2,5

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev blåst på 3 air pods någon gång i…

Blev blåst på 3 air pods någon gång i juni 2019 som jag aldrig fick men fick ändå betala för de. Varit kontakt med klarna flera gånger fram o tillbaka men de brydde sig inte alls. Rekommenderar att inte beställa från den här Viktor grabben. Försökt nå de på det nr som stod på deras sida men kom aldrig fram. Försökt maila han/de fick bara svar på att jag skulle få de snart men dom kom aldrig fram. Förstår inte att klarna väljer o samarbeta med den ”företag”.

13 april 2020

KÖP INGET!!!

KÖP INGET!!!
Skojare som efter 10 Mail inte vill ersätta trasig produkt. Man ska skicka bilder och video på att AirPods inte kopplar upp sig enbart för att förhala så man kan slippa ersätta kunder. Efter ett antal Mail har
viktor darmetko Som han kallar sig slutat att svara på mailen.
Vad jag förstår så förekommer han innan som bluff på näthandel.

16 maart 2020

Stor bluff

Stor bluff, detta bolag är bara ett skal, dina ordrar går till Kina, skickas direkt till dig från Kina och har du mot förmodan något att fråga/anmärka på - ja, då får du ta det med Kineserna. Inget fel med Kineser i sig, men dom bryr sig inte speciellt mkt om 14-dagars ångerrätt vid köp över nätet, svarar 2-3 dagar senare på dina mail på knackig engelska (vilket gör att det är snudd på omöjligt att få fram rätt information).

Min erfarenhet var att efter mycket mailandes fram och tillbaka, skulle skicka tillbaka produkterna till en adress i Kina, själv betala frakten (jag trodde att jag köpte en produkt i Sverige, lite skillnad på frakt till Kina än inom Sverige), sen skulle den behöva anlända dem inom 14-dagar från att jag tog emot den (vilket inte stämmer men dom verkade inte bry sig) annars skulle de inte godkänna returen, vilket de även kunde göra enligt eget omdöme - vad som då skulle hända med de skickade produkterna var högst oklart. Kändes inte alls säkert att skicka tillbaka allt, så man fick bita det sura äpplet och försöka sälja produkten vidare själv här hemma.

Håll er till t.ex. teknikdelar.se, 24.se - seriösa och bra service och bemötande.

4 maart 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I ordered and purchased an airpod online!

I ordered and purchased an airpod in-ear headphone from this onlne seller for 1300 Swedish kronor.

1. It took me more than a month to get the product by post and inspite of me trying to get customer service to reply to my mails. The response came the day the product was eventually delivered.

2. The product is a cheap Chinese imitation of Apple's airpod in-ear headphones and it is advertised in such a way that it can be easily misleading. The quality is not good at all and unless you have 1300 Swedish kronor to throw away, I would heavily recommend anyone from purchasing this product online.

3. If you feel Apple's original product is expensive, you can get a much better product from HUAWEI which sells the same variety at 1990 Swedish kronor and that you can avail of part payment options from KLARNA or Qliro.

4. When i finally made online contact with the seller, i was virtually told that they were unable to change the product or refund me. They refused to provide a return address to send the item back to seller and interestingly, there is no adress listed on the website they are selling from.

5. It is clearly obvious that this is a cheap quantity product selling for a high price by misleading online buyers.

For anyone interested, be careful before you decide to throw your money away for a cheap imitation product that is of no good sound quality or any kind of after sales service.

A bad experience dealing with the company!!!

26 januari 2020

Hold dere unna iphonelife.se

Jeg var dum nok til å ikke sjekke opp denne siden før jeg la en bestilling. En time etter jeg bestilte et produkt sendte jeg en mail hvor jeg ba dem kansellere bestillingen da jeg fikk mistanke om at dette ikke var et Apple produkt. Jeg fikk et svar hvor det ble bekreftet at det ikke var. Da sendte jeg melding igjen at jeg ville kansellere bestillingen. En uke senere fikk jeg melding om at det bestilte produktet var sendt til meg. Igjen sende jeg beskjed om at dette var kansellert og spurte hvorfor det ble sendt. Fikk ikke svar på dette.
Idag fikk jeg produktet og det virker ikke. Har sendt my melding for å få det returnert og pengene tilbakebetalt. Skal bli spennende å se om jeg hører fra dem.
Vil oppdatere her hva som skjer videre.
Konklusjonen er vel, HOLD DETE UNNA DENNE SIDEN. IPHONELIFE.SE ER BARE SCAM SOM SELGER FAKE PRODUKTER.

8 januari 2020

Scam!

Innan man överhuvudtaget lägger en order eller gör en kortbetalning till iphonelife.se bör man kontrollera ett antal saker?

1) Är erbjudandet för bra för att vara sant? JA det är för bra för att vara sant eftersom inte ens en distributör kan köpa in annonserade varor till de låga priser som angivits.

2) Domänen iphonelife.se registrerades 2019-07-23 på en privatperson, alltså inget företag.

3) webbplatsen är designad i shopifys plattform där det är enkelt att ansluta en merchant koppling för att snabbt få betalt. Betalar man med kort så har man möjlighet till återbetalning genom kortutgivaren om man inte erhåller någon leverans, d.v.s. om man blivit scammad.

4) det finns inga kontaktuppgifter var verksamheten bedrivs ifrån som t.ex. org. nummer, adress, ort eller mindre telefon för kontakt. Det nämns "Företaget har sitt säte i Stockholm..." och har man ett företag så skriver man företagets namn och organisationsnummer på sin hemsida för att överhuvudtaget skapa någon form av trovärdighet. Man vill veta vem man gör affärer med!

5) Märkliga köpvillkor där kunden själv skall betala moms? Om verksamheten inte är redovisningsskyldig så är priserna som publiceras väldigt vilseledande eftersom det inte framgår att det tillkommer ytterligare kostnader!

Om varorna ska levereras direkt från fabrik borde man ha ett avtal med Apple? Apple skulle överhuvudtaget inte samarbete med en leverantör som denna som erbjuder lägre priser än vad en distributör kan erhålla från Apple.

6) Om varorna skickas från utlandet så skickas dessa knappast med Postnord?

3 januari 2020

Iphonestuff.se tidigare

.iphonelife.se tidigare .iphonestuff.se. Jag har genomskådat ert skumraskföretag. Fortsätt ni bara byta domännamn. Jag kommer att fortsätta jaga er.
Kopia av tidigare omdöme under företaget Iphonestuff.se:

”Ohederlig lurendrejarshit!
Köpte AirPods som efter tre veckor gick sönder. Kontaktade för reklamation där ny produkt utlovas på deras hemsida. Engelsktalande Jane Hilburg - ja visst heter du så Viktor ditt alias eller...!!!? efterfrågar video och bild där felet förklaras. Jag tillmötesgår deras krav. Sen ingenting!!! Inga svar. Ringer telefonnumret på hemsidan. Visar sig inte ha någon abonnent!
Jag är så galet förbannad att jag gått på det! Lurendrejeriföretag! Akta er för att köpa!
Samma ägare bakom kulprylar.se där samma telefonnummer också finns under kontakta.
Viktor Darmetko personnummer 920612-2658 ligger bakom. Ohederlig typ!”

Så Viktor! Lägg ner skiten!

3 november 2019

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.