Very quick responds to my questions. Pants delivered quite quick. My father 90 years old appreciated the pants. But he would have appreciated them even more if they would come with a zipper and but... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Havde bestilt et par bukser men desværre i forkert størrelse. Nemt at sende retur og har nu fået en lækker buks i rette størrelse og farve.
Bedrijf heeft geantwoord
Bukser i høj kvalitet. God pasform! Kunne dog godt ønske en model med større benvidde fra knæ og nedefter, så det bliver nemmere at påføre støttestrømper, uden at det er nødvendigt at tage bukserne af... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig og problemfrit køb og hurtigt byt af julegave som viste sig at være alt for stor. Hurtig og god service. Dejligt med returlabel.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
IN-CA handler om at gøre bukser af høj kvalitet tilgængelige for alle – baseret på grundlæggeren Carl D. Engels overbevisning om, at alle har ret til et par pæne bukser. Den overbevisning, der er drevet af en passion for innovative materialer og funktionelt design samt en stærk ambition om at gøre ubesværet stil nem for alle, er stadig grundlaget for vores virksomhed mere end fire generationer senere. Hos IN-CA er vi overbeviste om, at der ingen grund – hverken sygdom, alder eller funktionsnedsættelse – er til ikke at tage et par pæne bukser på.
Contactgegevens
Norgesvej 12, 6100, Haderslev, Denemarken
- inca@f-engel.com
- incapants.com
Bytning contra returnering
Jeg har modtaget for store bukser. Min fejl. Jeg har fået pengene retur. Ok hertil, men jeg har ikke fået nogen besked om hvorfor jeg ikke har fået et mindre par, som jeg har ønsket mig og har skrevet. Jeg har således ønsket en bytning ikke en returnering.Derfor ikke 5 stjerner

Buksen --Skuffende kvalitet.
Hurtig levering.
Fin pakket.
Selve buksen er af skuffende kvalitet.
Prisen for høj.

Super service
Modtog varen fin og beskyttet indpakket. Måtte desværre returnere varen af uforudsete grunde. Penge kom retur hurtigt. Super service.
bukserne passede perfekt og modtog dem…
bukserne passede perfekt og modtog dem hurtigt
Effektivt og let bestilling og levering.
Virkelig flotte bukser i god kvalitet.
Virkelig flotte bukser i god kvalitet.
Hurtig levering
God kundeservice/vejledning
God kundeservice/vejledning. Gratis returnering. Returlabel medfølger. Alt OK🙂
Hurtig levering og fin vare.
Flotte bukser
God service i telefonen. Bestilte bukser i en fantastisk god kvalitet og farve.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.