3,4

Gemiddeld

RAMPZALIG, EEN SCHANDE

Dit deuropeningssysteem dat ons ongeveer anderhalf jaar geleden in het gebouw is opgedrongen, is RAMPZALIG. Een product van slechte kwaliteit.
Toen ik terugkwam van vakantie en mijn sleutels niet wilde pakken, wilde ik de deur zelf openen, maar de app is NOOIT afgegaan, ondanks een perfecte 5G-ontvangst. TEST: 0/10

Ik begrijp nu beter waarom sommige pakketten nooit zijn bezorgd met de status “afwezig”, terwijl ik thuis was.
Als het werkte, had je amper tijd om te antwoorden, soms om je zin te herhalen, een vraag te stellen aan je gesprekspartner... en dan werd de verbinding meteen verbroken.
De tijd is te kort en de bezoeker heeft geen andere keuze dan door de pijltjes te scrollen om je naam opnieuw te selecteren.
Waarom een communicatietijd opleggen? Waarom deze partijdigheid? Het is onbegrijpelijk.
Kortom, INTRATONE = DE HEL van de intercom.
Veel van mijn buren gebruiken het niet eens meer en regelen alles via de telefoon met hun bezoekers. Dat zegt genoeg!
Zelf laat ik mijn bestellingen zoveel mogelijk buiten mijn woning bezorgen, zodra dat mogelijk is.
Ik heb meer dan 6 maanden geleden een e-mail naar Intratone gestuurd... ze hebben niet eens de moeite genomen om te antwoorden.

Sh_tproduct, sh_tbedrijf, sh_tklantendienst.

15 juni 2025

Prima

Zowel de voorlichting aan onze VvE als de aanleg en nadere uitleg waren prima in orde. Ook de nazorg is zondermeer goed.

29 april 2025

Wij hebben het toegangssysteem en zijn tevreden

Wij hebben het toegangssysteem aangeschaft, nog niet het videosysteem. Werkt goed,

De informatieverstrekking was goed.
Slimme adviezen gekregen
Ik kon langskomen in een keurige showroom op een moment dat het mij schikte
Ze werken met een partner, Ardio uit Dordrecht die doet wat jij zegt, en werkt netjes ook.
Opvolging is goed.
En reactiesnelheid op vragen ook.

17 maart 2025

Om te janken zo slecht

Inmiddels hebben wij hun systeem bijna 2 jaar, en het is 2 jaar van pure ellende.

Het systeem hapert, werkt soms maar half of vaak gewoon helemaal niet. Bezoek of de pakket bezorger drukt op de bel en dan duurt het eindeloos voor de app afgaat, als deze al afgaat. Vaak gebeurt er helemaal niets. We missen keer op keer pakketten en bezoek omdat ze denken dat wij niet thuis zijn omdat het systeem beneden doet alsof het belt, terwijl wij boven geen enkele melding krijgen. Er zijn nu 3 telefoons van 3 verschillende merken op hun systeem aangesloten, en alle 3 werken ze niet.

Contact met hun service desk is een ramp. Problemen worden weggezet als "negatieve gevoelens" om er vervolgens niets mee te doen.

Waarschijnlijk komt hieronder weer een vraag om contact op te nemen met hun helpdesk. Wat we al hebben gedaan, zonder enig resultaat.

Neem dit product niet!

24 juli 2024