Ik wilde laten weten
Ik wilde laten weten, dat Interbank helemaal geen gedupeerde klanten van de Intermediaire voorschotbank verder helpt. Oh, ze willen het rentepercentage wel wat naar beneden doen, maar slechts met 1%, ja mijn tussenpersoon consumentenadvies zou echt heel graag mij aan een veel lager rentepercentage willen helpen maar staat met de rug tegen de muur , zeggen zij
Deze bank resorterend onder credit Argricole heeft ook weer banken zoals Findio , Intermediaire voorschotbank onder haar paraplu
Intermediaire voorschotbank heeft nooit de eurobor rente gehanteerd, en mij en vele anderen zwaar gedupeerd met veel te hoge rente
En Interbank zou deze gedupeerde gaan helpen de zogenaamde locked up klanten. Nu de meesten blijven locked up. Het gaat hierbij om mensen bengelend aan de onderkant van deze z.g.n kapitalistische beschaving. Zij krijgen gewoonlijk altijd de hoogst mogelijke rente aangemeten en worden in gijzeling genomen door de bank. Ik vind dit gelegaliseerde maffia praktijken. En zelfs overheidsorganen houden deze werkwijze van banken gewoon in stand. Ja hierdoor wordt de kloof tussen rijk en arm wel in stand gehouden