is dat waar de koerier de spullen gaat ophalen?
26-11-2024 ja dat is het afhaalpunt, maar bij controleren van je bestelling blijkt dat deze al als geleverd is gemarkeerd
27-11-2024 ik heb GEEN bestelling ontvangen, er is geen bezorger aan de deur geweest.
29-11-2024 we gaan ons productie-team hierover inlichten om het probleem op te lossen.
10-12-2024 TOT OP HEDEN GEEN INFO MEER ONTVANGEN

2 juli 2024

Hoewel ik per ongeluk alleen de…

Hoewel ik per ongeluk alleen de vloermatten voor bestelde toen ik ze alle vier probeerde te bestellen, bestel ik nu ook de achterste en ik kan niet wachten om het eindresultaat te zien Bedankt! Ik ben echt verbaasd over hoe goed ze eruit zien EN de perfecte pasvorm. Ik heb je op mijn Instagram gepost, dus hopelijk heb ik ten minste een paar nieuwe klanten jouw kant op gestuurd.

7 december 2024

Ik ben dol op mijn matten

Ik ben dol op mijn matten, jullie hebben fantastisch werk geleverd. En ik zal jullie aan iedereen aanbevelen... en geloof iedereen die me vraagt waar ik ze vandaan heb dat ik jullie bedrijf vertegenwoordig, heel erg bedankt voor het geweldige werk.

7 december 2024

De belangrijkste reden waarom ik deze…

De belangrijkste reden waarom ik deze matten bestelde was om wat kleur toe te voegen aan het interieur van mijn auto, en dat doen ze zeker. De matten voelen comfortabel aan en passen perfect. Ze bieden ook volledige dekking. Ik heb alleen de matten met volledige dekking voor de bagageruimte besteld.

6 december 2024

Oplichting

Vandaag pakje ontvangen. Geen van de 4 matjes had de juiste maat. De perforaties op de hoeken van de matjes waren ook niet aangebracht. Pakket kwam uit China. Duidelijk geval van oplichting

6 december 2024