Normally great experience with IDS. Just frustrating that some uniform items are out of stock for months on end. It has a knock on effect with our customers and makes it difficult to run a business wh... Toon meer
Cliente depuis des années (avant le brexit ) . Heureuse de voir que cette année les problèmes liés au brexit sont résolus . Numéro EORI obtenu auprés de la douane .Livraison FEDEX en 5 jours.Service c... Toon meer
Really helpful & friendly company. Slight challenge using my first time purchase discount code online & had to call for assistance. Team member was very helpful & provided a solution & payment was mad... Toon meer
Accueil téléphonique top, tenues superbes, finitions parfaites, expédition top. Les costumes sont du plus bel effet et d'excellente qualité. Sommes clientes depuis longtemps et toujours aussi satisfai... Toon meer
IDS is Europe's largest wholesale dancewear supplier servicing dance teachers and retailers with quality dancewear and costumes. Suppliers of: 1st Position, Capezio, BLOCH, DSI London, Wear Moi, Intermezzo, RAD, BBO, UKA, Pineapple, Roch Valley and Artstone.
Harlequin House, Forde Court, Forde Road,, TQ12 4BT, Newton Abbot, Verenigd Koninkrijk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Produit conforme à la présentation : les costumes et le matériel reçus correspondaient bien à la présentation qui en était faite sur le catalogue.
Livraison très rapide : produits livrés très rapidement (3 à 5 jours).
Produit bien emballé
A very efficient company. Orders arrive very quickly and staff are available to assist if required.

Antwoord van International Dance Supplies
Die Lieferung erfolgte schell, und der Anzug scheint von guter Qualität zu sein, da wir diesen aber erst im Fasching 2020 benötigen können wir das nicht abschließend beurteilen.

Antwoord van International Dance Supplies
Wir sind mit den Beratungen und Lieferungen sehr zufrieden.
Möchten gerne weiterhin bei IDS bestellen.

Super Qualität ( sehr sehr preisgünstig), kreative dance wear👌
Schnelle Lieferung 🚚 was will man mehr

Antwoord van International Dance Supplies
Amazing customer service .
Very quick turnaround .
Fabulous quality .
Very impressed .
Highly recommend .

Antwoord van International Dance Supplies
I have been using IDS for many years and have always found them very helpful and efficient. I would recommend them without hesitation.

Antwoord van International Dance Supplies
Assolutamente da sconsigliare. Merce scadente, personale sgarbato e non professionale.
Mi hanno fregato quasi €100 dicendo che la banca intermediaria ha convertito euro in sterline e quindi a loro era arrivato un bonifico più basso! Ma quando ho chiesto i contatti della loro banca per risolvere la questione hanno risposto che il mio conto era stato chiuso! Attenzione a non farvi fregare!!!

Antwoord van International Dance Supplies
Schnelle Lieferung... Top Preis.... Gute Oualität... Prima weiter so!

Antwoord van International Dance Supplies
Very Poor Customer service. Costume sizes quite often are incorrect.
Super Qualität zu fairen Preisen und absolut unkomplizierter und zuvorkommender Service.
Bestelle jederzeit gerne wieder.

Antwoord van International Dance Supplies
Azienda e sito fantastici. Grande professionalità. Spedizioni velocissime. Prodotti di ottima qualità.

Antwoord van International Dance Supplies
Prodotti di perfetta fattura e ottimo rapporto qualità/prezzo. Call center disponibile e rapido nel rispondere a ogni esigenza.

Antwoord van International Dance Supplies
Très bon accueil téléphonique, avec de bons conseils à la clef. Livraison rapide

Envoi rapide. Produit de qualité. Entièrement satisfaite