Tijdens onze zoektocht voor de plaatsing van zonnepanelen met een thuisbatterij kwamen we als eerste terecht bij Insaver en m.n. de verkoper Bart Jorens. Een zeer vriendelijke en aangename man die o... Toon meer
Afspraak gemaakt voor info over zonnepanelen. Bart Jorens is langs geweest met zeer goede informatie en heel goede uitleg hierover. S’avonds hebben wij direct beslist om deze door hun te laten plaatse... Toon meer
Insaver is al 14 jaar specialist in energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen, batterijsystemen, laadinfrastructuur en slimme sturing. Dankzij deze oplossingen ontzorgen wij klanten bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van hun gebouwen. Als lid van de Luminus- en ATS-groep beschikt Insaver over een ijzersterke expertise in advies, verkoop en uitvoering op maat van jouw woning of bedrijf. Insaver staat voor zekerheid van kwaliteit, garantie op veiligheid en stabiliteit.
Centrum-Zuid 1199, 3530, Houthalen-Helchteren, België
- info@insaver.be
- insaver.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer goede dienstverlening
Zeer goede dienstverlening: vriendelijk en proactief. Vlotte installatie van een thuisbatterij en nieuwe omvormer. Hartelijk dank !
plaatsen thuisbatterij
plaatsen thuisbatterij op oude zonnepanelen installatie: goede communicatie, vooropgestelde data en uren zijn perfect nageleefd, bekwame monteurs die proper werk hebben geleverd. Goed geholpen door de technische dienst
Zeer vriendelijke en bekwame monteurs
Zeer vriendelijke monteurs die alles doen om de plaatsing zo goed mogelijk te laten verlopen! Er was iets mis gegaan tijdens de opmeting door de verkoper waardoor de kast niet paste om de gekozen batterij goed te kunnen plaatsen. De monteurs hebben de kast helemaal aangepast om alles toch vlot te kunnen laten verlopen! Zeer duidelijke uitleg en zeer hulpvaardig! Ik beveel Insaver zeker aan!
Op en top professioneel.
Zeer duidelijke en verstaanbare uitleg, zowel bij de voorstelling als bij de plaatsing, door de verkoper (Bart Jorens) als door het plaatsingsteam. Klantvriendelijk. Professioneel, correct, proper, aangenaam, duidelijk en uitgevoerd wat beloofd is! Zal dit zeker aanbevelen in mijn kenniskring.
zeer goede service ,alles op tijd…
zeer goede service ,alles op tijd geleverd en geplaatst zonder problemen ,zeer tevreden over plaatsers van panelen en instalatie vriendelijk en correct. prijs van prijsoferte is prijs van instalatie Ik ben zeer tevreden en zal jullie zeker aanprijzen bij anderen eventuele klanten.
dikke proficiat.
Thuisbatterij aangekocht
Thuisbatterij aangekocht. Professioneel advies. Offerte helder, geen onverwachte zaken. Plaatsing , oplevering en keuring van elektrische installatie na plaatsing conform afspraak en correct verlopen. Ook de communicatie verliep goed.
Zeer tevreden Top service…
Eerst en vooral een duidelijke persoonlijke offerte zonder gepusht te worden , na aankoop zeer professionele plaatsing zonnepanelen en batterij, alsook toch beslist om 2 panelen meer te plaatsen en dit is zonder probleem dezelfde dag in orde gekomen . Een opmerking of vraag is zeker geen probleem bij insaver , deze worden met vriendelijkheid duidelijk beantwoord. Alsook telefonisch goed bereikbaar ,waar je niet lang moet wachten op uw beurt , Dus samengevat ZEER tevreden
Ik raad hen zeker aan
Duidelijke communicatie, uitgebreide uitleg van de producten, denken mee ook naar toekomst toe, zeer behulpzaam, enorm vlot bereikbaar, komen afspraken stipt na. Blij dat wij voor deze firma gekozen hebben.
Zeer tevreden
Duidelijke communicatie van eerste contact tot betaling factuur en ook de installatie verliep vlot. Ik verwacht enkel nog de finale documenten maar tot hiertoe is alles zeer goed verlopen.
Aanschaf batterij !!
Mr. Philip Masso heeft ons degelijke uitleg gegeven en zijn dan ook onmiddellijk over gegaan tot de aankoop. Hij is technisch goed op de hoogte. Heeft ook zeker de tijd genomen om ons alles uit te leggen. Ook zeer vriendelijk.
"service" ? - reactietijd = 0 - Oplossing = 0
Op 02/02/2026 heb ik Insaver op de hoogte gebracht van onderstaande foutmelding. (Batt_comm_Fail Alarmcode 2012)
Op 04/02/206 heb ik een 2de mail gestuurd omdat ik nog geen antwoord had ontvangen. Hierop kreeg ik op 04/02/206 onderstaand antwoord.
Beste,
Is het mogelijk om de batterijen en de omvormer eens uit te schakelen en na 5 minuten weer terug in te schakelen?
Normaal gezien zou het systeem terug verbinding met elkaar moeten maken.
Indien dit niet helpt dan moeten we contact opnemen met de fabrikant.
Kan je ons laten weten of dit uitgevoerd is?
Met vriendelijke groeten,
Raife Gungor
Technische dienst
________________________________________
Op 05/02/2026 heb ik u gevraagd om mij een stappenplan te sturen hoe ik deze installatie moest uit en in schakelen.
Op 09/12/206 om 12:54, heb ik telefonisch contact opgenomen vermits ik geen antwoord kreeg op mijn mail met de vraag om een stappenplan te krijgen.
Op 09/12/2026 om 13:27 heb ik het stappenplan ontvangen. Waarvoor dank.
Op 09/12/2026 om 15:56 heb ik Insaver laten weten dat het stappenplan geen resultaat had. En heb ik gevraagd wat nu?
Op 11/02/2026 om 07:12 heb ik u opnieuw laten weten dat het stappenplan niet werkte en heb ik u gevraagd wat nu?
Vermits ik op mijn mais van 11 en 12/02/2026 geen enkele reactie-ie heb gekregen ben ik hier opnieuw met mijn vraag. Wat nu?
Mag ik u vragen eens naar de historiek te kijken van mijn installatie die volgens mij dateert uit 2023. Misschien kan u vaststellen dat het voor deze installatie van minder dan 3 jaar oud, het reeds de 2de maal is dat er een probleem is met de batterijen? Misschien kan u dan ook vaststellen dat het ook vorige keer voor uw klant een calvarietocht is geweest om het probleem opgelost te krijgen.
Kan u mij a.u.b. zo snel mogelijk laten weten hoe en wanneer u dit probleem gaat oplossen?
Veel dank.
We zijn 14/02/2026. Nog steeds geen reactie van Insaver. Niet van hun technische dienst - Niet van Stijn Cuppens.
alles prima verlopen als gepland,200…
alles prima verlopen als gepland,200 PROCENT TEVREDEN,werkvolk perfect gewerkt ook aan de vertegenwoordiger PHILIP MASSO DIKKE PLUIM ALLES KLAAR EN DUIDELIJKE UITLEG BEN tot nu toe zeer tevreden
Tevreden
Vlotte communicatie zowel door Bart Jorens als nadien door firma over de planning van installatie, keuring… de installateur heeft ook de app geïnstalleerd op mijn telefoon
Aangename ervaring
Onlangs een plaatsing van zonnepanelen, batterij en slimme aansturing laten installeren door Insaver. Adviseur Bart gaf van het eerste ogenblik een zeer bekwame indruk en was gedurende het ganse proces vlot bereikbaar voor toelichting en advies, wat tot een heel aangename ervaring heeft bijgedragen.
De installatie is vlot verlopen en de installateurs waren meedenkend om een zo keurig mogelijke oplossing voor de bekabeling te voorzien.
Een absolute aanrader!
Zeer goede uitleg , vriendelijk, helemaal niet opdringend
Zeer goede uitleg door Philip Masso , zeer vriendelijke en geduldig mens. De installateur heeft zeer mooi werk , in samenspraak, geleverd en prima uitleg gegeven. De afhandeling van het project is heel vlot verlopen
Zonnepanelen en thuisbatterij
Ik heb in 2020 zonnepanelen laten leggen door Insaver. Nu laat ik Batterijen plaatsen door dezelfde firma, omdat die vertrouwd zijn met mijn installatie.
Blijkt echter dat de omvormer destijds (compatibel met batterijen) de nodige connectiviteit NIET heeft met het huidige Smart Power Control systeem.
Insaver heeft dit onmiddellijk opgelost.
Zij wisselen mijn huidige omvormer met een nieuwe die wel compatibel is met de huidige techniek.
Kosteloos!!!! omdat er destijds te weinig info was.
Energietechnieken veranderen zo snel. Bedankt Insaver voor jullie klantgerichtheid.
Goed advies en opvolging van probleemloze installatie
Goed advies en uitleg door de energie-adviseur Bart Jorens bij de aanschaf van een batterij en nieuwe omvormer voor onze zonnepanelen .
Na een voorspelde wachttijd van 8 weken werd de installatie zonder problemen uitgevoerd .
Na de installatie kregen we een uitgebreide uitleg over de werking van de installatie en de app waarmee we heel het proces kunnen opvolgen.
Eind september kwam Filip Masso langs…
Eind september kwam Filip Masso langs voor uitleg over thuisbatterijen. Filip was een zeer beleefde verkoper. Vooral zijn deskundige uitleg deed ons beslissen om een batterij bij Insaver te kopen. Gisteren werd batterij geplaatst. Vandaag is mijn batterij reeds voor 80% door zonnepanelen opgeladen. 🩵☀️days!
Uiterst tevreden klant,waren alle bedrijven maar zo!!!
Ik heb eerst zonnepanelen en achteraf een thuisbatterij laten plaatsen door Insaver/Luminus.De kennismaking met de verkopers verliep zeer gemoedelijk en de uitleg was zeer duidelijk en zonder enige verplichting,geheel vrijblijvend.De afspraak met de installateurs is correct en proper verlopen en vooral ze waren stipt op tijd en zeer vriendelijk.Recent wat problemen gehad met het installeren van mijn Flexiosturing maar werd heel professioneel opgelost.Toen het telefonisch niet lukte heeft men onmiddellijk een afspraak gemaakt en een technieker langs gestuurd die het probleem vrij snel opgelost heeft.Mijn dank aan problemsolver Gunther Ulmans en technieker Adriano,voor mij beiden werknemer van de maand.Dus mensen,wie op zoek is naar een betrouwbare en correcte installateur voor zonnepanelen of thuisbatterij slechts één adres Insaver/Luminus!!
Vriendelijke installateur
Vriendelijke installateur.
Hij heeft alles proper en netjes achter gelaten en zelfs geholpen met het installeren van de app