1. Kledingwinkel

Het statement merk dat het niet-zichtbare zichtbaar maakt.

4,4

Uitstekend

Waardevolle boodschap van een mooi…

Waardevolle boodschap van een mooi bedrijf

Gewoon een goed en betrouwbaar bedrijf wat kleding verkoopt met een mooie boodschap. Meerdere items gekocht en altijd naar tevredenheid geweest. Geen problemen gehad en altijd goed contact :)

5 november 2025

trui

Ik heb een van de truien gekocht en ik moet zeggen dat het de fijnste trui is die ik ooit heb gehad! Lekker zacht van binnen en goede kwaliteit 🤩 zeker een aanrader!

13 oktober 2023

Antwoord van Invisabled

Wauw, wat tof om te lezen dat dit een van jouw fijnste truien ooit is! 🥰 We kiezen onze materialen met grote zorgvuldigheid uit, dus super om te lezen dat het bevalt. Veel plezier ermee!

Reversible hoedje en Heuptasje

Ik heb het reversible hoedje en het heuptasje.
Ontzettend handig, het hoedje kun je aan 2 kanten dragen dat is leuk kun je combineren met je outfit.
Het heuptasje is ook fijn, genoeg ruimte om spulletjes mee te nemen ook handig om om te hangen.
Kortom een aanrader!

11 augustus 2023

Antwoord van Invisabled

Wauw, wat leuk om te lezen zeg! Super bedankt voor deze mooie review! 🥰 Wij zijn ook helemaal verliefd op de reversible bucket hat en het heuptasje. Praktisch en tegelijkertijd een mooi statement item!

Goede kwaliteit

Ontzettend fijne kleding. De t-shirtjes zijn van goede kwaliteit. Zitten onwijs comfortabel! Ik heb er ook al veel complimenten over mogen ontvangen.

26 september 2023

Antwoord van Invisabled

Wat tof dat je veel complimenten hebt mogen ontvangen over de t-shirtjes! 🥰 Super bedankt voor deze mooie review en veel plezier met je items! 😍

Goede kwaliteit kleding

Goede kwaliteit kleding, heb inmiddels een trui en 2 shirts.
Deze blijven perfect in de was.
Snelle levering en ontzettend leuk verpakt met een persoonlijk kaartje wat het speciaal maakt
Kortom een aanrader!

6 oktober 2023

Antwoord van Invisabled

Wauw, super bedankt voor deze mooie review! En super leuk om te zien dat je meerdere items hebt. Binnenkort komen er weer nieuwe items online! 🥰

Goede Kwaliteit en Nette Service

De bestelling werd op tijd bezorgd en de trui is van mooie kwaliteit. De boodschap achter de trui spreekt mij ook erg aan

28 september 2023

Antwoord van Invisabled

Super dankjewel voor deze mooie review! Daar worden wij blij van 😄. Making the invisible visible, together! Veel plezier met jouw trui!

Leuk bedrijf en kleding!

Fijn contact via dm. Leuke producten. Snelle levering. Goede kwaliteit. Mooi concept.

25 april 2023

Antwoord van Invisabled

Wauw, super leuk om te lezen Mirte! Dankjewel voor deze mooie review. Leuk om contact met je te hebben via DM 😊

Snelle levering, mooi product en lief persoonlijk kaartjevom te bedanken.

14 maart 2023

Wauw, super leuk om te lezen Jennifer! Dankjewel voor deze mooie review 😊