Luister maar eens naar de pdcast over deze sekte. Gebruik je gezond verstand en veroordeel deze misbaksels' De waanzinnige belofte is de naam van de 6 delige podcast

Nieuws artikels kloppen niet!!! Er wordt gesproken over een piramidescheme maar dit klopt niet. Als ik meer mensen recruit dan de coach die boven mij staat, dan kan ik effectief meer verdienen dan mi... Toon meer

1. Onderwijscentrum

Over IM Mastery Academy

our story is simple.
we empower people. we build better lives. we give meaning and purpose.
we believe real change begins with positive self-talk & thinking,
that finding happiness starts within. what will you become?

IM Academy offers digital educational products and services focused on teaching skills and understanding in financial markets and the ecommerce sector. The content is delivered online, primarily through live interactive video, and is supported by a library of pre-recorded and app-based content. Established in 2013, the academy provides a comprehensive range of digital educational products and services, aiming to impart skills and knowledge in financial markets and the ecommerce sector. The mission of IM Mastery Academy is to make learning accessible to all, democratizing education in fields such as financial markets and the ecommerce sector.

The educational platform of IM Mastery Academy is renowned forits accessibility and user-friendliness, featuring live interactive sessions and an extensive library of pre-recorded content. These resources are available online, allowing learners to engage with the material at their own pace, on their own schedules, and from any location. A key feature of the academy’s subscription model is its flexibility, which offers learners the ability to tailor their educational journey to their personal and professional needs, with the option to cancel their subscription at any time without any risk.

Beyond its core educational offerings, IM Mastery Academy also offers Travel Life Experiences. This Travel Membership is not an educational product but provides members access to discounted travel and experiences, including themed educational trips.

IM Mastery Academy does not engage in providing trading signals, offering investment advice, or providing trading facilities. Moreover, IM Mastery Academy does not refer business to investment brokers or recommend brokerage firms to its academy customers. Therefore, IM Academy has no information on how students invest or trade, or whether they make a profit or loss in their trading activities.

The community within IM Mastery Academy greatly benefits from the dedication of Independent Business Owners (IBOs), who play a crucial role in spreading the value of the education offered by the academy. These self-employed contractors are vital to the academy's mission of extending learning opportunities to a global audience.

Individuals looking to enhance their understanding of financial markets, master ecommerce, or pursue personal development will find a supportive educational environment at IM Mastery Academy. The academy welcomes everyone interested in embarking on an educational journey to visit IM.Academy for more information.

3,6

Gemiddeld

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Oplichters

Oplichters, onsamenhangend verhaal over 9 tot 5 baan. Ze helpen jongeren de vernieling in.

Ze focussen zich op kwetsbare mensen en doen beloftes die zij niet waarmaken. Een duidelijk piramide spel

30 december 2024

Oplichters

Oplichters! Alleen de top verdient heel veel geld, iedereen eronder niet. Het is een business model en een piramide spel. Ze gebruiken kwetsbare jongeren om er zelf heel rijk mee te worden. Het doet denken aan een sekte, waarbij je contact moet verbreken met iedereen die kritisch denkt en kritiek heeft.

20 december 2024

Scam

Pas op voor schijnbare kansen die te mooi klinken om waar te zijn

Ben jij onzeker over je toekomst en op zoek naar manieren om snel rijk te worden? Wees op je hoede voor organisaties die je beloven veel geld te verdienen en persoonlijke ontwikkeling te bereiken, terwijl ze in werkelijkheid een piramidestructuur hanteren.

Deze organisaties richten zich vaak op jongvolwassenen en maken gebruik van jouw onzekerheden. Ze beloven dat jij geen lidmaatschapskosten hoeft te betalen als je anderen aanbrengt. Maar in werkelijkheid verdien je alleen geld als je nieuwe mensen binnenhaalt. Het succes wordt vaak alleen bereikt door steeds meer mensen in te laten stappen, niet door de producten of diensten zelf.

Wat je moet weten:

Een legitieme kans vraagt nooit om het aanbrengen van anderen als voorwaarde voor succes.

Echte persoonlijke groei en financiële zekerheid komen door harde arbeid, niet door snelle beloftes.

Organisaties met een piramidestructuur richten zich op jouw kwetsbaarheden en maken winst uit jouw inzet.

Luister naar je intuïtie en wees kritisch. Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat het meestal ook. Laat je niet misleiden door mooie woorden en verhalen van rijkdom. Kies voor een toekomst die je echt opbouwt, niet een die je afhankelijk maakt van het aanbrengen van anderen.

Deel deze waarschuwing met vrienden en familie en voorkom dat anderen in dezelfde val trappen. Samen staan we sterker tegen dit soort praktijken.

Beware of Opportunities That Seem Too Good to Be True

Are you feeling uncertain about your future and looking for ways to get rich quickly? Be cautious of organizations that promise you wealth and personal growth but operate on a pyramid scheme structure.

These organizations often target young adults and exploit their insecurities. They claim that you don’t need to pay membership fees if you bring in others. In reality, you only make money by recruiting new members. Success is rarely based on the products or services offered but rather on constantly bringing in more people.

What you need to know:

A legitimate opportunity never requires recruiting others as a condition for success.

Real personal growth and financial security come from hard work, not quick promises.

Pyramid scheme organizations prey on your vulnerabilities and

11 november 2024

Heeft mijn leven veranderd

Dit platform heeft mijn leven veranderd, ik ben inmiddels 7 jaar lid en doe dit nu 5 jaar full-time en mijn jobs kunnen stopzetten, maar voor mij het belangrijkste is dat ik echt mijn mindset ontwikkeld heb en de persoon geworden ben die ik moet worden om het succes te kunnen verwezenlijken.

Het is hoogwaardige educatie met optioneel netwerk marketing gecombineerd en je bent aan niets verbonden. Elke maand kun je een refund aanvragen indien het niets voor jou is en het is zeer laag in prijs voor de waarde die je terug krijgt.

5 september 2024

Antwoord van IM Mastery Academy

Bedankt voor de vijfsterrenbeoordeling! We waarderen uw positieve feedback enorm en we zijn blij te horen dat u een fantastische ervaring met ons heeft gehad. Uw tevredenheid is onze topprioriteit, en we zijn toegewijd aan het handhaven van de hoogste kwaliteits- en servicenormen. We kijken ernaar uit om uw verwachtingen in de toekomst te blijven overtreffen. Als er iets anders is dat we kunnen doen om uw ervaring verder te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op via help@im.academy.

Ik ben 20 en ik ben alles kwijt door…

Ik ben 20 en ik ben alles kwijt door deze duistere organisatie

8 december 2023

Antwoord van IM Mastery Academy

Bedankt voor uw beoordeling.

Het spijt ons echt om te horen over uw negatieve ervaring met IM Mastery Academy. Uw feedback is ongelooflijk waardevol voor ons en we nemen het zeer serieus. We begrijpen het belang van het bieden van een positieve leeromgeving en ervaring voor onze leden, en we verontschuldigen ons dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Weet dat we ons inzetten om eventuele problemen aan te pakken en onze services te verbeteren om een ​​betere ervaring voor al onze gebruikers te garanderen. Als u iets specifieks wilt bespreken of als u suggesties heeft over hoe we het goed kunnen maken, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via help@im.academy.

Ondertussen zit ikzelf bijna 4 jaar in…

Ondertussen zit ikzelf bijna 4 jaar in IM Mastery Academy & heb hier nog geen seconde spijt van. Ik kan alleen maar positief praten over dit bedrijf. Ze zijn een online educatieplatform en dat doen ze super goed. Als je wil traden, crypto investeren, social media monitizen,... Kan je dit allemaal hier doen. Ja er is een extra NM optie maar dit is geen verplichting. Als je tevreden bent over iets ga je dit natuurlijk gaan delen met de buitenwereld, waarom niet? Deze firma kan u leven veranderen zoals het heeft gedaan met ons leven. Wij zijn reizigers en hoe leuk is het om te kunnen werken waar we willen en wnr we willen.

Maar natuurlijk moet je hiervoor energie in steken en tijd. Iedereen denkt dat dit van zelf komt maar zonder de juiste acties ga je inderdaad niet slagen. Alle mensen die negatief zijn hebben hoogst waarschijnlijk opgegeven of iets verkeerd gedaan waardoor ze genoodzaakt zijn te stoppen.

Nogmaals deze firma focust op educatie en dit is iets wat je krijgt. Je bent omringt met super veel mensen die een mooi leven hebben opgebouwd en dit is iets waar wij naar toe streven. Zijn we er al nee maar je kan u altijd blijven opwerken en hier kan je dit doen zonder limieten.

IM verdient een dikke 5 sterren en enkel maar positiviteit.

4 juni 2024

Antwoord van IM Mastery Academy

Thank you for the five-star rating! We greatly appreciate your positive feedback and we're thrilled to hear that you had a fantastic experience with us. Your satisfaction is our top priority, and we're dedicated to maintaining the highest standards of quality and service. We look forward to continuing to exceed your expectations in the future. If there's anything else we can do to enhance your experience further, please feel free to contact us at help@im.academy.

Zeer slechte invloed op jongeren en…

Zeer slechte invloed op jongeren en reeds in meerdere landen een verbod op deze organisatie en haar praktijken. Via internet zijn de grondleggers redelijk eenvoudig te achterhalen, hetzelfde geldt voor hun "stromannetjes" die ze gebruiken om de jeugd met slimme onwaarheden over te halen op hun bijeenkomsten. De grondleggers zijn al vaker tegen de lamp gelopen met hun onethische praktijken.
Niet voor niets dat kinderen en jongvolwassenen het advies krijgen alle negativiteit over IM te negeren en desnoods hiervoor uit hun leven te bannen.
Onze dochter is er ook in getrapt, we wilden haar beschermen maar inmiddels komt ze niet meer thuis. De waardeloze ontkenning van IM dat zij een piramidespel is écht te dom voor woorden.
Mocht zo'n persoon het lef hebben dit publiekelijk en openbaar te bespreken, dan wordt het geheel van leugens en verdraaiingen van de werkelijkheid al heel snel duidelijk.
Vandaar dat het zo'n duister clubje is dat direct verboden zou moeten worden en de grondleggers (USA) zouden wat mij betreft de doodstraf verdienen.

1 juni 2024

Antwoord van IM Mastery Academy

Bedankt voor uw beoordeling.

Misleidend, niks meer, niks minder

Ik uit deze ervaring als een bezorgde ouder. Er schrijft hier iemand een review over of de mentoren die hoger op de trede staan wel goed opgeleid zijn om je te begeleiden. Antwoord is nee. Ik noem geen namen, maar iemand waarom wij veel geven is met IM in zee gegaan. Zij is van deze tijd en zoals veel jongeren doet niets anders dan leven met de mobiel. Social media is haar leven. Door social media heeft zij veel mensen aangebracht in korte tijd. Nu is ze een “Bosslady” zoals ze dat stoer noemen. Alles is “ blessed” en er wordt gesproken over de IM Family. Laat me niet lachen. Zodra er straks woorden zijn over geld is het geen familie meer hoor. Deze persoon is een lief en goed mens, maar niet het slimste licht van de klas en daar wordt misbruik van gemaakt. Zij “leert” van haar mentor wat ze moet doen en dat “leert” ze ook aan haar “volgelingen”. Misleiding op misleiding. Werken voor je geld ? Nee, dat hoeft niet want je kan snel rijk worden door veel te knuffelen en vergaderingen bij te wonen en anderen aan te dragen, je bent nuttig zolang jouw volgers maar € 250,- per maand betalen. Ze is dus ook totaal niet gekwalificeerd om jongeren ook maar iets te leren want ze is zelf nog een jongere zonder enige levenservaring. Sterker nog, haar mentor is nog jonger dan haar. Onze jongeren worden door dit soort praktijken zwak en werkervaring is later ver te zoeken. Ik heb levenservaring en heb dit soort praktijken al meer langs zien komen. En geen een van dit soort praktijken heeft het overleefd. Omdat ze altijd door de mand vallen. Wordt wakker, je wordt beetgenomen en als je dat niet ziet, later niet over klagen. Eigen schuld.

26 mei 2024

Antwoord van IM Mastery Academy

Thank you for taking the time to share your feedback. We're truly sorry to hear that you're upset and that you feel this way about our company. We assure you that we take such concerns very seriously. Our company operates in full compliance with the law and adheres to strict ethical standards.

While we understand that our platform may not be suitable for everyone, we're committed to providing valuable educational resources that meet the needs of many customers. Your feedback helps us continue to improve and better serve our community. If you have any further concerns, please don't hesitate to reach out to us at help@im.academy.

IM scam

IM scam ? Ik denk er heel anders over, alles is op vrijwillige basis en er word ook niks beloofd ze zeggen zelf als je niets doet je niks krijgt , zij gaan het niet voor u doen . Zeer leuke ervaringen en toffe sfeer op kantoor

2 april 2024

Artikelen zijn nep,

Zit nu 7 maanden bij IM, en hou me alleen bezig met traden en maak er genoeg mee om mee te leven naast me baan, word ook nergens voor verplicht, de mensen die hier 1 ster achter laten zijn waarschijnlijk ook de mensen die meer met emotie traden dan überhaupt zitten leren, ook word er verteld dat het geen “get rich quick” is. En dat klopt je moet jezelf tijd geven om de stof te leren, maar blijkbaar begrijpen mensen dat niet en denken ze binnen 1 maand financieel vrij te zijn🤣

6 april 2024

Antwoord van IM Mastery Academy

Bedankt voor de vijfsterrenbeoordeling! We stellen uw positieve feedback zeer op prijs en zijn blij om te horen dat u een fantastische ervaring bij ons heeft gehad. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we streven ernaar de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en service te handhaven. Wij kijken ernaar uit om ook in de toekomst uw verwachtingen te blijven overtreffen. Als we nog iets kunnen doen om uw ervaring verder te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op via help@im.academy.

Slechte begeleiding en mentor.

Slechte begeleiding en mentor.
Komen afspraken niet na, ik zou mijn geld terug krijgen tijdens proefperiode bij opzetting binnen 7 dagen.
Echter bleek dat er een mail over gestuurd diende te worden, dit was niet duidelijk ook niet bij de mentor.
Zou het niemand aanraden. Als je twijfelt NIET DOEN !!!

20 november 2023

Antwoord van IM Mastery Academy

Thank you for your review. We are sorry you feel that way and we apologize that your experience with IM Mastery Academy was not according to your expectations. Your feedback is valuable, and it will help us understand how to better serve our customers and Independent Business Owners.

We would love to take this opportunity to address some of your concerns and who we strive to be as a company. IM Mastery Academy is an online educational platform for people interested in gaining skills over markets that empowers people to be more self-sufficient allowing the pursuit of a passionate, fulfilling and purpose driven life.

We understand that IM Mastery Academy is not for everyone; however we know that our educational platform satisfies many customers. Again, thank you for sharing your experience and do not hesitate to contact us at help@im.academy if you have any additional comments.

Innovators club/ IM Academy is een piramid scheme.

Innovators club/ IM Academy is een piramid scheme:
1. Je betaalt een flinke som contributie om lid te zijn (ten minste 250eu p.m., afhankelijk van hoeveel pakketten je kiest).
2. Als je twee nieuwe mensen aandraagt hoef je geen contributie meer te betalen zolang deze mensen staan ingeschreven.
3. Draag je meer mensen aan of dragen de mensen die jij hebt aangedragen nieuwe mensen aan, dan verdien je zelfs geld, puur op contributie.
4. Tegelijkertijd is het discutabel wat het lidmaatschap oplevert. Je krijgt filmpjes van finfluencers die je op youtube vaak ook gratis kunt vinden. Inhoud ontbreekt, er wordt vooral een mooi verhaal verteld over hoe goed investeren wel niet is.
5. Ook krijg je mentoring van mensen die op een hogere trede zitten, maar hebben deze mensen dan ook een diploma of iets waardoor zij jou kunnen coachen, of hebben deze mensen alleen maar meer nieuwe mensen aangedragen?

Ook heerst er een bepaalde machocultuur in het bedrijf. Als jij niet succesvol bent, dan zul je er wel niet hard genoeg voor werken. Er wordt een beeld geschetst dat jij zelf 100% verantwoordelijk bent voor jouw eigen financiële onafhankelijkheid en dat het puur een kwestie van lid worden en hard werken is om miljonair te kunnen worden. Dit gaat volledig voorbij aan de complexiteit van het globale financiële systeem en alle invloeden die van buiten af een rol spelen op jouw investeringen. Ik vind dit roekeloos en zorgwekkend, omdat het bedrijf vooral populair is onder jongeren die snel rijkdom hopen te vergaren en vervolgens hun integriteit verliezen omdat ze mensen rekruteren om ook lid te worden.

Wil je meer weten? Kijk 'Flink Cashen' van Omroep Brabant, of het item van John Oliver over MultiLevel Marketing (MLM). Ook staan op Reddit veel nuttige relevante ervaringen. Praat ook met de mensen om je heen, scams zoals deze zijn er al vele tientallen jaren en misschien helpt het je om andere voorbeelden te zien.

9 februari 2024

Antwoord van IM Mastery Academy

IM Mastery Academy is also part of the Direct selling industry. We believe in a method of distribution where satisfied customers share their experience with others and to gain free products and commissions. We prefer investing in satisfied Customers instead of advertising, it is our way to thank them.

We understand that IM Mastery Academy is not for everyone; however we know that our educational platform satisfies many customers. Again, thank you for sharing your experience but please contact us at help@im.academy and it will help us to resolve your dissatisfaction.

IM academy plaatst zelf alle 5* positieve reviews

IM academy plaatst zelf alle 5* positieve reacties, trap er niet in de positieve reacties zijn nep, ze zijn bedoeld om jou te laten denken dat je snel rijk kan worden maar is niet waar. IM academie laat met peptalk op een sluwe misleidende manier jongeren geloven dat ze snel rijk en gelukkig kunnen worden. In werkelijkheid klopt IM academy geld uit de zakken van goedgelovige jongeren. Verder laat IM academy je nieuwe leden aanbrengen om hoger in ranking te komen. De mensen die jij als lid aanbracht zullen er achter komen dat ze zijn opgelicht en daar krijg jij dan de schuld van. Het lijkt allemaal heel verleidelijk maar het is echt puur bedrog. Dit is hoe zij rijker worden en jij armer. Je verliest er geld mee, niet doen. Vraag het anders je ouders of leraren op school of ga "IM academy scam" Googlen of op YouTu be bekijken dan kom je er zelf achter. In verschillende landen zijn ze verboden en veroordeeld door een rechter voor oplichting. Altijd eindigd het met geld kwijt en heeft het niets opgeleverd.

1 februari 2024

beter dan ooit

de negatieve reviews zijn alleen van mensen die het niet graag genoeg willen. dit kan je leven veranderen

24 januari 2024

Antwoord van IM Mastery Academy

Thank you for your feedback!

Heel erg waardevol!

Niet alleen heb ik erg veel geleerd van de educatie op het platform maar ik ben zelf ook onwijs gegroeid als persoon! Ook heb ik erg veel gehad aan de omgeving waarin mensen super positief in het leven staan en altijd klaarstaan voor elkaar. Alles bij elkaar heb ik een super goede ervaring met im mastery academy

14 december 2023

Antwoord van IM Mastery Academy

Thank you for your feedback!

De pure waarheid

Mensen en vooral studenten denken allemaal aan hetzelfde, geld te kunnen verdienen dus als iemand praat over 9-5 escapen, dan spring je er direct op, nee het is geen piramide scheme, geen scam, of dat zeggen ze gewoon tegen je, je hele leven draait nu rond IM, is je moeder ziek of je vader niet al te best? Boeien zoalng je maar geld kan verdienen, dat is hoe AUSTIN GODSEY werkt of iemand die je gewoon kan scammen door goed in je hoofd te gaan zitten en er meer te kunnen spelen wel ALEX MORTON, of misschien iemand die je filosfie kan uitleggen, totaal niets ondersteund door de wetenschap maar het klinkt goed toch BOB PROCTOR? Je kan elk moment verlaten maar dan verlies je je progress, je kenissen, en je kans waar je dicht bij bent, nope ik ga toch blijven, klinkt gelijkaardig of niet? Zoek gewoon IM academy op yt op en zie voor jezelf waarom de 'leiders' goed kunnen scammen en de mensen makelijk over te halen zijn

10 augustus 2023

Antwoord van IM Mastery Academy

Probeer het en beslis voor jezelf of IM iets voor jou is.

IM Academy is en blijft een educatieplatform. Het affiliate marketing gedeelte is minder dan 10% (die ook vrijblijvend is) van heel het bedrijf. Persoonlijk heb ik nooit problemen gehad, ben nooit gedwongen geweest en ben ik gegroeid als mens. Als je wil stoppen kan dat op elk moment, je hangt dus niet aan een abbo vast. Ik blijf mijn kennis verruimen op dit platform en dat raad ik ook iedereen aan. Knowledge is key.

15 november 2023

Antwoord van IM Mastery Academy

We appreciate your positive feedback!

Leerrijk educatief platform !

Zoveel educators die je live kan bekijken en vragen kan stellen en ook de recorded opnieuw bekijken . Voor mij is het een leer platform. Ik weet dat ze ook belonen ( Amerikaans systeem ; beloningssysteem is een beetje zoals hellofresh, basic fit, Tupperware, bloomon….. als je een vriend lid maakt , maar ik betaal gewoon mijn lidmaatschap elke maand en ik studeer.
Ze hebben forex ,ecommerce, social media, en crypto .
Er zijn leraren die het alleen hebben over alle nieuws in de wereld betreffende financiën , welke coins usecase hebben en waar je vanaf moet blijven.
Kortom voor mij top!

1 september 2023

Antwoord van IM Mastery Academy

We appreciate your positive feedback!

Pure piramide scam !!!

27 augustus 2023

Antwoord van IM Mastery Academy

We understand that IM Mastery Academy is not for everyone; however we know that our educational platform satisfies many customers. Again, thank you for sharing your experience but please contact us at support@im.academy and it will help us to resolve your dissatisfaction.