Wat een kwats verhaal: Na jaren gaan wij stoppen, laatste aanbieding tegen speciale prijs😤 Blijken dus ook al weer DropShipping oplichters te zijn, met Chinese troep. Niet geleverd, of... Toon meer
Waardeloze boel daar. Set matten besteld voor mijn nieuwe trafic. Past van geen meter. Diverse beschadigingen. Geen officiële factuur ontvangen. Diverse mails gestuurd welke niet beantwoordt wo... Toon meer
Bestelde items wel ontvangen uit China, op zich ook nog binnen redelijke tijd. Voelt op zich ook prima aan. Pasvorm is even afwachten want het zat zo strak opgevouwen dat het even paar dagen in vorm... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik ben nog aan het wachten op de…
Ik ben nog aan het wachten op de bekleding voor de achterbank voor mijn Skoda Enyaq iv60, jammer dat alles niet gelijk komt
Incomplete levering en het past niet
15 juli automatten gekocht. 6-8 mijn bestelling binnen. Gekocht via een facebookadvertentie. Levering was redelijk snel dus.
Bestelling hield in voor zowel voor- als achterkant in de auto.
Vandaag mijn bestelling binnen, krijg ik alleen de achterkant mat binnen, en niet de voorkant matten.
Achterkant mat gepast, helaas past het niet. Het is niet gemaakt volgens het model van mijn auto.
E-mailtje gestuurd naar klantenservice, maar ik verwacht weinig tot geen reactie , gezien de andere reviews.
Jammer! De advertentie was schitterend niveau +10!
De uitvoering was helaas niveau -10
De matten zijn deze morgen geleverd en…
De matten zijn deze morgen geleverd en passen zeer goed. Het was het wachten waard.
Weg gegooide geld niet doen pas niet in…
Weg gegooide geld niet doen pas niet in je auto
Automaten
Goedendag ik heb de maten nog niet ontvangen dus kan ik niets over zeggen ik hoop dat ik ze binnenkort krijgt
Idealmatten op maat gemaakte automaten is scam
Zojuist de geleverde automatten uit de verpakking gehaald om deze te plaatsen in mijn auto. De tranen sprongen in mijn ogen. Wat een slechte kwaliteit. Geen stiksel te zien. Het is een scam eerste klasse. Wat een rotzooi en slechte kwaliteit. Trap er niet in!!
Niet doen, weggegooid geld.
Voor beide auto’s matten besteld. 1 compleet en de ander alleen de achterbankmat geleverd. Deze achterbankmat bruinrood ipv mooi helderrood zoals in het filmpje. Pasvorm heel slecht. Van de complete bestelling passen de voormatten matig. Achterkant met geen mogelijkheid goed te krijgen. Weggegooid geld. Jammer maar een leer voor de volgende keer. Mail wordt niet meer op gereageerd als gevraagd wordt of de rest van de bestelling nog komt. Neigt sterk naar oplichting. Je krijgt wel iets maar eigenlijk onbruikbaar.
De maten passen niet goed
De maten passen niet goed zitten niet mooi strak aangesloten en ook zit het bij de stoelen half over de rails waardoor het dus niet mooi past erg jammer het is niet echt goedkoop dus je zo verwachten dat het goed zo zijn
Past niet niet de goede maten loge…
Past niet niet de goede maten loge licht op de bodem ipv de zijkant dus kan niets in dat opbergen
Op 30 mei matten besteld en nog steeds…
Op 30 mei matten besteld en nog steeds niets ontvangen. Elke keer verzinnen ze een nieuwe smoes over het verzenden. Heb al gevraagd om mijn geld terug te storten, maar dat kan niet. Beste mensen bestel helemaal niets op deze website. Deze site moeten ze blokkeren omdat het fraude is.
Dropshipping website
Dropshipping website. Slechte kwaliteit, de logos zijn heel slecht en zitten bij ook nog eens op de kop. Bij de klantenservice wordt je aan het lijntje gehouden door bots. Onbruikbare rotzooi is het.
De matten passen niet eens
De matten passen niet. Besteld voor een Peugeot 2008 en de matten in de kofferbak passen al niet eens, de meest eenvoudige nog wel. Kwaliteit is goedkoop en veel te duur voor hetgeen wat je krijgt. Ik zou ze niet adviseren
Ik heb de levering binnen maar het zijn…
Ik heb de levering binnen maar het zijn niet de matten wie ik heb besteld volgens het filmpje van jullie web site ik moet ze nog er installeer dus ik weet niet of ze goed passen
Chris
Bende fraudeurs!!!
Na paar weken wachten, alleen de achtermatten gekregen de voorste matten zijn spoorloos. Na verschillende mails gestuurd geen antwoord. De kwaliteit van de matten als behalve goed. Volgens mij zijn ze van AliExpress. Bende fraudeurs..
Dien een klacht in bij ideal.nl
Dien een klacht in bij ideal.nl
Als er daar ook meerdere klachten binnenkomen zullen ze spoedig niet meer gebruik kunnen maken van dit platform.
Zulke oplichters moeten hier geen gebruik van kunnen maken.
Besteld voor mijn Honda Crv 2024
Besteld voor mijn Honda Crv 2024, kwamen alleen de luxematten en niet de minimatten die ik ook had besteld. Contact gehad met Cris zal de minimatten nasturen. De luxe matten zijn werkelijk een drama passen voor geen meter. Schuift alle kanten op en de bijrijders kant is met geen goed fatsoen netjes erin te krijgen foto's opgestuurd naar Cris en ben benieuwd op zijn reactie. 149.50 euro betaald maar is eigenlijk weggegooid geld. Ik heb leergeld betaald en zal echt nooit meer iets bestellen wat een ramp en kwaliteit is dat zeg. Koop nou maar gewoon originele matten of bij Nederlandse matten bedrijven of origineel bij de dealer, wat duurder maar je krijgt wel kwaliteit! , daar heb ik wel goede ervaringen mee. Zou de minimatten die erin moeten liggen opgestuurd krijgen, helaas na 5 weken maar weer eens gereageerd. Kreeg als reactie dat de minimatten om de een of andere redenen weer retour naar hun waren gestuurd! wat een bagger bedrijf is dat zeg. Al 2 keer naar Cris gereageerd en tot nu toe geen reactie er meer op gehad. 149,50 euro leergeld betaald. Wat een bagger bedrijf is dat zeg. Nooit never erbij bestellen. 149 euro zo de asbak in.
Non klanten-service
Alles wat denkbaar is, gaat fout, de matten zijn betaald en na twee maanden nog steeds niet geleverd.
Ik heb al 3 reminders gestuurd en ieder krijg ik een standaard verhaaltje van een robot.
Oplichterij is nog een eufemisme.
Niet complete bestelling waardeloos…
Niet complete bestelling waardeloos bedrijf reageren laat op email geen juiste antwoord op email te duur te lange levertijd ik raad iedereen aan om daar nooit te bestellen
Nog niet 1 ster waardig
Nog niet 1 ster waardig, heb voor 200 euro set besteld...nog steeds niks ontvangen. Ongeveer 9 mailtjes verder telkens is de informatie en/of automodel niet bekend?!! Ene Cris die dan weer mailtje stuurt met de vraag waar de bestelling blijft (productieteam) vervolgens kom ik er op fb achter dat ze allemaal accounts hebben zoals autokoning, ultramatten alles en dan kom je uiteindelijk allemaal bij idealmatten.com terecht!
Nooit hier gaan bestellen!!!
Ster niet waard
Ster niet waard, ze hebben 2 x gevraagd wat het merk en type is, later een mail dat het was verzonden. Maar nu krijg ik nog eens de vraag wat het merk en type van de auto is.
Dus pure oplichting.