Perfecte hor besteld voor onze caravan Is wel Makkelijk te monteren maar ff goed opletten tekening mag van mij wel iets groter afgebeeld worden ( heeft misschien temaken met mijn leeftijd ) V... Toon meer
Buiten het feit dat het door mij bestelde raam rolhor gewoon een heel goed doordacht topproduct is roem ik dit bedrijf ook voor hun aftersales. Eindelijk weer eens een bedrijf dat direct reageert op m... Toon meer
De kwaliteit en de service zijn goed, maar de instructies zijn extreem onprofessioneel. Heb hierdoor ook onderdelen moet vragen omdat ik ze of tekort kwam of dat ik dacht dat ik ze nodig had.
Zeer mooie hor voor onze schuifdeur, makkelijke installatie. Besloten om nog zo'n hor te nemen voor onze tuindeur. Zeer vriendelijk en behulpzaam contact gehad met Insetto over plaatsing van deze... Toon meer
Uw insectenbeschermingsexpert met productie in eigen huis. Wij vervaardigen insectenwerende rolgordijnen voor ramen en deuren, horspanframes en lichtkokerafdekkingen op maat.
Gewerbering 30, 91629, Weihenzell, Duitsland
- +31 6437 79756
- info@insetto.nl
- insetto.nl
Vraagt klanten om een review
Mooie stijlvolle hordeur
Het is een mooie hordeur. Stijvol en onopvallend. Netjes bij de deur afgeleverd.
goed advies, snelle levering, hoge kwaliteit
Door Insetto is vooraf meegedacht welk type in mijn dakraam met afwijkende vorm het beste zou passen.
Er werd daarna zeer snel geleverd. Bij montage bleek
het materiaal van hoogwaardige kwaliteit te zijn. Top!
Mooie vliegenhor. Duidelijke instructies. Goed materiaal. Werkt perfect.
Werkt goed, is mooi afgewerkt en voldoet uitstekend. Duidelijke instructies en makkelijk te plaatsen.
Top levering en top bedrijf
Snelle en correcte levering. Onderdeel was niet goed twee dagen later nieuw toegestuurd. Service zoals het hoort.
Alles was in orde
Insetto timmert flink aan de weg
De kwaliteit van het product was prima (hor voor een dakraam). De instructies waren helder. Je kon er bijvoorbeeld voor kiezen om bepaalde dingen vooraf te laten monteren in de fabriek. In de instructies was dat duidelijk aangegeven zodat je die secties kon overslaan.
Wat een goede service
Wat een goede service. Maat verkeerd doorgegeven. Mail gestuurd. ‘s avonds nog terug gebeld. Ze vertelde mij ook dat ik de 10% korting was vergeten. Opnieuw besteld en het is allemaal goed gekomen. Toppers dankjewel voor jullie service. 💪💪binnen 5 dagen geleverd.
Vlotte bestelling en levering.
Vlotte bestelling en levering.
Prima bijstand telefonisch voor de bestelling.
Top
Product komt overeen met de…
Product komt overeen met de beschrijving. Kwaliteit oogt goed. Afwachten wat er op termijn gebeurt. Montage redelijk eenvoudig. Levering conform afspraak.
Premium kwaliteit hor
Het product is degelijk uitgevoerd. De voorgeboorde gaten hebben helaas aan de binnenkant van de geleiderail bramen. Hierdoor blijft de geleiding van de hor af en toe haken. Ik moet dit zelf nog verhelpen, maar is wel een punt van aandacht in de productie van het systeem. Gezien de prijs van de hor geef ik dus 4 sterren ipv 5.
GLS bracht een praktisch lege doos
GLS bracht een praktisch lege doos. De klantenservice stuurde zonder aarzelen een nieuw artikel.
Mooi product
Mooi product, doet wat het moet doen en het ziet er nog goed uit ook.
Bovendien niet eenvoudig te vinden elders. (Magnetische vogels voor vliegenraam)
Handig om niet meer tegen ons zeer groot vliegenraam te botsen want als het dicht is zie je het niet..
Aanrader, kwaliteit en goede ondersteuning
Goede ondersteuning bij het bepalen van het juiste product. Ik werd zelfs gebeld om de mogelijkheden nog even door te nemen om zeker te weten dat alles passend is. Het materiaal ziet er mooi en degelijk uit en werkt goed!
Alles werkt zeer punctueel afgehandeld
Alles werkt zeer punctueel afgehandeld. Mijn complimenten. Verder heb ik hier niets aan toe te toevoegen
De ingeschatte bezorging was een week…
De ingeschatte bezorging was een week later dan online was aangegeven. Maar heb de bezorging kunnen verzetten ivm vakantie.
Perfect geleverd en snelle service even…
Perfect geleverd en snelle service even wachten tot de buitenkant van de appartementen zijn geschilderd en dan kopen we meer zal ook de Vve mede-eigenaar aanspreken
Kwaliteit voor juiste prijs!
Kwaliteit voor juiste prijs!
Mooie raamhorren (Topline) met goede beschrijving en prima NL-helpdesk. Inclusief voormontage ben je zelf zo klaar met monteren.