Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders gir en grundig og nede på jorden forklaring i investeringens verden. Virkelig dygtig og kompetent. Kæmpe anbefaling herfra

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god til at sætte sig ind i hvor bred min viden er, finde mine behov og komme til sagen. Kunne simpelt belyse forskellen mellem aktiesparekonto og lagerbeskatningsregler og hjælpe med de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders har været helt igennem fantastisk til at forklare os voksne og vores børn, hvordan at man kan komme i gang med at investere. Anders har hjulpet os med at oprette div. Kontoer og pensioner på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Beleggingsadvies
  2. Investeringsmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

Investermedpædagogen hjælper helt almindelige mennesker med at komme i gang med investering – på en måde der er forståelig, tryg og uden unødvendige gebyrer. Virksomheden er skabt ud fra ønsket om at gøre investering tilgængeligt for alle, uanset alder, baggrund eller erfaring. Gennem pædagogisk vejledning og personlig støtte bliver investeringsverdenen gjort overskuelig og til at handle på. Hos Investermedpædagogen får man ikke kompliceret finanssprog og smarte aktietips – men derimod enkle forklaringer, konkrete trin og en klar retning. Virksomheden tilbyder blandt andet hjælp til opsætning af aktiesparekonto, aldersopsparing og månedsopsparing via lavprisplatforme som fx Nordnet. Det hele foregår til en fast, lav pris – og uden bindinger. Der lægges vægt på ærlighed, gennemsigtighed og tillid. Man modtager ikke investeringsrådgivning i traditionel forstand, men en støtte til at forstå mulighederne og tage beslutninger på et informeret grundlag. Investermedpædagogen tror på, at investering ikke behøver være svært – og at det sagtens kan forklares i øjenhøjde. Målet er at give kunderne ro i maven og troen på, at de også kan være med.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders gir en grundig og nede på jorden…

11 februari 2026

Antwoord van Investermedpaedagogen

Tusind tak, Nadia. Det betyder meget at høre. Jeg er virkelig glad for, at du oplevede min hjælp som både grundig og nede på jorden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forklarer det på en god og forståelig…

Forklarer det på en god og forståelig måde. Jeg følte mig tryg i at springe ud på aktiemarkedet.

25 februari 2026

Antwoord van Investermedpaedagogen

Tusind tak for din anmeldelse Gitte. Det glæder mig meget, at du følte dig tryg, og at jeg kunne gøre investering mere forståeligt og overskueligt.

God og tryg oplevelse

Anders tilbyder god og tålmodig sparring til os der aldrig har beskæftiget os med investering før. Det føles trygt at stille “dumme” spørgsmål. Stor anbefaling!

11 maart 2026

Antwoord van Investermedpaedagogen

Tusind tak for de søde ord, Andrea!
Det betyder virkelig meget for mig. Jeg er glad for, at du har følt dig tryg i forløbet, og at der har været plads til alle spørgsmål undervejs. Tak for din anbefaling :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og lærerig samtale med Anders.

God og lærerig samtale med Anders.
Alt er på et plan, som er til at forstå 😀

25 februari 2026

Tusind tak, Søren!
Det gør mig oprigtigt glad at høre, at du har fået overblik – og at investeringsverdenen føles mere tilgængelig og mindre kompleks 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders har været helt igennem…

Anders har hjulpet os med at oprette div. Kontoer og pensioner på Nordnet, samt give et overblik over hvad man kan investere i.
Kæmpe 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

31 januari 2026

Tusind tak for de fine ord, Ulrik! 🙏
Dejligt at kunne hjælpe jer med overblik og en god start på investering og pension.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders var en kæmpe hjælp

Anders har været en stor, og ikke mindst tryg hjælp til at komme i gang med investering. Anders er rigtig god til at forklare, lære fra sig og få én til at forstå aspekterne i det at investere.

Jeg vil til hver en tid anbefale Anders til dem, som ikke har den helt store erfaring med aktier og investeringer.

29 januari 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Mathias – det betyder virkelig meget 🙏
Jeg er glad for at høre, at du har følt dig tryg og fået et bedre overblik over investering.
Nu er fundamentet lagt, så er det bare at læne sig tilbage og lade tiden og markedet arbejde for sig.
Tak for anbefalingen!

Super dygtig!

Anders har været mega dygtig til at formidle investering på en let og forståelig måde. Han har været meget tålmodig igennem hele processen, og det har gjort at jeg endelig forstår investering (trods at jeg faktisk synes det at investere lød uoverskueligt til at starte med) han har virkelig gjort det nemt at forstå, og det har været en tryg og god oplevelse. Hvis man ønsker hjælp til at komme i gang med investering, så kan jeg varmt anbefale Anders!

26 januari 2026

Tusind tak, Yasmin!
Jeg er ikke i tvivl om, at du bliver en fantastisk passiv – og “kedelig” – investor 😉
Jeg ser frem til at følge udviklingen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders er virkelig god til at forklare…

Anders er virkelig god til at forklare om og hjælpe med investering.
Han er meget tålmodig, ærlig og troværdig.
Jeg kan helt klart anbefale Anders som rådgiver.

22 januari 2026

Tusind tak for de meget pæne ord Linda! – det betyder virkelig meget 🙏
Jeg er glad for, at du har oplevet forløbet som trygt, tålmodigt og forståeligt.

Bare for god ordens skyld: Jeg er ikke finansiel rådgiver, men arbejder med formidling og vejledning i simpel, passiv investering, så flere kan føle sig trygge og selvstændige i deres valg.

Glæder mig til at følge den fremtidige udvikling i porteføljen :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse…

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Anders, da han er meget engageret.

18 januari 2026

Hej Claus!
Tak – det betyder meget at høre, at du oplever mig som engageret.
Jeg er virkelig glad for, at den viden jeg deler, giver dig tryghed.
Jeg glæder mig til at følge udviklingen i din portefølje fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og let vejledning til investering...

Anders har formået at gøre investering langt mere forståeligt for mig. Jeg er glad for at være kommet i gang og giver Anders mine bedste anbefalinger for sin viden og måde at forklare tingene på.

18 januari 2026

Antwoord van Investermedpaedagogen

Tusind tak for de fine ord Jens.
Er glad for at høre, du har haft en god oplevelse med at komme i gang på aktie markedet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders forklarede på en let og forståelig hvordan jeg investerer

Anders er rigtigt god til at gøre det nemt og overskueligt at investere. Han forklare om de forskellige måder at investere på så det er let og forståelig at forstå for mig som ny investor.
Han har hjulpet mig med at sætte det hele op og kommet med forslag til hvad jeg med fordel kan investere i.
Jeg har helt ro i maven for jeg kan altid kontakte Anders hvis der er noget jeg ikke forstår eller bliver i tvivl om. Og til en pris hvor alle kan være med
Jeg kan helt klart anbefale at bruge Anders som rådgiver

5 december 2025

Antwoord van Investermedpaedagogen

Tusind tak Eva. Mange tak for de pæne ord. Glæder mig til at følge den fremtidige udvikling. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse.

Det er nemt og trygt

Det er nemt og trygt.
Tak for hjælpen. 🙂

9 december 2025

Selvtak Frederik.
Glæder mig til at følge udviklingen i porteføljen på den lange bane.

Klar anbefaling!

Rigtig god vejledning, er super hjælpsom og meget tålmodig
Klar anbefaling!

20 november 2025

Tusind tak Beatrice!
Nu er det bare at læne sig tilbage, og vente i lang tid på rentes rente effekten.
ser frem til at følge udviklingen ;).

Den effektive genvej🤓🤩

Anders var lige det jeg havde brug for.

Han var afslappet, rar, og overraskende god til at lytte og tilpasse oplægget til mig og min situation.
Det var meget værdifuld at få skræddersyede investerings-tips og tricks.🤩

Han er en effektiv genvej for alle som gerne vil lære at investere, men synes det virker lidt uoverskueligt, og aldrig er kommet i gang.

Nu er jeg i gang🤓.

2 december 2025

Tusind tak Tony!
Forhåbentlig har vi fået oprettet "genvejen" til din økonomiske frihed ;).
Glæder mig til at følge udviklingen.

Rådgivning.

Jeg fik en dygtig og kompetent rådgivning, ved min investering, af aktier.😉

5 december 2025

Hej Danny!
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for mig! 🙌

Jeg er glad for, at du har oplevet processen som kompetent og tryg.
Bare for god ordens skyld vil jeg lige nævne, at jeg ikke yder finansiel rådgivning, men formidler viden, således du selv kan træffe dine egne beslutninger.

Glæder mig til at følge den fremtidige udvikling i porteføljen 😉

Ny invester

Som ny invester, føler jeg at Investermedpædagoen forstår den usikkerhed man kan have. Derfor er det rart at alt bliver sat op og at alt bliver gennemgået i oplægget så man forstår hvad der egentlig sker. Jeg tror at med at have Investermedpædagoen med på sidelinjen, så kommer mine investeringer i sikker havn

1 december 2025

Antwoord van Investermedpaedagogen

Tak for de fine ord Frederik!
Pension, tjek! Aktiesparekonto, tjek! Månedopsparing, tjek!
Nu mangler du bare at få nogle børn, så vi kan investere for dem også :)!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders får mine varmeste anbefalinger

Anders får mine varmeste anbefalinger. Han formår at forklare alt omkring investeringer, så det bliver forståeligt. Og så hjælper han i gang, når man er klar til det. Det hele er lige til.
At få hjælp af Anders, er helt klart den første investering, du bør gøre.

7 november 2025

Tusind tak Marlene!
Du har fået en hård start på dit aktie eventyr. Godt at kvinder er bedre til at investere end mænd, så du skal nok vinde på den lange bane :)!

Kan varmt anbefale Anders

Kan varmt anbefale Anders – invester med pædagogen!

Jeg har været i forløb hos Anders og fået hjælp til både investering og opsætning af pension. Jeg havde længe haft et ønske om at komme i gang, men manglede både lysten, motivationen og ikke mindst viden til at starte selv. Jeg blev anbefalet Anders – og det må jeg sige, var en rigtig god beslutning.

Fra starten spurgte Anders ind til, hvor meget jeg selv ønskede at involvere mig: om jeg ville have et detaljeret indblik, eller om jeg hellere ville have en mere automatisk løsning, hvor jeg ikke skulle forholde mig til for mange detaljer. Jeg valgte det sidste, da interessen ikke er så stor – men jeg ved, at investering på sigt kan betale sig langt bedre end renter i banken.

Med Anders’ hjælp slap jeg for at bruge tid på alt det tekniske og kom hurtigt i gang. Nu har jeg en portefølje, der kører automatisk, jeg investerer fast hver måned – og afkastet taler allerede for sig selv.

Forløbet var nemt, hurtigt og helt ukompliceret. Jeg kunne selv bestemme detaljeniveauet, og Anders’ pædagogiske tilgang gjorde, at det aldrig blev mere komplekst, end jeg ønskede.

Så hvis du gerne vil i gang med at investere, men ikke ved, hvor du skal starte – så kan jeg kun varmt anbefale at tage fat i Anders.

17 oktober 2025

Tusind tak Michala!
er glad for at vi fik dig igang - Ser frem til at følge med i porteføljens udvikling på den lange bane.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders har ikke bare hjulpet os i gang…

Anders har ikke bare hjulpet os i gang med at investere, han har også formået at forklare os, hvordan man gør, så vi rent faktisk forstår det. Han er en dygtig formidler, og var virkelig god til at holde os i hånden i opstarten. Han lytter til, hvor vi er i livet, og lader det være udgangspunktet i dialogen. Han får vores varmeste anbefalinger.

7 november 2025

Tusind tak Martin!
Jeg glæder mig til at vi de næste mange år får vækstet formuen.

Lees meer over geverifieerde reviews.