100% service.Telefonisch contact was beleefd en deskundig.De twee fauteuils waren bij levering zeer goed verpakt en zagen er precies uit zoals op de foto`s Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. D... Toon meer
Al meerdere malen hier gebruikt kantoormeubilair gekocht. Verbaas me elke keer hoe ze kantoormeubilair in deze staat voor zo'n scherpe prijs kunnen leveren. Vriendelijke bezorgers die alles netjes o... Toon meer
Foto op website misleidend. Leken 2 bureaus maar was er maar 1. Tweede bureau offerte gevraagd maar werd niks gedaan aan de montage en plaatsingskosten. Jammer! Monteurs erg kundig en vriendelijk verd... Toon meer
Je komt deze service en dienstverlening tegenwoordig nog maar weinig tegen! Wát ben ik tevreden...serieus. Ik dacht ik bestel tweedehands kantoormeubelen tegen een fractie van de nieuwprijs; daar zal... Toon meer
Infra kantoormeubilair is een ambitieus en enthousiast bedrijf dat meer dan 15 jaar gespecialiseerd is op het gebied van gebruikt- en nieuw kantoormeubilair. Als u op zoek bent naar een relatief goedkope of een exclusieve bedrijfsinrichting, staat ons team voor U klaar! Wij helpen u graag tot de juiste keuze te komen om uw werkplek naar wens in te richten met het juiste meubilair.
Molensingel 91, 6229 PC, Maastricht, Nederland
- 0434085000
- info@infrakantoormeubilair.nl
- infrakantoormeubilair.nl
100% service.Telefonisch contact was…
Dick Wernars te Amsterdam
23 februari 2026
Top service.
onbeschofte honden en oplichters
WASSERIJ JEKERKWARTIER is een ongelooflijke onbeschofte bedrijf mensen zijn kleding verdwijnen en als je ze erop aanspreekt krijg je vrij snel een onbeschofte gedrag en houding van hun ook als je een onderzoek eist waar de cliënt zijn kleding is gebleven weigeren ze een onderzoek in te stellen ze maken geen gebruik van labels of qr codes in de kleding waardoor kleding makkelijk terug te vinden is ze liegen alles bij elkaar want volgens hun zijn er 3000 tevreden klanten ( tuurlijk hebben die mensen dementie en Alzheimer) dat wordt er niet bij vermeld dat die mensen niet meer voor zichzelf op kunnen komen de zorg geeft aan de kleding netjes in de wasmand gedaan te hebben en mee gegeven te hebben ( en alles nog verdwijnen de kledingstukken als sneeuw voor de zo ) zal vast de zorg en ik zijn die stiekem de kleding van een oude van 94 achterover drukk
Prima ervaring
Prima ervaring, mooi product en zelfs even telefonisch contact om de levering te bespreken.
Goede service aardig personeel
Goede service aardig personeel
Goede en snelle service!!
Top service
Prima prijs , snelle levering. Kasten waren in goede staat zoals omschreven.
Beter communiceren
Beter communiceren. Bedrijf is slecht bereikbaar en late terugkoppeling via mail.
Datum van review is 11-6-24
Super!
Erg net bedrijf. Hele fijne service en 100% een aanrader!
Afspraak = afspraak
Afspraak = afspraak. Kwaliteit voldoet aan de verwachtingen. Medewerkers behulpzaam.
Prijs kwaliteit is super
Prijs kwaliteit is super. Service van levering was ook in orde. Ik heb alleen geen bericht gekregen dat er geleverd ging worden, was een verrassing
Zit/sta bureau gekocht goede kwaliteit…
Zit/sta bureau gekocht goede kwaliteit netjes en vakkundig gemonteerd op zolder.
Vriendelijk personeel.
De afhandeling van het offertetraject…
De afhandeling van het offertetraject is uitstekend. Alleen de bereikbaarheid kan beter.