Lees wat reviewers zeggen
Insurello meddelar ETT år efter anmälningen av skadan att den inte godkänts som en olycksfallsskada på arbetet. Detta efter att de i april 2025 meddelat att skadan GODKÄNTS av Försäkringsbolaget och d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
No win, no fee
If you dont get paid, we don't get paid.
Contactgegevens
Zweden
- insurello.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord
Smidig handläggning trevligt bemötande
Smidig handläggning trevligt bemötande
Mycket nöjd
Jag är så tacksam för att ni hjälpte…
Jag är så tacksam för att ni hjälpte mig att få upprättelse efter min olycka! Er kommunikation var superbra och proffsig. När jag i stunden kände att det var lite mycket att fylla i etc, så tog jag mig bara i kragen och litade på er och fyllde i allt. Enkla och bra formulär. Tack så hemskt mycket :-)
Jag är mer än nöjd med Insurello
Jag är mer än nöjd med Insurello. Att få så här mycket hjälp att driva mitt ärende har varit helt fantastiskt. Själv lyckades jag inte att få någonting medans Insurello lyckades med att få ersättning åt mig. Kommer att vara evigt tacksam för det här! Rekommenderas starkt!!!
Välbehövlig experthjälp
Hade aldrig orkat driva fallet själv och hade heller inte vetat hur.
Vara lite snabbare
Vara lite snabbare. Enligt reklamen på tv så går det väldigt fort. Men det över 2,5 år innan det var klart. Och för det jobbet så kostade det mig ca 2500 kronor
Mycket bra kontakt under hela ärendet.
Mycket bra kontakt under hela ärendet.
Lätt att få hjälp.
Kan starkt rekommenderas.
Försäkringsbolagen bör ha någon som gör allt för att kolla upp deras usla hantering särskilt av olycksfall för äldre. Rena bedrägeriet att lura på gamla sk "olycksfallsförsäkring"

Antwoord van Insurello
Oerhört tacksam för all hjälp.Försökte…
Oerhört tacksam för all hjälp.Försökte med båda mina två försäkringsbolag men fick nej.Ni jobbade på och jag blev otroligt glad när jag fick drygt 63.000:- på mitt konto.

Antwoord van Insurello
Insurello har gjort ett jättebra jobb
Insurello har gjort ett jättebra jobb, det finns folk som klagar över deras arvode, men det är de värda. Jag själv har varken tid eller kunskap att driva ärendet själv. Jag fick ut mer pengar än vad jag hade räknat med. Det jag tycker är tråkigt,att man behöver anlita företag som insurello för att få pengar från försäkringsbolag .

Antwoord van Insurello
Tack för pengarna hade inte klarat det…
Tack för pengarna hade inte klarat det själv.
Ni kan verkligen lita på att de gör ett fantastiskt arbete.

Antwoord van Insurello
Väldigt enkelt och fick hela tiden…
Väldigt enkelt och fick hela tiden information vad som var på gång. Jag behövde inte göra mer än skicka in vad som hänt samt några dokument.

Bästa hjälpen
Jättebra hjälp . Ångrar verkligen inte att jag tog hjälp av er.
Allt fungerade jätte bra inga problem alls. Tack för allt

Dom gör sitt bästa
De uppdaterar regelbundet och försöker sitt bästa med att lösa ens ärende. Tar också inte betalt ifall det inte löser sig! Toppen tjänst

Antwoord van Insurello
Dom gjorde väl vad dom skulle
Dom gjorde väl vad dom skulle, men dom är omöjliga att få tag i och jobbar över ens huvud hela tiden.

Antwoord van Insurello
Jag är nöjd och glad med Insurellos…
Jag är nöjd och glad med Insurellos hjälp vid min armskada. Tack så mycket💐

Antwoord van Insurello
Bra tycker jag att man får hjälp av er…
Bra tycker jag att man får hjälp av er att ev kunna få ut mer pengar om man skadat sig som man inte får från sin försäkrings bolag

Antwoord van Insurello
Såg reklam på tv och gjorde ett ärende
Såg reklam på tv och gjorde ett ärende. Efter det har allt flutit på väldigt bra. Lätt hemsida, bra uppdateringar och bra resultat. Jag är så tacksam för all hjälp.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.