Ik genoot deze morgen van een zalige Hydrafacial in combinatie met dermaplanning bij Fleur. Niet alleen heel erg genoten maar vooral grote fan van het resultaat! Nog nooit had ik zo een natuurlijke gl... Toon meer
De Esperienza beleving bij Babette was bijzonder verfijnd . De fijne geuren en zorg droegen bij aan een gevoel van rust en ontspanning . Een heerlijke beleving waar ik helemaal zen buiten kwam en die... Toon meer
Je voelt je meteen op je gemak bij Babette :) Ik heb zware bekkeninstabliteit en kan moeilijk op mijn rug liggen, maar samen met Babette gezocht naar een gemakkelijke houding en zo toch de hydrafaci... Toon meer
hele aangename ervaring. Ze legt alles stap voor stap uit en laat je comfortabel voelen. Aanrader!! hydrafacial behandeling laten doen en het resultaat mag er zijn. De huid voelt nadien zacht aan en e... Toon meer
Gistelsteenweg 102A, 8490, Varsenare, België
- 0470 93 50 43
- info@instituutbabette.be
- instituutbabette.be
Vraagt klanten om een review
Snelle en correcte verzending!
Zeer snelle levering en mooi verpakt
Zeer snelle levering en mooi verpakt! Leuk kaartje erbij gestoken om dank u te zeggen! Top!
Zeer vriendelijk ontvangen en een heel…
Zeer vriendelijk ontvangen en een heel goede uitleg gekregen over de producten
Ook een demonstratie gekregen
Ik ben fan !
Super relaxerende verzorging in een…
Super relaxerende verzorging in een prachtige omgeving!
Aanrader voor iedereen!
Klantvriendelijk TOP
Wat een lieve attentie : het extra kaartje die persoonlijk geschreven is met een bedanking voor de aankoop. Daar maakt je hart toch een vreugde sprongetje voor.
Heb ik leren kennen op Facebook
Heb ik leren kennen op Facebook
Besteld en zeer vlot ontvangen!
Een aanrader !
Snel en vriendelijk
Makkelijk betalen.
Snel geleverd met zorg.
Een bedankt kaartje mee ontvangen.
Geen opmerkingen.
allesbehalve klantvriendelijk en…
allesbehalve klantvriendelijk en onbegripvol. Groot worden is één ding, klanten behouden is iets anders. Jammer

Antwoord van Instituut Babette
Volledig ontspannen na de behandeling
Volledig ontspannen na de behandeling. Een aanrader! Ik kom zeker terug 😊
Heerlijk ontspannen en buitenstappen…
Heerlijk ontspannen en buitenstappen met een stralende huid!
Er staat vandaag voor 17u besteld…
Er staat vandaag voor 17u besteld morgen in huis ,het was een dag later .

Antwoord van Instituut Babette
Babette is een hele aangename dame die…
Babette is een hele aangename dame die weet waarover ze spreekt. Ze stelt je op je gemak en laat je je thuis voelen. Heel tevreden, een dikke aanrader!!
Super aangename ervaring gehad
Super aangename ervaring gehad. Ik raad dit alle toekomstige mamas aan. Een heel relaxerende massage, en een ongelofelijk aangename/vriendelijke/zorgzame dame!
Eerste maal Rainpharma Shakes besteld…
Eerste maal Rainpharma Shakes besteld maar xl niet voorradig. Dit werd onmiddellijk opgelost door een vriendelijk telefoontje met een alternatief. Dank je wel voor de goede service!
Bedrijf met ervaring!
Voortreffelijk onthaal
Prachtige inrichting van de zaak
Uitgebreid gamma aan interessante producten en behandelingen
Een aanrader !