Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det værste firma ever. Køre ind for tanke, kort afvist pga en fejl så får ingen benzin. Alligevel opdager jeg de har reserveret 1250 kr på mit kort. Ringer til kundeservice som mener det er bankens sk... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

👎👎👎👎👎👎👎👎 Riktigt okunniga kundservice som har svårt att förstå mig eller de vill inte hjälpa. Jag har haft kontakt med två omgångar med 3 minuter mellan samtalen och båda samtalen vi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har nu brugt Ingo i 10 år uden nogensinde at opleve nogle problemer. Dette gælder også for deres vaskehaller, har altid været meget tilfreds . Har også fået mange gratis litter hen ad vejen, også ude... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Når man ikke modtager kvittering efter køb pga automatfejl, skal man "ansøge" INGO om, at få en kvittering til regnskabet på hjemmesiden - EN KRIG af tidsforbrug - HVIS man ikke tog foto af automaten,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tankstation
  2. Autobedrijf/Garage
  3. Auto-accessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Nu ændrer vi navn til INGO, men det meste bliver ved med at være, som det plejer. Fremfor alt de lave priser. Det lyder måske som en stor forandring, men faktum er, at den eneste forskel mellem JET og INGO er navnet og udseendet. Alt andet bliver ved med at være, som det plejer – samme flinke mennesker, der sidder klar i kundeservice, og samme flinke mennesker som sørger for tankstationerne og sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder så lave priser som muligt. Velkommen til INGO!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Snyd med benzin måler

Jeg tankede igår fredag d. 20/5-2022 kl 1230, ved Ingo tankstation på Københavnsvej Roskilde, ved siden af MacDonald's der gik længer tid end plejede med at tanke, da jeg var færdig med at tanke så jeg til min overraskelse at måleren viste 48,5 liter benzin. Det forstår jeg ikke for tanken på min bil er kun på 40 liter, og når benzinmåleren begynder at lyse er der 5 liter tilbage, så jeg føler mig snydt for 13,5 liter benzin, Jeg skal og vil aldrig handle ved Ingo tankstation. Og til oplysning jeg har ikke fået større tank på bilen 😡😡😡😡💸💸💸

21 mei 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har været kunde i 17,5 år med kort og…

Har været kunde i 17,5 år med kort og betaling via betalingsservice. Der har aldrig været problemer af nogen art.
Pludselig lukker de kortet uden videre - ingen information eller varsel om at det vil ske.
Spørger kundeservice om hvorfor kortet er lukket - det er fordi de ikke har mit CPR. Det krævede de ikke at få da jeg blev kunde, og de har aldrig siden givet udtryk for at de ønskede at få det.
Der er indgået en aftale om et kundeforhold, som de mener at de dels kan ændre vilkårene for når som helst uden at oplyse kunden om det, og at de dernæst kan ophæve samme aftale med øjeblikkelig virkning uden at varsle eller informere kunden om at det er sket eller hvorfor. Kundeservice kan efter en del skriveri frem og tilbage overhovedet ikke se at de har gjort noget galt.
Selvom alt har fungeret glimrende for mig indtil nu, er jeg faktisk glad for at jeg ikke længere er kunde i et firma, med en så arrogant og ligegyldig holdning til sine kunder.

6 mei 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringe service! Vask ikke hos Ingo!

Vasker min fabriksnye bil hos Ingo og den kommer ud ridset på bagrude samt lak.
Sender en skadeanmeldelse dagen efter. Kontakter kundeservice pr. Tlf efter en uge, hvor jeg bliver bedt om at vente til jeg får svar på mail.
Jeg venter i 5-6 uger og får idag svar, der lyder på, at de ikke kan imødekomme erstatningskrav, da anmeldelsen er kommet efter 30 dage og de derfor ikke kan se vaskeforløbet og, at vaskebørsterne ikke kan være skyld i de ridser der er påført bilen.

Vask ikke hos ingo! En vask til omkring 149kr kan hurtig koste dig dyrere, når du selv skal dække omkostningerne for at få den lakeret igen..

20 april 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har lige læst om ingo har hidtil…

Jeg har lige læst om ingo har hidtil været tilfreds men der er jo ingen grund til at vente på at det går galt så jeg tror bare at jeg framelder mit kort og bruger et andet selskab da de sparede 10 øre pr liter hurtigt er tjent ind hvis det går galt

1 april 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg forsøger at kontakte kundeservice…

Jeg forsøger at kontakte kundeservice på 80208088 som oplyst - inden åbningstid siger de at kundeservice er lukket og i åbningstid siger de at nummeret er ugyldigt 😡
Jeg har brug for at få fat i dem da jeg har betalt min regning flere gange.
Utrolig dårligt.

29 maart 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har brugt vaskehallen i dag

Har brugt vaskehallen i dag, som jeg kunne se var ændret til ca. 3 min. For den billige, min bil var overhovedet ikke ren og ikke tør, alle ruder ser forfærdelig ud. Det var sidste gang jeg vaskede hos ingo Esbjerg

23 maart 2022

E5/E10

Jeg kan desværre ikke tanke benzin mere hos INGO. De har valgt, at afskaffe E5 benzin og vil udelukkende forhandle E10 benzin, som min bil ikke kan køre på uden at blive ødelagt. Som mangeårig kunde hos INGO synes jeg det er for ringe.

14 maart 2022

Privat tankekort

Privat tankekort
Jeg havde købt et privat tankekort og sat grænsen til 3000kr. Jeg ringede ind til selve ingo kunderservice for at sikre mig at grænsen var på 3000kr og får dette bekræftet. Jeg modtager så en regning på 5200kr og skriver derfor ind til ingo med det samme og i stedet for at modtage et svar modtager jeg en rykker. Da jeg så ringer derind for at snakke med dem om problemet får jeg af vide "du bliver sendt videre til inkasso d.1/10" og en medarbejder der virker ligeglad.
Super dårlig service og forståelse

14 december 2021

Kundeservice ikke eksisterende!

Jeg tanker en fredag. Sætter mit kort i, den bliver ved med at spytte det ud og siger afvist (trods der altså er massere af penge på kortet) Jeg tanker derfor med kontanter. Dagen efter kan jeg se de alligevel har reserveret 600,-. Jeg ringer til deres kundeservice, og får den mest ubehøvlede medarbejder i røret. Hun siger hun ikke kan finde noget på mit kort eller den dato, hvor jeg svare: “jamen hvad gør jeg så? Det er jo ikke min fejl” hvor hun siger, at jeg skal finde ud ag hvilket kort der er brugt og hvilken dag, SOM JEG LIGE HAR FORTALT. Hun siger hun vil tjekke op på det, og ringe tilbage - men hun ringer aldrig, og jeg har skrevet til deres kundeservice, vedlagt billeder af reserveringen, datoen, hvilket kort - alt. Men får ingen svar! Nu må jeg så vente på at min bank selv annullere den efter en måned, for ingo har på ingen måde tænk sig at hjælpe

5 november 2021

Det er sateme for ringe

Det er sateme for ringe. Skal for første gang tanke ved Ingo, og ved da ikke at de trækker 600 for en tankning når man bruger debitkort. Tankede endda kun for 100 kr. Så for alle med debitkort. BLIV VÆK

9 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

HVIS JEG KUNNE GIVE INGO MINUSPOINT…

HVIS JEG KUNNE GIVE INGO MINUSPOINT HAVDE JEG GJORT DETTE.

Jeg har fået ridset min bil i Jeres vaskehal på Tagensvej i København den 29/6-2021. Jeg har anmeldt sagen til Washtec A/S den samme dag. Washtec har vendt tilbage i en mail til mig om, at de har sendt sagen retur til Jer/Ingo 9/7-2021. Siden den 9/7-2021 har jeg så ikke hørt fra Jer/Ingo. Jeg har igennem september måned 2021 ringet flere gange til Jer. hvor Jeres besked er, at John vender tilbage til mig, men jeg har ikke hørt fra ham. Jeg har også mailet til John på john@ 4-sure.dk (mellemrummet var ikke i mail til john), men ellers må jeg ikke skriver den på truspilot) men høre stadigvæk ikke fra John, så jeg er ikke sikker på, om John eksistere eller det bare er noget i siger, for at få sagen til at blive forældet. Nu må I snart til at finde en løsning på sagen og få lavet min bil.

Sags nr. 2513.

8 oktober 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke billigere end andre

Ikke billigere end andre. Deres spil er vist bare snyd, det kan ikke gøres så hurtigt, som deres egen førsteplads.. så det er droppet. De har sat ny vaskehal op i Holstebro... Nu kan man ikke undgå undervogns skyl, og få voks... Så det er også droppet.. hvorfor fjerne noget, der faktisk virker bedre ?

5 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Egentlig har jeg været ok tilfreds…

Egentlig har jeg været ok tilfreds gennem det sidste års tid og ikke kunnet finde større afvigelser på tankninger primært i Aars og Viborg, men så gik det helt galt i Nr. sundby - tankningen lød på 51,44 liter og Det burde ikke kunne lade sig gøre på en Huindai Ix20! (Den kan kun rumme 50 liter og den var bestemt ikke Tom)Der blev ikke spildt en dråbe og jeg er ligepludselig slet ikke sikker på om jeg reelt bliver snydt hver gang!
Efterfølgende bliver jeg mega træt af den sagsbehandling som er værre end at få godkendt en shelter i baghaven! INGO gør en ikke en skid - de kan klare det simpelt ved at tage kontakt og høre hvad der skal til for at fortsætte som kunde, men det gider de åbenbart ikke så jeg må ud På “markedet” og se om andre kan konkurrere med prisen og måske har lidt bedre service!

1 oktober 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.