Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig butik med dygtigt, hjælpsomt og imødekommende personale. Kan kun varmt anbefales! Var først inde og få lavet en ødelagt skærm, for derefter at vende tilbage for at få skiftet mit batteri,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En mere serviceminded butik skal man lede længe efter! Sjælendt går jeg smilende og jublende fra en butik efter at have brugt penge på en reparation, dette var dog tilfældet ved Imechanic.dk i urbansg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kommer stresset ind til en herlig, servicemindet konsulent med min ødelagte telefon. Skærmen skulle skiftes, kunne han se efter et hurtigt øjekast på det ellers intakte glas. (Fejlen var ikk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og fremragende arbejde!

Kan klart anbefale iMechanic! Jeg er begejstret over den enestående service og hvor hurtigt det gik med at få udskiftet bagcoveret til min iPhone 4s. Priserne er overkommelige. 10/10 ville komme igen.

30 januari 2015

God og hurtig service

Ja hvad er der sige, det er god og hurtig service, jeg skulle have skriftet batteri og det tog ca 10 min, det eneste negativ er at de ikke tager i mod betalingskort.

23 januari 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og suveræn service. Samtidigt vildt billigt. Jeg kan klart anbefale iMechanic.

11 januari 2015

Super service!!!

Jeg fik skiftet batteri og bagskærm på min Iphone, og det tog ikke mere end 5 min.
Blev mødt med smil og godt humør, og fik svar på alle mine spørgsmål.

Virkelig god service, og ekstremt billigt :-)

13 december 2014

Kanon service!

Jeg kom ned til iMechanic, da mit touch ikke virkede. Hos iMechanic kunne de hurtigt konstatere, at min skærm var sat forkert på hos en anden reparatør, hvilket muligvis kunne være grunden til, at touch ikke virkede. Det var slet ikke noget problem for dem at lave den, og allerede efter en time var min iPhone så god som ny! Da jeg kom for at hente min iPhone, fik jeg at vide, at mit touch-panel var revet midt over, hvilket de først kunne se, da de havde skilt min mobil ad. De havde så sat en ny i uden beregning. Det er da service, som vil noget! iMechanic kan klart anbefales. Super sødt personale, der behandler en fantastisk :)

10 december 2014

Jeg giver 100 stjerne.

iMechanic har ydet fantastisk service udover det sædvanlige. Jeg havde købt en brugt iphone 5c til datteren i julegave, men da jeg pludselig stod selv og havde fået en ny Iphone kunne jeg give hende min egen 5ér.
iMechanic havde været i fuldstændig god tro, hvis de havde nægtet at tage den retur igen. Men de tog den tilbage uden gebyr, sure miner eller lignede... Det er GOD SERVICE!
Vi har før brugt dem til reparation af iphones og servicen er altid i orden!
Jeg giver simpelthen 100 stjerner herfra :0)

10 december 2014

Service

God hurtig service og utrolig venligt personale. Og tilmed billigt!

5 december 2014

God og hurtig service

Jeg tabte min iPhone, så skærmen var totalt ødelagt. Derfor skulle jeg nu have fixet mit lille problem, og valgt imechanic til at ordne det for mig. Det var super god service og det gik hurtigt

5 december 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig god service. Anbefaler alle at bruge dette sted!

Skulle have nyt batteri i min iPhone og fandt så dette sted. De havde desværre ingen på lager, men de sagde at de ville være hjemme efter en til to dage. Kom tilbage efter to dage og han havde så fuldstændig glemt det og kunne ikke finde nogle batterier.
Til sidst fandt han dog et og jeg fik det skiftet ganske gratis og fik endda et løfte om 10% rabat næste gang jeg kommer forbi.

Utrolig god service. Kommer til at bruge denne butik til alle mine iPhone relaterede ting i fremtiden.

4 december 2014

Perfekt service hos Imechanic

Var nede med min Iphone 5, som havde en smadret skærm. Da jeg kom ned, blev jeg vel mødt af et par flink unge mennesker, som sagtens kunne lave den. Aftalte en tid med dem, og da jeg kom tilbage havde de den klar :) Lækkert Lækkert...
Blev tilbudt at få et panser glas på, da det holder på det orginale glas.. Super god kundekontakt.

16 november 2014

Professionel, serviceminded og hurtige

Jeg har brugt dem flere gange og jeg er altid blevet godt behandlet. Kvaliteten er upåklagelig, servicen i top og de fleste gange har jeg fået lavet det mens jeg har ventet og ellers er der højest gået 1,5 time. Der udover så har de alle gange været billigst😄

15 november 2014

Hammer dygtig virksomhed!

Var inde med en iPhone 5, med knust skærm.

Medarbejderne er super imødekommende og er utrolig venlige. Der var rigtig god service og der er virkelig intet at sætte finger på ved iMechanic! :) Klart nogle jeg vil anbefale til venner og bekendte.

15 november 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fin service og rigtig venlig betjening

Afleverede min Iphone 4 og fik skiftet for- og bagside (billigere end butikkerne i centrum, som jeg husker det).
Gratis parkering lige uden for døren!
Det gik rigtig hurtigt med reparationen, og mobilen virker, som den skal.
Super søde smilende fyre til at betjene :) Vil klart bruge dem igen!!

14 november 2014