Lees wat reviewers zeggen
Skön service snabba på svara, har inte fått produkten än men de uppdaterar hela tiden om de blir problem, om du handlar här så borde du inte vara orolig över något det är bara och ha tålamod.
Bedrijf heeft geantwoord
Beställ inte från detta företG som inte äns existerar. Gjorde en beställning på för mycke pengar och varan kom inte och jag gjorde en anmälan hos ARN Fick svaret att det inte går att göra något då... Toon meer
Beställde jacka och skor produkterna var i topp kvalitet! Lite förseningar men säljaren svarade på funderingar jag hade så bra kundbemötande
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi riktigt oss in på limiterade produkter samt High-end-products
Contactgegevens
Zweden
- instabutik.net
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fraktprocessen var standard
Fraktprocessen var standard, varken imponerande snabb eller anmärkningsvärt långsam. Förpackningen var adekvat, men det fanns inga utmärkande egenskaper i leveransupplevelsen. Överlag en tillfredsställande transaktion.
Beställ inte från detta företG som inte…
Fick svaret att det inte går att göra något då företaget inte existerar
Bevis finns
Sämsta skiten någonsin
Sämsta skiten någonsin. Köpte 23/12-2022. har ibte fått den en. 10/2-2023. Försöker få tag i företaget och dom vägrar svara HANDLA ABSOLUT INTE HÄR lurar folk. Luffarbutik
Produkterna ser äkta ut och är i topp…
Produkterna ser äkta ut och är i topp kvalitet. Kommer garanterat köpa mer
Jätte nöjd!
Allt gick super, precis likadan som den originala, rekommenderar STARKT!

🫶👌❤️
det finns massa bra saker och kommer garanterat köpa massa mer saker här på denna hemsida

Bra grejer för bra pris
Bra grejer för bra pris. Skulle rekommendera att köpa på insta butik 💯

Bestilte vare for kr 1600
Bestilte vare for kr 1600! 2/12-22
I dag er det 10/1-23.
Ikke mottatt vare :(

Köpte en jacka
Köpte en jacka, dragkedjan funkar inte som det ska. Skrev till butiken, fortfarande ingen återkoppling

Gjorde en beställning 6/12
Gjorde en beställning 6/12. Fortfarande inte fått varan (som var en julklapp). De varnade på hemsidan för längre leveranstider under jul. Men nu har det väl tagit 22 arbetsdagar and still counting..

Otrevlig kundservice.
Otrevlig kundservice.
Leveranstid ca 2 månader, vill då avbeställa en del utav ordern då drar de 500kr för tullavgift.
Vart i kontakt med tullen och det här är absolut inte en rimlig kostnad enligt dom.
Instabutik valde att blockera mig då jag krävde full återbetalning.
Sa att ett annat alternativ är att de skickar tröjan och jag betalar in summan som de skickade mig, vilket var ca 50% utav totalkostnaden men då sa de att jag måste lägga en ny order.
De lurar folk på pengar.
Deras svar är tyvärr inte mycket att komma med, försökt vara medgörlig och inte en lösning åt dom utan någon som helst respons.
man kan tycka att bolaget bör gå en kurs i charm. Detta bolag som säger sig inte vara ett bolag men finns i brandbergen.

Antwoord van Instabutik
Inte lika nöjd med materialet som…
Inte lika nöjd med materialet som lovades. Skulle vara läder med det är samma PDU fejk som alla kina sidor så stort minus där

Antwoord van Instabutik
Bad shipping took me three weeks to get…
Bad shipping took me three weeks to get it

Antwoord van Instabutik
Beställde jacka och skor produkterna…

Antwoord van Instabutik
Skön service snabba på svara

Dit is Trustpilot