Bezorging liet aanzienlijk langer duren dan aangegeven was. Webshop was niet Nederlands, product kwam uit China. Klantenservice was niet aanspreekbaar, dus niet aanwezig. Ontvangen track en trac... Toon meer

1 ster is nog teveel! Maakt misbruik van een pandemie door goedkope rommel tegen een veel te dure prijs aan te bieden. Mondkapjes, uitwasbaar. Komen rechtreeks van Aliexpress af. Bestelling willen an... Toon meer

Het is dat je minimaal 1 ster moet invullen want zelfs die verdienen ze niet. Als je iets besteld krijg uiteindelijk na 4 weken een doorgestuurd pakketje uit China met een adres stikker erover. Ze vr... Toon meer

Product moest door de douane, dat wist ik niet. Het ging dus terug naar China. Ik zou mijn geld terugkrijgen zodra het weer in het depot was, maar dat is nooit gebeurd. Waardeloos bedrijf,

1. Kledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De beste producten voor de laagste prijs. ✓ Koop Nu, Betaal Achteraf ✓ Gratis Verzending ✓ 100% Klanttevredenheid ✓ Niet tevreden? Geld terug! ✓ Kortingen tot wel 90% ✓ Unieke Producten

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Geen geld terug na geen aflevering

13 oktober 2022

Dit kan oplichting zijn

Ik denk dat ik naar m'n geld kan fluiten. Zit al even op de levering te wachten. Nog steeds niks ontvangen. Wil ik de track and trace controleren vandaag is de hele site en volgpagina OFFLINE.....

4 juni 2022

Wat een slecht bedrijf,moet je ook nog…

Wat een slecht bedrijf,moet je ook nog gaan betalen om het product in het land te krijgen.
Een vriendin heeft het zelfde besteld die hoefden het niet het was wel bij een anderen firma. Niet al te min.het produkt wat er zo mooi uit zag in het filmpje ( het elfje op de paardenbloem) EEN GROTE TEGENVALLER!!!! En hoe het er voor mij uitziet? Waarschijnlijk mijn bestelling en geld kwijt!!! Hier ga ik nooit meer iets bestellen,en ik zal het anderen ook niet aanraden! Als jullie verstandig zijn en de boel niet willen oplichten zou ik er maar wat aan gaan doen!!!

1 juni 2022

Waardeloos

Waardeloos , iets besteld en gevraagd naar levertijden .
Na 6 mails nog niks gehoord
Leven ze wel daar of ....

26 mei 2022

Betalen vlot. Recup niet

Alles ok.Werkt vlot. Todat je geld moet terug krijgen van annulering. Dan kan je er op blijven wachten. Maar ik zet binnenkort via test aankoop, stappen naar de rechtbank. Luc De Schrijver 1-ctp754

8 februari 2022

Super slecht

Super slecht , doorverwijzing van huisarts , en dan ineens afspraak vergeten, daarna eenzijdig afspraak veranderen, terwijl ik ze benadert heb.
Contact was asiociaal, en raar dat je via Google geen recensies in kunt voeren, en dat zou 5 ster zijn , nou dit is min 5 ster .

Ook gelijk geen contact met hun meer

3 november 2021

Je besteld een graafmachine die zou…

Je besteld een graafmachine die zou helemaal van staal zijn en zelfs een kind kunnen tillen. Maar dan krijg je een plastic graafmachine van 15 cm....Pure oplichting! Retour kan niet of naar China dat kost je zo €30 terwijl dat plastic ding nog geen €10 waard is! De advertenties zijn dubbel gelaagd het lijkt of je iets fantastisch koopt maar dan later blijken de kleine letters net iets anders te beschrijven. Schandalig dat oa Paypal dit toelaat die moeten zulke bedrijven eruit knikkeren maar ja ze verdienen er natuurlijk veel geld mee..
De bedragen van de spullen zijn ook net zo dat veel kopers denken laat maar zitten ik accepteer mijn verlies en ga verder met mijn leven en zo blijft dit bedrijf doorgaan met geld stelen. Let op over een paar maanden zijn ze met de noorderzon vertrokken of starten een ander bedrijf op Ancient Blue ofzoiets

29 januari 2021

pure oplichterij

pure oplichterij. Je bestelt een electrische snoeischaar en krijgt een oridinaire handsnoeischaar. kleine lettertjes niet gelezen? retourneren niet mogelijk.

20 december 2020

ik zou eerder zeggen -5 sterren

ik zou eerder zeggen -5 sterren
wat een waardeloos nep bedrijf. wat een beloftes over vandaag verzenden nog maar beperkt aantal..
scam scam scam.. internetcrimenelen uit 't buitenland denk ik
NOOIT BESTELLEN MENSEN!

19 september 2020

1 ster is nog teveel!

1 ster is nog teveel!
Maakt misbruik van een pandemie door goedkope rommel tegen een veel te dure prijs aan te bieden. Mondkapjes, uitwasbaar. Komen rechtreeks van Aliexpress af. Bestelling willen annuleren binnen de wettelijke termijn (1 dag na plaatsen bestelling), kan niet meer. Retourzenden kan zogenaamd niet, wat later weer wel mag. Na goederen retourgezonden te hebben, worden ze nogmaals opgestuurd! Uiteraard heb ik deze weer retour gezonden. Factuur bij Klarna blijft vervolgens open staan. Op mails wordt niet meer gereageerd door Indigostore of hoe ze dan ook mogen heten. TRAP HIER NIET IN!

24 augustus 2020

Top Bedrijf!

Top Bedrijf!
Heb vaker dan 1 keer besteld bij deze webwinkel en ben altijd tevreden! Ze verkopen leuke items en vaak goedkoper dan bol.com. Ik heb ook contact gehad met de klantenservice en het is echt een top service! Nergens iets negatiefs op aan te merken.

Bedankt voor alles!

Mvg, Marianne

29 juli 2020

Chinese winkel, geen klantenservice of garantie!

Je bestelt direct uit China, dus lange levertijd, slechte kwaliteit en geen klantenservice, geen garantie. Bedrijf wisselt regelmatig van naam (zie Omegamarkt.nl die net als Indigostore ondertussen doorlinkt naar omegawinkel.nl) met allemaal hele slechte beoordelingen, waaronder het geheel niet leveren.

Geen telefoonnummer, alleen bij goed zoeken zie je een adres: Alphons Ariënsstraat 116 te Schiedam van internet marketing bedrijf Beckolprofit.nl

In mijn geval ging het niet om een groot bedrag, dus ik heb het er maar bij gelaten. Ik heb een klacht die valt onder de garantie, maar je krijgt alleen een standaard mailtje in het Engels dat er naar gekeken wordt en daarna geen reactie meer, ondanks herinneringen. Dacht dat het om een Nederlands bedrijf ging, met Nederlandse klantenservice, maar niet dus.

22 juli 2020

Mondkapje niet ontvamgen maar blijven…

Mondkapje niet ontvamgen maar blijven rekening sturen dat ik moet betalen bestel hier nooit meer meersere malen contact gehad in het engels gevraagd voor een oplossing ja kan noeuwe sturen ik zeg nee hoef niet wacht al 6 weken op deze die ik niet ontvangen heb nu maanden geleden krijg net weer de rekening

22 juli 2020

Vrij slecht

Vrij slecht, maar toch een mooi design.. had een mondkapjes besteld en werd 2 keer verlengt met een automatische bericht dat het hun spijt. Heb tot het einde gewacht ,tot dat ik toch eens na wou vragen hoe het zat. Kreeg een automatische bericht dat ze het te druk hadden en hun Engelstalig moederbedrijf zou mij contacteren binnen 2 werkdagen Maar helaas niks. Heb erna gestuurd dat ik het niet egt vertrouwde en zou dit aan de politie melden om zeker te zijn. Geld werd direct terug gestort zonder commentaar.

14 juli 2020

Geen levering! Telkens zelfde verhaal!

Eind april mijn bestelling gedaan. Nu nog steeds niets ontvangen. Wordt steeds afgewimpeld dat het onderweg was en dat het druk was. Krijg telkens het zelfde verhaal te horen zonder resultaat.
Ik raad iedereen aan geen zaken te doen met dit bedrijf.

20 juni 2020

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel voor deze oplichters bestelling gedaan van meer dan €100.
producten worden niet geleverd en geld word niet geretourneerd.

deze site opereert onder omega en indigo.
wees gewaarschuwd

16 juni 2020

Mondkapjes

Na meer dan een maand wachten toch nog
Mondkapjes gekregen netjes verpakt
Afwachten hoe ze zijn als ze gewassen zijn
Voor tracking kan je parcel international tracking volgen .maar omdat dat het zo lang duurde is het eens maar nooit meer.

12 juni 2020

Nog nieteens 1 ster verdiend

Nog nieteens 1 ster verdiend. Tja, eigenlijk m'n eigen fout om niet eerst te checken of het wel nuttig is om daar te kopen. Maar goed, zo maken we allemaal onze fouten.
Nu dus 3 maand aan het wachten op m'n mondkapje (outdoor) ommunicatie mega slecht.
Bestel natuurlijk NOOIT weer.

11 juni 2020

Is dit jouw bedrijf?