1. Openbare parkeerplaats

Direct parkeren, niet registreren! Zorgeloos parkeren kan vanaf nu met Instapark! Betaal gewoon met een Tikkie, en krijg je geld terug wanneer je klaar bent. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Hoe werkt Instapark? Download de app, zoek de parkeerplaats op de kaart (of voer de zonecode handmatig in), en kies een eindtijd. Vul het kenteken van je auto in, en betaal de Tikkie. Vanuit het parkeeroverzicht kan je kiezen om een parkeeractie te verlengen, of te stoppen en het resterende bedrag terug te krijgen. Meldingen Instapark maakt gebruik van push-notificaties om je er aan te herinneren dat een parkeeractie binnenkort eindigt. Deze notificaties kunnen ingesteld worden van 5 tot 30 minuten tot de eindtijd van je parkeeractie. Zo vergeet je nooit meer je parkeeractie te beëindigen of te verlengen. Waar kan ik Instapark gebruiken? Je kunt Instapark gebruiken in meer dan 180 steden in heel Nederland, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Den Bosch. Kijk voor een volledig overzicht op onze website. Parkeerplaatsen van tevoren controleren Via de plattegrond van Instapark krijg je een mooi overzicht van de parkeerplaatsen in een stad. Op die manier kun je de goedkoopste parkeerplek in de buurt van je eindbestemming bekijken en op voorhand uitzoeken. Ik wil een account aanmaken bij Instapark? Ook dat kan! Wanneer je de Instapark app downloadt, ben je in eerste instantie een anonieme gebruiker van Instapark. Dit betekent dat we geen informatie van je zullen opslaan. Echter kunnen wij je met een anoniem account niet verzekeren dat je parkeerhistorie en facturen altijd opgeslagen zullen blijven. Als u wilt dat uw gegevens worden opgeslagen, kunt u via de applicatie door middel van uw e-mailadres, Apple ID, of Google account registreren bij Instapark. De privacy van onze klanten staat hoog bij ons in het vaandel. Kijk voor meer informatie met betrekking tot uw privacy op onze website: https://instapark.nl. Kosten De kosten van Instapark bedragen de parkeerkosten opgelegd door de gemeente, plus € 0,15 per transactie. Klantenservice en ondersteuning De klantenservice van Instapark is 24/7 bereikbaar. Als je problemen ondervindt bij het gebruik van onze applicatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail (info@instapark.nl), telefoon (020-51601390), of de live-chat op onze website.

3,3

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Klantenservice negeert technische problemen

Door een technisch probleem in de app raakte ik direct de toegang tot mijn parkeersessie kwijt, waardoor ik noodgedwongen een tweede sessie moest starten en dubbel moest betalen. Ondanks dat ik meteen contact opnam, werd het als mijn fout gezien. Dit heeft me geld gekost en voelt totaal niet klantvriendelijk.

16 november 2025

Antwoord van Instapark

Beste mevrouw Lahti, ten eerste dank voor uw review. Dit voorval ging niet over een technisch probleem. U heeft een parkeeractie gestart met een account en vervolgens een nieuw account gecreëerd en daarmee bent u ingelogd gebleven. Aangezien de parkeeractie niet door het nieuwe account gestart was kon u deze niet meer zien. Vervolgens heeft u na 1,5 uur contact met ons opgenomen en hebben we gezorgd dat de parkeeractie direct gestopt werd. Indien u daadwerkelijk direct met ons contact had opgenomen had u niet voor deze 1,5 uur moeten betalen. ^IC

Ik ben heel blij met een pre-paid…

Ik ben heel blij met een pre-paid parkeerapp als Instapark, als minima moet ik direct kunnen zien wat ik moet betalen en dat dan ook meteen kunnen doen, en niet aan het eind van de maand nog een onaangename verrassing krijgen die ik de hele maand in mijn gedachten moet houden. Er is maar 1 ergernis die er voor zorgt dat het een 4 en geen 5 sterren is, en dat is dat een parkeerplaats (Pastoor Spieringsstraat Uden) waar ik met regelmaat moet zijn, al meerdere jaren NIET wordt opgenomen in de app. Kan iemand dat ALSJEBLIEFT fiksen? Dank!

12 januari 2025

Antwoord van Instapark

Beste Claudia, ten eerste dank voor je review en feedback! We begrijpen je ergernis. Helaas is de gemeente Uden niet aangesloten bij de nationale mobiele parkeerservice waardoor wij geen prijsbevragingen op zones van gemeente Uden kunnen doen. We werken eraan om deze zones beschikbaar te krijgen in onze app. We zullen je op de hoogte stellen wanneer dat het geval is!

Beste parkeerapp voor NL

Top. Geen registratie nodig, geen domme incassogedoe en fouten. direct betalen, teveel betaalde tijd/geld krijg je direct terug op rekening. zo kan het dus ook ( wink wink naar al die andere parking apps )

8 oktober 2024

Antwoord van Instapark

Beste Mas, dank voor de rating en review! Hetgeen wat je beschrijft is precies wat we onze klanten willen bieden! Wij zijn erg blij dat onze applicatie en dienst je bevalt! Nog veel parkeerplezier gewenst! ^IC

instapark.nl app is top!

gebruik deze app nu al maanden werkt simpel goed en je kiest de parkeertijd vooraf betaal via tikkie dus nooit teveel betalen door bijv vergeten af temelden , hier krijg je binnen enkele tellen zelfs geld terug als je teveel tijd had betaald , natuulijk wel zelf stop zetten in de app
ga zo door instapark !

28 juni 2023