1. Modelbouwwinkel
  2. Softwarebedrijf

Elevate Your Interior Projects with Premium Designer Furniture in 3D We offer a meticulously curated collection of high-quality 3D models featuring the world’s best designer furniture. Designed for interior designers, architects, and design professionals, our platform simplifies the process of creating realistic, professional, and visually stunning interior projects. Bring your ideas to life faster, impress your clients with photorealistic renderings, and streamline your workflow with our easy-to-use 3D furniture assets.

4,4

Uitstekend

I bought a beautiful 3D model of a…

I bought a beautiful 3D model of a lighted bathroom mirror from here and later needed help with a small replacement part. The after sales support was excellent fast, precise, and really caring. Couldn't be happier! Bravo!

9 april 2026

Interixo is easy to use

Interixo is easy to use, great for exposure and they are even very nice guys and gals. Most of my models I use for work I get here. And as a result it gets me clients.

10 april 2026

After trying out a couple of other…

After trying out a couple of other sites (over the last 7years) for buying my 3d models, I keep coming back to this website. They just make it all work so smoothly.

9 april 2026
Logo Interixo

Antwoord van Interixo

Thank you so much for this fantastic review! 😊

We’re truly thrilled to hear that after trying other sites over the past 7 years, you keep coming back to Interixo.store because everything just works smoothly. That kind of loyalty means everything to us.

Our whole team works hard every day to make buying 3D models as easy and enjoyable as possible, so comments like yours really keep us motivated.

Thank you again for being such a valued customer — we can’t wait to welcome you back for your next project!

If there’s ever anything we can do to make your experience even better, just let us know.

Warm regards,
The Interixo.store Team

Niesamowity wybór designerskich mebli w…

Niesamowity wybór designerskich mebli w 3D. Jako kolekcjoner i projektant naprawdę doceniam ich pracę oraz oddanie rzemiosłu.

8 april 2026
Logo Interixo

Antwoord van Interixo

Dziękujemy serdecznie za tę fantastyczną recenzję! 😊

Jesteśmy naprawdę zachwyceni, że nasz wybór designerskich mebli w 3D zrobił na Tobie tak duże wrażenie. Jako kolekcjoner i projektant doceniasz naszą pracę oraz oddanie rzemiosłu – to dla całego zespołu ogromna motywacja i potwierdzenie, że robimy to, co kochamy, we właściwy sposób.

Cieszymy się, że możemy wspierać Twoją kolekcję i projekty modelami najwyższej jakości. Dziękujemy, że jesteś z nami i że wracasz do Interixo.store!

Nie możemy się doczekać kolejnych Twoich zakupów.

Jeśli cokolwiek moglibyśmy zrobić, żeby Twoje doświadczenia były jeszcze lepsze - daj znać.

Serdeczne pozdrowienia,
Zespół Interixo.store