RAMPZALIG, EEN SCHANDE
Dit deuropeningssysteem dat ons ongeveer anderhalf jaar geleden in het gebouw is opgedrongen, is RAMPZALIG. Een product van slechte kwaliteit.
Toen ik terugkwam van vakantie en mijn sleutels niet wilde pakken, wilde ik de deur zelf openen, maar de app is NOOIT afgegaan, ondanks een perfecte 5G-ontvangst. TEST: 0/10
Ik begrijp nu beter waarom sommige pakketten nooit zijn bezorgd met de status “afwezig”, terwijl ik thuis was.
Als het werkte, had je amper tijd om te antwoorden, soms om je zin te herhalen, een vraag te stellen aan je gesprekspartner... en dan werd de verbinding meteen verbroken.
De tijd is te kort en de bezoeker heeft geen andere keuze dan door de pijltjes te scrollen om je naam opnieuw te selecteren.
Waarom een communicatietijd opleggen? Waarom deze partijdigheid? Het is onbegrijpelijk.
Kortom, INTRATONE = DE HEL van de intercom.
Veel van mijn buren gebruiken het niet eens meer en regelen alles via de telefoon met hun bezoekers. Dat zegt genoeg!
Zelf laat ik mijn bestellingen zoveel mogelijk buiten mijn woning bezorgen, zodra dat mogelijk is.
Ik heb meer dan 6 maanden geleden een e-mail naar Intratone gestuurd... ze hebben niet eens de moeite genomen om te antwoorden.
Sh_tproduct, sh_tbedrijf, sh_tklantendienst.