Niet aan beginnen, zeer ondoorzichtig!!!
Betreft zover ik kan nagaan een nepsite. Nergens reviews te lezen. Scamadvisor zegt 'onbetrouwbaar'. Met een beperkt bedrag van 250 euro lokken ze klanten. Je wordt telefonisch begeleid met de inlog op een site waar zij volledig de controle hebben en jij niet. Dit uitgeprobeerd en 250 euro gestort, om zo een beeld te krijgen van hun werkwijze. Ik werd daarbij begeleid door Michael Berg, althans zo noemde hij zich. In twee dagen groeide de 250 euro naar 270 euro. Daarna gevraagd hoe ik het geld er ook weer uit kan halen. Dat vonden zij natuurlijk onverstandig, maar ik overtuigde Michael met het feit dat ik het proces een keer wilde doorlopen. Het hele bedrag kon ik niet terug storten, maar wel de helft. En dat lukte. Maar de bedoeling was dat ik daarna weer zou storten. Niet meer gedaan en een vervelende app-wisseling volgde. Er werd aangegeven dat mijn account werd opgeheven en het geld zou en het restant van 125 euro zou worden teruggestort. Naar verwachting gebeurde dat ook niet. De sites waar het om gaat: interactivecrypto.net en de site waarop ze zogenaamd handelen: client.interactivecrypto.net
Niet aan beginnen dus!!!