Lees wat reviewers zeggen
En god, venlig og effektiv oplevelse. Kundeservicen er i top og produkterne lever op til forventningerne. Jeg fik brug for kundeservice, hvor jeg blev behandlet ordentligt og følte mig imødekommet.... Toon meer
Jeg har en ældre brænde ovn, og de ildfastesten samt noget pakning var blevet dårlig. Her fandt jeg ildfaststen.dk på Google. Og jeg er serdels tilfreds med produktet og prisen. Nogle ste... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi sælger ildfaste materialer til både private og professionelle. Vores sortiment består bl.a. af byg-selv pizzaovnssæt med vejledninger, pizzaovnstilbehør, keramisk isolering til esser, glasovne og keramikere, ildfaste sten og plader i mange forskellige størrelser.
Contactgegevens
Haslegårdsvej 72, 8210, Aarhus V., Denemarken
- info@ildfastesten.dk
- ildfastesten.dk
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Super behagelig betjening god…
Super behagelig betjening god orientering om produkter. Mega god service.
Altid god service 🥰
Stensikker handel
Super nemt at bestille på nettet, fik en mail da jeg kunne afhente.
God kvalitet til gode priser.
Super god service og hurtig levering.
Meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds med den service og varer jeg bestilte. De blev sendt hurtigt...En god oplevelse
holder hvad de lover
God pris og prudukt.
Her fandt jeg ildfaststen.dk på Google.
Og jeg er serdels tilfreds med produktet og prisen.
Nogle steder koster sten til brændeovn over det dobbelte.
Så jeg kan mere end anbefale ildfaststen.dk til andre.
Så tak for det :-)
Jeg kommer helt sikker igen.
De var simpelthen så hjælpsomme da jeg…
De var simpelthen så hjælpsomme da jeg ringede til dem.
Kan virkelig kun anbefale dem
Korrekte varer leveret til tiden
Varen (halve hylder) var korrekt beskrevet på hjemmesiden og ankom hurtigt efter bestilling.
Produktet har efter en gangs brug gået…
Produktet har efter en gangs brug gået i stykker

Antwoord van Ildfastesten.dk
Varer lever op til min forventning og…
Varer lever op til min forventning og hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse.
Fint købe oplevelse
Det gik ikke ved første levering, varene blev forsvundet undervejs. Kun tre dage efter jeg kontaktede dem, blev sendt ny vare, nemt og trygt, og over alt de havde lagt to ekstra sten ud over min bestilling. Tak for det.
Vi havde købt ildfaste sten til vores…
Vi havde købt ildfaste sten til vores pejs, samt varmebestandig mørtel. Mørtelen virkede helt forkert, så vi tog kontakt og en uge senere havde vi en ny spand, som nu virker som det skal. Perfekt og hurtig service.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.