Bestaat al langer dan 5 jaar en ik ben altijd klant geweest met deze mannen. Ze vroegen me of ik weer een review wou schrijven omdat hun andere Trustpilot account met meer dan 400 reviews verwijde... Toon meer
Werkt fantastisch. Had ik jaren eerder moeten doen Geweldige service alles goed geregeld Bij storing ff een appje en binnen 15 minuten weer opgelost
Goede kwaliteit beeldmateriaal, en belangrijk een goede helpdesk. Paar keer wat kleine problemen gehad, die netjes en snel verholpen werden. Aanbod is ook heel volledig.
Een prima streamingdienst
Een prima streamingdienst, toen we problemen hadden met de installatie zijn wij uitstekend geholpen door de helpdesk. Een aanrader
De service is goed en stabiel, wanneer er toch een storing is dan wordt je snel geholpen.
Het betere van het aanbod op de markt.
De service van dit bedrijf is fantastisch. Wanneer je een probleem hebt wordt er onmiddelijk gereageerd en aan de oplossing gewerkt. De verscheidenheid aan content en betrouwbaarheid van de streaming zijn weergaloos. Ik raad het iedereen aan en heb ondertussen al een tiental klanten kunnen overtuigen.
Bij problemen snel antwoord
Bij problemen snel antwoord. Top service!
Prima ondersteuning bij gebruik en ondersteuning
Prima ondersteuning bij gebruik en installatie van de applicatie 24/7
Groot aanbod zenders. Aanrader
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit en indien er een probleem wordt je snel geholpen daar de helpdesk. Aanrader.
Fijne partij
Ze zijn goed bereikbaar. Hun oplossing werkt solide. Het zenderpakket en andere aanbod is uitstekend.
Nog geen moment spijt van gehad
Nog geen moment spijt van gehad. Excelente service, prima kwaliteit
Werkt zeer goed
Werkt zeer goed. Ook altijd een heel snelle service bij een vraag en heel vriendelijk contact. Heel veel zenders, geen buffering.......dus zeer goed!
Dit is een geweldige dienst
Dit is een geweldige dienst! Ik gebruik het vooral om alle sporten te kunnen kijken. Beeld en aanbod van TV, series en films is ook prima.
Soms kort een (technisch) probleem, maar de helpdesk reageert snel en helpt met de oplossing.
Top in deze dure tijden :-)
Een toolkit bestel snelle levering en…
Een toolkit bestel snelle levering en er ontbrak helaas een deel dit gemeld en werd meteen goed opgelost en het onderdeel was snel opgestuurd deze mensen hebben verstand van zaken en weten wat ze doen ze verdienen een dikke pluim voor de service die is gewoon goed en snel ga zo door mvg Erik
Top kwaliteit…
Top kwaliteit en helpen je gelijk met een probleem, zeker een aanrader!
Ik heb een paar keer kleine problemen…
Ik heb een paar keer kleine problemen gehad, maar de helpdesk heeft alles netjes opgelost. Ik ben erg tevreden. Ik kijk zowel buitenlandse als Nederlandse televisie en voor deze prijs krijg je goede kwaliteit en een ruime keuze aan zenders.
Groet
Lana
Snelle service
Snelle service, al jaren klant.
Heel erg tevreden!!!
Na een paar probleempjes
Na een paar probleempjes heeft de helpdesk alles opgelost , ben heel tevreden
Werkt fantastisch
Werkt fantastisch.
Had ik jaren eerder moeten doen
Geweldige service alles goed geregeld
Bij storing ff een appje en binnen 15 minuten weer opgelost
Heel tevreden met deze organisatie
Heel tevreden met deze organisatie, als er toch iets is komt er bij navraag een oplossing en zijn ook vriendelijke mensen.