Zeer mooi materiaal ben zeer tevreden
Zeer mooi materiaal ben zeer tevreden
Ik gebruik ijzershop als back-up voor mijn onderneming en voor mij werkt dat gewoon perfect. Snel geleverd, persoonlijk contact met vervoerder en kwalitatief goed product. Bij vragen altijd snel antwoord, ook als het om bewerkingen gaat.
Kortom kan ik ze zowel als ondernemer als particulier aanraden.
Nog nooit bij dit bedrijf een bestelling gedaan en zag niet veel reviews op trustpilot (waar ik meestal eerst naar kijk), maar uiteindelijk een bestelling gedaan (o.a. stalen strips op maat laten zagen) voor een klein projectje thuis. Kon niet zien hoelang ik moest wachten tot de bestelling zou worden geleverd, maar dit bleek dus mooi binnen een week te zijn. Kan ik er mooi op tijd mee aan de slag! Bezorger was ook erg vriendelijk. Zal hier zeker in de toekomst weer een bestelling doen.
Verschrikkelijke ventl van een chauffeur , nog geen 2 seconden na aanbellen loopt ie al weg ,jullie moeten toch beter personeel in dienst nemen .het vreselijke gedrag dat er bij hoort zeg!
10-9-2025 in Zutphen aan de Haesebroeck straat, wat hebben jullie toch nare mensen in dienst!
Gisteren voor drie uur een ijzeren buis besteld van 35mm diameter x 2m (2mm wanddikte) en kwam vanochtend rond half elf al aan. Ben positief verrast met de snelle service, er waren ook maar weinig reviews op Trustpilot dus ik was eerst skeptisch maar geen andere keuze. Nadat Gamma, Praxis en Kwantum en ook mijn lokale ijzerhandel niet buizen in dit formaat aanboden. Helaas kon ik geen verzinkt/verchroomd/gegalvaniseerd alternatief vinden op ijzershop.nl, maar het is een goede aankoop. Ik had er nog nooit van gehoord en ik vond de prijs voor 2 meter misschien te goed om waar te zijn (misschien zijn de ijzerprijzen gewoon niet zo hoog in Nederland). Ik heb de standaard van mijn hangmat nu succesvol verlengd en daar was een sterke buis voor nodig. Dan maar wat roesthanden af en toe. Gelukkig was de buis onderweg verpakt in plastic folie, want het is natuurlijk gevoelig voor vocht zonder coating/galvanisering. De verzendprijs van ijzershop.nl was tamelijk hoog met 10 euro, maar het zijn zware items om te vervoeren dus ik begrijp het. Product was aangeboden voor een zeer schappelijke prijs en ik beveel ze van harte aan!
Goede materialen (in mijn geval: 3/4" pijp). Snelle -binnen 2 dagen- en vriendelijke service van 'Transmission'- en goedkoop. Adres opgeslagen als leverancier.
Ik heb hier twee bestellingen geplaatst deze week en ook erg snel binnen (dag later).
Het materiaal wat ik binnen kreeg, cortenstaal strips en hoeken is ook perfect en kwalitatief erg goed.
Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Wat strips, hoekprofiel, buis en plaatstaal besteld. Alles naar wens. Duidelijke communicatie.
Alleen werkte de track en trace van de transporteur niet helemaal goed. Maar 's ochtends wel een mail gehad van de transporteur met een tijdslot van 2u en daarbinnen werd ook bezorgd.