Ikke pålidelige leverandør, har spildt over 30.000kr på en dør jeg aldrig får, de kunne ikke overholde leveringsdatoen og fordi underleverandør er en svindler og fordi Nordisk Gruppen ikke leverede... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Glad for isolerende lydtæt sikkerhedsdør. Afgav ordre 29.sept.23, hvor leveringstid blev oplyst til 3-4 måneder.. Dør leveret og monteret perfekt på en halv dag af een mand d 24.jan 24. Åbner og l... Toon meer
Helt igennem fantastisk arbejde lige fra fremvisning til montering og afslutning af projekt. Alle i deres team er yderst professionel og meget kundevenlige. Kvaliteten i de sikringsdøre vi har fået... Toon meer
Vi er super tilfredse med vores dør fra Nordisk Gruppen. Den har i høj grad dæmpet lyden fra opgangen og så er den tryghedsskabende og behagelig og lydløs at åbne og lukke. Bestilling og installation... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
| Sikkerhedsdøre og branddøre til lejligheder, villaer og erhverv
Contactgegevens
Høffdingsvej 36, 2500, København, Denemarken
- indbrudssikring.com
Mensen keken ook naar
Bedste hoveddør jeg har haft
Købte en ny hoveddør og har ikke fortrudt. Kvaliteten er som forventet og installatøren var hurtig og effektiv. Leveringen var forsinket en lille smule pga. krigen, men det kan jeg virkelig ikke bebrejde dem for.
Høj kvalitet
Vi fik bestilt en sikkerhedsdør, efter vi havde fået en seriøs og grundig gennemgang, fra en dygtig og kompetent medarbejder.
Vi er yderst tilfreds med døren, den opfylder alle krav. Skal også nævnes at vi er blevet ført trygt gennem hele processen, samt de enkelte små spørgsmål der opstod, blev besvaret hurtigt og professionelt.
Der blev sendt en meget kompetent håndværker ud for at sætte døren op, det gik fulstændig smertefrit.
Nye døre
Vi fik udskiftet hoved- og bagtrappedør med brand og sikkerhedsdøre fra Nordisk Gruppen. Udskiftningen foregik hurtigt og professionelt. En manglende afslutning over hoveddøren blev fikset uden problemer efter henvendelse. Resultatet er to pæne døre, der samtidig har forbedret indeklima og mindsket støj fra opgangen. Vi er meget tilfredse.
Meget glad for døren
Dør leveret og installeret uden nogen anmærkninger. Jeg har haft døren i 3 år nu og den virker ligeså upåklageligt som da den lige var sat i.
Ret lækker solid dør.
Døren er en del bedre, end jeg forventede. I forhold til min gamle dør, er den ret lydisolerende, så jeg føler mig mindre forstyrret af dem der befinder sig ude i opgangen.
Fik installeret en aldeles fremragende…
Fik installeret en aldeles fremragende og fin dør i min lejlighed , der udover høj sikkerhed på alle niveauer også oser af kvalitet.
Selve isættelsen af døren blev udført kompetent og sikkert af Nordisk gruppen.
Jeg er meget tilfreds med processen og resultatet.
Er super glad for døren lydtæt og god…
Er super glad for døren lydtæt og god kvalitet og det tog ikke særlig lang tid at sætte op.
Har ikke fortrudt købet👌
Helt i orden dør
Vi bestilte en hoveddør til vores lejlighed. Leveringstid blev overholdt. Nu er jeg selv håndværker så der skal noget til at jeg bliver imponeret men deres tømmer var meget grundig med at sætte den i. Det blev så flot op mod den gamle kram. Døren er virkelig god. Lukker stille og dæmper lyden vildt godt fra opgangen. Lidt svært at sætte smartlock på den, da der er 2 trins lås men så en den mere sikker. Tænker væggen ryger først. Vi har lige bestilt en dør til naboen også.
Ny hoveddør
Jeg har fået installeret sikkerhedsdør fra Nordisk gruppen. Den er jeg super glad for. Den har taget næsten al støj fra opgangen, ingen træk udefra, åbner og lukker let. Og så er den ovenikøbet rigtig pæn.
Installationen gik hurtigt og nemt, en flink og dygtig montør.
Very happy with the service
Very happy with the service , well fitted, And in my opinion, a superb door. If I ever moved Apartment , I needed a new front door. I would 100% use again.
Super sikkerhed
Super gode døre, hurtig og nem tilgang til firmaet, som har fulgt op og serviceret efter behov. God oplevelse
Sikkerhedsdør fra Nordisk Gruppen
Jeg fik installeret en sikkerhedsdør af Nordisk Gruppen
I 2023. Den er jeg meget glad og tilfreds med.
Den fungerer fint, og den giver min kone og mig en
Følelse af ekstra sikkerhed omkring vores lejlighed.
Mvh. Jan H.
Lukker godt og tæt.
Dørene sidder godt og åbner/lukker nemt. Nemme at rengøre. Slutter tæt, så der ikke piber kold luft ind.
Ville have været rart med en smule "gør sådan og sådan for at vedligeholde", men . Vi har haft dem i 5 år i lejligheden, ud til både for- og bagtrappe. Ingen fortrydelser.
Super god service
Det var en stor fornøjelse at samarbejde med Nordic Gruppen, god service og alt kom til tiden. Super god montør, der satte døren i og ryddede pænt op efter sig.
Fik 2 sikkerhedsdøre leveret som…
Fik 2 sikkerhedsdøre leveret som aftalt. Det blev en anelse forsinket men resultatet er rigtig fint og det har været en meget god opgradering på både på støjbeskyttelse og sikkerhed i vores lejlighed.
Vi bestilte en ny hoveddør, brandsikker og indbrudssikker.
Vi bestilte en ny hoveddør, brandsikker, indbrudssikker. Vi fik at vide at den skulle laves i udlandet, og at der kunne gå nogle måneder. Nordisk Gruppen ringede og sagde at de kunne komme nogle dage efter, og tage mål, det aftalte vi så. Montøren kom den aftalte dag, fjernede den gamle + dørkarm, og monterede den nye. Montøren var venlig og imødekommende og han fjernede alt affald og støvsugede efter sig. Montøren var lige så venlig og imødekommende som alle andre i firmaet jeg har haft kontakt med. Jeg kan anbefale Nordisk Gruppen til andre. Per Jensen Teglholmen 2450 sv
Den sikkerhedsdør vi købte af Nordisk…
Den sikkerhedsdør vi købte af Nordisk Gruppen for nylig er ikke alene meget solid og overbevisende fra et sikkerhedsperspektiv (indbrud, brand osv), den er også praktisk i det daglige (åbner lukker let, lyddæmpende), og den er faktisk også meget pæn. Så den kan helt klart anbefales.
Bedste hoveddør
Jeg har nu haft min nye hoveddør i 12 måneder.
Kvaliteten er i første klasse.
Jeg er så glad for den, den er flot at se på, men endnu bedre er det, at jeg føler mig sikker indenfor.
Og jeg kan ikke lukke mig ude, da den skal låses ude fra.
Bedste investering i 2023 Helt bestemt.
Lees meer over geverifieerde reviews.