Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämsta någonsin !!! Har köpt hår från dom flera gånger. Men håret blev bara sämre och sämre!! Svara aldrig på mejl eller när man ringer, och när de väl svara så hittar dom på massa undanflykter. Dom s... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt klart den bästa frisören i stan, lyssnar till allt & följer dina önskemål som kund! Jag satt in löshår i december hos Wilmah för att få mitt hår tjockare & wow det vart de verkligen, detta löshår... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

IndiraBalas premium löshår består av noggrant utvalt äkta människohår med hög kvalitet och naturlig känsla. Våra premium hair extensions kommer från personer med naturligt lättskött hår, vilket är grunden till det vi kallar Premium-Plus kvalitet. Resultatet är fylligare, längre och naturligt hår som är enkelt att hantera i vardagen.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 14% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är otroligt nöjd med både löshåret…

Jag är otroligt nöjd med både löshåret och servicen! Håret håller verkligen hög kvalitet.. mjukt, naturligt och lätt att styla. Det känns som mitt eget hår och ger ett fantastiskt resultat varje gång.
Det märks att de verkligen bryr sig om sina kunder och vill att man ska känna sig både trygg och nöjd. Rekommenderas varmt ❤️🥰🙏

14 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har absolut ingenting att klaga på…

Jag har absolut ingenting att klaga på när det kommer till indribalas hårförlägningar. Jag har köpt deras extensions dem 2-3 senaste åren och ångrar att jag inte hittat dem tidigare, då jag har lagt flera tusentals pengar på hårförlängning som inte alls har hållit lika länge och varit lika bra. Super prisvärt och bra jag starkt rekomenderar!

31 maart 2026

Återkommande kund

Jag är återkommande kund och kommer behöva återkomma ännu en gång efter att ha gjort misstaget att beställa extensions från ett annat (STORT) företag, där jag blev så fruktansvärt missnöjd att jag bestämt mig för att aldrig beställa löshår från någon annan än Indira Bala. Deras hår är det absolut bästa på marknaden och det säger jag utan att ta med priserna i utvärderingen. Priserna är dock så bra för att man får allt och lite till och jag har aldrig varit missnöjd. Jag har alltid kunnat återanvända hår jag köpt och enda anledningen till att jag egentligen behövt köpa nytt har varit för att håret blivit för kort pga att jag använder keratinslingor (som gör att det vid varje omsättning blir kortare automatiskt för att man måste klippa bort gamla fästen). Tack för att ni finns och erbjuder det ni erbjuder 🙏❤️

23 maart 2026

SUPER FINT HÅR

Hårförlängning med riktig kvalité, har inget negativt att säga. Handlat keratin slingor, är bara nöjd, rekommenderar denna sida verkligen, så fint hår.

28 maart 2025

Jag har användt löshår i 20år

Jag har användt löshår i 20år, och testat de flesta återförsäljarna. indirabala har bland de bästa blonda löshåret jag testat! Kvalitén är toppen och håret är både hållbart och jättefint! Jag gillar även deras keratinvax, det blir inte så där mjukt och klibbigt och inte heller för hårt! Rekommenderar dessa till alla!

20 maart 2026

Bästa löshår!!!

Jag har 100% nöjda kunder tack vare detta löshår som är så lättskött! Bästa! Mycket nöjd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 maart 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag har indirabalas löshår just nu och…

Jag har indirabalas löshår just nu och testar för första gången! Jag är väldigt nöjd än så länge, men har bara haft det 1,5 månad. Det är det första löshåret som inte ”fluffar” upp sig eller trasslar vid föning efter tvätt 🙏🏼

17 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft från indirabala i snart ett år…

Har haft från indirabala i snart ett år och supernöjd! Skulle aldrig lita på ett annat märke och framförallt inte sätta något annat på mitt huvud.
5 guldstjärnor till dem alltså🤩❤️

17 maart 2025

Är verkligen så nöjd

Är verkligen så nöjd! Håret är supermjukt, tjockt hela vägen ner och känns väldigt bra kvalitet. Det är lätt att styla och ser fortfarande fint ut även efter att jag tvättat det. Färgen smälter in jättebra med mitt eget hår och det ser väldigt naturligt ut. Rekommenderar verkligen till er som funderar på att beställa!

16 maart 2026

Jätte jättenöjd!!

Jag är återkommande kund och måste verkligen säga att jag är super, supernöjd. Har haft samma löshår sen i somras och wow, vilken kvalitet! Jättenöjd kund och kommer definitivt fortsätta med ert löshår ❤️❤️

16 maart 2026

Jag är återkommande kund

Jag är återkommande kund ! Jag har haft löshår i snart 20 år från några olika företag men jag måste säga att erat hår är bäst :) i april förra året köpte jag hår av er och bevarat det och satt om de till än idag ! Okej ingen bra marknadsföring för ni är ju för bra 😍 ska beställa nytt här snart igen men inte bestämt hårfärg än :)

Jag har beställt från detta företaget 4 gånger ! Jag är absolut nöjd! Både med frakt samt bemötande och framförallt håret !

15 maart 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.