Købte 2 flotte to go tumblere. Den ene fik pludseligt en flænge i sig, trods jeg havde fulgt anvisningerne med at den kun bør håndvaskes. Jeg kontaktede derfor kundeservice og fik sendt en ny allere... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig sløj oplevelse. Det tog mere end en måned at få byttet et bælte købt i julegave til min datter. Kundeservice er heller ikke just hurtige til at svare - selvom de skriver 1-2 dage, så ærger m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Igennem mit barnebarn opdagede jeg IGEN. Hun ønskede et bælte med spændet i julegave. Bælte og spænde blev bestilt..... Men pga lang leveringstid nåede jeg at blive bekymret for, om denne hjemmesi... Toon meer
Kompagnistræde 16, 2.sal, 1208, København, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Super fede produkter, men hurtigt udsolgt og lang vente tid. Dog det hele vær men længe at vente

Antwoord van IGEN
Rigtig god service, og hurtig til at svare. Rigtige gode produkter. Dog synes jeg at gavekortet bare burde være en rabatkode, der stod på selve gavekortet, istedet for at skulle skrive en mail til IGEN og så få en rabat kode
Fantastisk service, bedste produkter - jeg kommer IGEN ! :)
Jeg elsker IGEN :)
Fantastisk kundeservice og unikke produkter
5-stjerner herfra :)
Den bedste shop jeg har prøvet! Produkterne er fantastiske og MEGA smarte at man kan bruge dem igen og igen! På trods af at den er så ny klarer Louise det simpelthen så godt! Den bedste service, og til en helt perfekt pris. Håber der enda kommer en fysisk butik🤞🏻
Bestilte søndag, havde pakken mandag. Shampoobaren er super lækker og mine naturlige krøller/bølger elsker det! Et af glassugerørende var knækket da jeg modtog det, men det blev ombyttet uden problemer. Super fin hjemmeside!
Elsker shampoobaren og make up rondellerne! Begge er virkelige nemme at bruge og holder hvad de lover. Jeg er også blevet virkelig glad for min fine totebag! - og hurtig levering.
Gode produkter elsker jeres glassugrør og jeres blå net levering er voldsom hurtigtog de er nogen gode priser
Der var hurtig levering og det er super gode produkter, skal helt klart købe igen♻️
Men for også en varm hilsen fra Louise bjerre.
Som kan genbruges, for på bagsiden er der en liste du kan bruge til hvad du lige har lyst til.
Det kan helt klart anbefales at købe hos IGEN.DK
Super hurtig levering og mega lækre produkter hvor kvaliteten er i tip top. Man kan købe sine varerne med god samvittighed, og det er nemt at finde rundt på hjemmesiden. Desuden blir' man helt glad når man modtager sin pakke, både udenpå og indeni. Udenpå bemærker man det grønne "vi støtter miljøvenlig indpakning" klistermærke, og indeni er der en sød lille hilsen der varmer hjertet. Kan klart anbefale at købe produkter hos Igen!
Super hurtig levering! Har da altid oplevet noget ligende. Desuden lækre produkter, som man får det helt godt af at købe:)) Også ved modtagelsen varme det om hjertet, når man bemærker det grønne “Vi støtter miljøvenlig pakning” klistermærket.
Dejlig kvalitet af produkterne og hurtig levering så helt igennem fantastisk oplevelse fra min side
Super hurtig levering og super nem hjemmeside for, finde de ting man vil købe. Har købt to gang på igen.dk
Det er en mega god hjemmeside og fantastisk oplevelse, det er også en meget nem betalingsmåde, og hurtig levering, ELSKER DET!
Lækre produkter, samt god service og hurtig levering!
Super lækkert produkt, ingen problemer med levering!
Igen er helt genialt, alt ved brandet er godt. Jeg elsker at vi ved små ændringer i vores hverdag for t skåne klimaet og sparer penge. Det synes jeg Igen er det perfekt eksemple på. Deres produkter er ikke for dyrere så alle kan være med.
Det var første gang jeg købte noget fra IGEN og bestemt ikke den sidste! Fedt koncept og hurtig levering. Helt klart ALLE pengene værd! Klar anbefaling herfra!
Lees meer over geverifieerde reviews.